• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kendini benim gibi halsiz yorgun mutsuz hisseden var mı ;( gün boyu yatasım var,ama ilgilenmem gereken bir de küçük kızım,ona baktıkça çok üzülüyorum ;( doğum olsa da vücudum eski enerjisine kavuşsun diye bekliyorum...
Beeeeen!!!!
Insan icine cikasim yok kilomda aldi basini gitti cok rahatsizim vucudumdanda psikilojik durumdanda :/ aksama kadar depresif yatiyorum. Kiyafetlerim olmuyor ustume obez oldum iyice

Dogum yapan arkadaslar benm gibi gogsu yara olan varmi ne onerirsiniz gecmesi icin emzirmek resmen eziyet oldu bana

:KK45: İstisnalar olabiliyormuş :eek: ama baya bir durgun heyecan la girerdim bu topige ben Nerde kaldı o günler bazen acaba başka yerdemi görüşüyorlar diye düşünüyorum :KK48::KK48::KK48:

Evet baska bir yer daha var ama ben dahil olamamistim :(

Aynı sebeple bende doğum yaptım ama ast 70 alt 88 di suni sancı başladılar.
3. Gün suni sancı ile doğum yaptım .
Ursafalk ilacı bende iki üç gün içtim ama doğum dan sonra içme dediler.
36+4 de dogurmus oldum
Canım doğumdan sonra geçiyor mu peki bu kaşıntı?

Oo herkes neler yapıyor benimde hastaneye götüreceklerim arasında magnet olacak keçeden minik kolonyalar olacak iki çeşit çikolata olacak hem gelenlere güEl bir ikram olur hemde resimlerde şık durur diye düşündüm bence sen de ne yapmak istiyorsan yap içinde kalmasın

Sagol canim haklisin. Bir de dogum tarihi belli olmadigindan tarih yaptiramiyorum, sen isim tarih vs yapistirdin mi hediyelerine?

Kendini benim gibi halsiz yorgun mutsuz hisseden var mı ;( gün boyu yatasım var,ama ilgilenmem gereken bir de küçük kızım,ona baktıkça çok üzülüyorum ;( doğum olsa da vücudum eski enerjisine kavuşsun diye bekliyorum...
Aynen benımde kucuk bır kızım var canım enerjım ıyıce bıttı gıbı geliyo bazen kızımın ılgıye ıhtıyacı var onan ona bışeyler pişirmek bıle gözümde buyuyo bazen sonra toparlıyorum bıraz doğum temızliği son hazırlıklar derken cok yordum kendımı şimdi hiç bişi yapmadan nasıpse dogumu beklıycem kızımla ılgılenıcem o uyudugu an bende yatıcam baska care yok az kaldı asıl ıkısı ıle nası yoğun bı tempo bekliyo bakalım nasıp gorucez

Sagol canim haklisin. Bir de dogum tarihi belli olmadigindan tarih yaptiramiyorum, sen isim tarih vs yapistirdin mi hediyelerine?
Sadece isim yazıyor bende hoşgeldin Nil Ada şeklinde zaten çikolatada o kağıtlar atılıyor bir tek hediyeliklerde kalıyor etiket. tarih bende de yok eylül 2015 yazılabilirdi belki ama onuda yazdırmadım belki böyle bişey düşünebilirsin sadece ay ve yıl yazar ama oda riskli eylül annelerinin çoğu ağustosta doğurdu :)))

Kizlar bugun 11 bucukta kizimi dunyaya getirdim..Belki hatirlarsiniz dun aksam yazmistim sancilarim var diye gece 3gb sıklasmaya ve aci vermeye basladi.Hastaneye geldik kendi doktorumu bekledim sabah 8de muaneden sonra 5cm acilmam oldugunu soyledi,1,5saat kadar tekrar muane yapti yine acilma pek.ilerlemisti ama sancilar bana muthis aci veriyordu.,Hatta esime ddm normal yapamicam gaiba dayamiyorum felan ddm..sonra doktorum suni sanci verelim ddi dogum hizlansin diye,bende istedim ama epiduralla..sonrasi kizlar bu epidural olayi bir harikaymis siddetli sancilar yok oldu hafif sanci geliyodu bana ikin dediler 3,4ikinmada kizim ciktii altan dikisim var kizim 4kg dogdu,gecen hafta usgde 3400 cikmisti ama tutmuyo yane...Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin..

Kizlar bugun 11 bucukta kizimi dunyaya getirdim..Belki hatirlarsiniz dun aksam yazmistim sancilarim var diye gece 3gb sıklasmaya ve aci vermeye basladi.Hastaneye geldik kendi doktorumu bekledim sabah 8de muaneden sonra 5cm acilmam oldugunu soyledi,1,5saat kadar tekrar muane yapti yine acilma pek.ilerlemisti ama sancilar bana muthis aci veriyordu.,Hatta esime ddm normal yapamicam gaiba dayamiyorum felan ddm..sonra doktorum suni sanci verelim ddi dogum hizlansin diye,bende istedim ama epiduralla..sonrasi kizlar bu epidural olayi bir harikaymis siddetli sancilar yok oldu hafif sanci geliyodu bana ikin dediler 3,4ikinmada kizim ciktii altan dikisim var kizim 4kg dogdu,gecen hafta usgde 3400 cikmisti ama tutmuyo yane...Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin..
Canım hayırlı olsun maşallah bebeğine walla 4 kilo doğurmuşsun maşallah diyorum sanada sağlıkla büyütün bebeğinizi sancılar adet sancısıyla kıyaslarsan nasıldı

Ay cok guzel Hadi gozun aydin Canim darisi bize. Su epidural olayida aklimizda bulunsun madem..

Kızlar bel ve sirt bölgemde çok ağrı oluyor arada da ishal sancısi gibi ağrı oluyor. Doğum sancısk olabilir mi

gözün aydın cnm.darısı bağımıza.çok dikişin var mı bende 4 kg civarında bekliyorum bebeği.çok dikiş olur mu diye korkuyorum.

Kontrolden geldim simdi ve doktoruma cok kizginim. Ultrasonla bakmadi csti muayeneside yapmadi sadece nstye gonderdi sonucada bakip sadece iyi havtaya gel nst cektir ben izinde olcam 7 eyluldede direk bana gelirsin dedi :KK62: usg neden baakmiyorsunuz dedim daha gecen hafta bakmisiz her hafta olmaz dedi. E kilo aldimi almadimi bilmiyoruz dedim :KK62: magnezyuma devam edicemmi dedim evet dedi ama cogu arkadasima doktorlari biraktirmis kasilmalari engelliyormus dedim sen devam et dedi bide izne cikacak diye sanirim cok yogundu hep kisa kisa cvplar verdi bana ama cok sinirliyim hala
cnm bence 7 sine kadar doğurma diye magnezyumu kesmemiştir.doğumu geciktiriyor çünki.bebeğin kilolu bi bebişmiydi.eğer öyleyse ultrasonda bakması daha iyi olurdu aslında.ama kilosu normal seyrinde ilerliyorsa oyüzden gerek görmemiştir.

Sinirlenmekte çok haklısın biz her defasında bir heyecanla gidiyoruz ama onlar ın umrunda değil keşke zorla baktırtsaydın usgye neyse bari sıkma canını sakin olmaya çalış benim doktorda bi tuhaflaştı eşime eşiniz iyi değil çok gergin falan demiş ne bekliyolar acaba karnımız burnumuzda her dakika doğum bekliyoruz kafamızda bi sürü soruyla
bu doktorlar bazen manyaklasıyolar.ne demek eşiniz gergin.bide eşine niye diyoki.benim eşime dese eşim derki bak doktor bile farketmiş gergin olduğunu zeytin yağı gbi üste çıkar herkonuda:KK70:

Kimse bunlarla ilgilenmiyor mu:110:
cnm ben normal doğum yapıcam o yüzden bi gece kalıcam hastanede.hastane uzak oduğu için pek gelenimde olmuycak o yüzden hastane için hiç öyle şeyler düşünmedim.ama gelenin çok olucaksa götür bencede hepsinden.neden çok olsun ki.hem fotoğraflarda güzel durur hem için açılır odada.

Back