2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bide 42. haftalardan bahsedilmiş.aklıma takıldı..normalde bebek gününü geçtiği vakit vücudu otamatik olarak dış dünyadaymış gibi hareket ediyor.kakasını yapması gibi...kakasını yiyen bebekler var.geçen haberlede gördüm.bebek kakasını yemiş ve 10 aylık olduktan sonra anlamışlar bebeğin hareketlerinde sıkıntı olduğu.zihinsel olarakta etkiliyormuş..aman dikkatli olun.gerçi doktorlar daha iyi bilir ama haberde bahsi geçen kadını doktoru bekletmiş

mrb canım..sende mi normal düşünüyorsun.ben sezeryansa doğum tarihi verdimi doktorun diye soracaktım

Öğretmen olan arkadaşlarım size bişey danışmak istiyorum
24 eylül beklenen doğum tarihim ve 32. haftamda rapor aldım 37. haftaya kadar çalışır diye, 37. haftam 4 eylülde doluyor, yani ilk hafta seminere katılmam lazım ama çok fazla bel ve çatı ağrım var bu durumda 37. haftayı doldurmadan bir rapor daha alabilir miyim? ya da nasıl bir yola başvurmalıyım ?

mrb canım..sende mi normal düşünüyorsun.ben sezeryansa doğum tarihi verdimi doktorun diye soracaktım
yok canım ya ben değilde doktorum düşünüyor sanırım.eğer böyle sancım açılmam olursa felan.
benim salı günü belli olacak tahmini ondan önce yapmassam tabi.

bu arada benimde ilkinde tüm suyum boşalmış,bebek kakasını yapmıştı.
iyi ki o zaman sezeryana almışlar.her işte bir hayır var derler ya aynen öyle.

Ay heyecan yaptim benden sonra dogumu beklenenler doguma gitdi kolay dogumlar nasip olsun kizlar.oglusum daha dur bugun mobilyamiz daha yeni gelcek eyvaahhh

doktorun çalışamaz veririr canım.ben öğretmen değilim memurum.32. haftada çalışır almıştım anca 3 hafta dayanabidim.doktora çalışamıcam dedim ve o tarihten itibaren çalışamaz raporu verdi.sende bu şekilde yapabilirsin.genelde böyle yaptık

SUHAN benim ilki sezeryan olduğundan ve bunda da yine aynı sebepler dolayısı ile sezeryan olacak olmama rağmen doktor 39u bekleriz dedi
ilkinde 40+3e kadar beklemiştik sancısız sorunsuz. ama açıkcası burda erken doğuranları gördükçe gözüm korkmaya başladı. ve hatta şuan işteyim, çok şükür son günüm ama

benimde tarih belli olmadı.aman erken gelmesinler..

cevabın için teşekkür ederim günlerdir kafamı meşgul ediyor bu konu peki 36. haftada çalışamaz raporunu verirsem doğum sonrasına 5 hafta yerine 4 hafta mı aktarılıyor? Ben bugün 36+1 oldum raporu 1 eylülde verirsem 36+5 olucam bi sorun olur mu ?

benim 7 eylülün başladığı hafta içerisinde olur gibi geliyor..benimde ondan gözüm korktu ama neyseki şuan için bi durum yok.genelmi olacak anestezi peki

Canım benım ıkıncı bebeğim ilki de sezeryandı buda sezeryan olucak nasıpse kan sulandırıcı bende kullanıyorum hıc panık yapma daha vaktımız var nekadar durursa kar suyun falan gelirse hemen alırız dedı dok yoksa herhafta nst ultrason gıttıgınyere kadar gıdıcez inş 15 eylul gıbı alıcak benı sezeryana daha senın ıcınde erken bebiş gununu nekadar doldursa okadar ıyı ılk bebegımı 39+6 da almıştı

36 haftalik hamileyim dun ilk kez denize girdim kizlar sizce sakincali miydi ki insllh mikrop kapmamisimdir
Hic endiselenme ben ogluma hamileyken de girmistim.simdiki hamileligimde 29 ve 30. Haftalarda tatildeydim her gun iki uc kez girdim aksine bebek daha da rahatliyor bence. Girdigin bolgenin kolobasil oranina bak internetten kotu degilsw hicbir sikinti olmaz. Allaha emanetler

benim 7 eylülün başladığı hafta içerisinde olur gibi geliyor..benimde ondan gözüm korktu ama neyseki şuan için bi durum yok.genelmi olacak anestezi peki

ilki epiduraldi ben çok memnun kalmıştım yine öyle olur. başka doktorlar hep 38i geçince alıyor bebeği ama benim doktorum 39u bekliyorum dedi en güzeli de sonuna kadar beklemek tabi. ama işte sancım olmasa da birden su geliverecek diye ödüm kopuyor.
epidural sezeryanda hiç sorun yaşamadım çok şükür ben, sadece ilk 3 gün dikiş yerlerim hareket ederken acıdı. sonra aklıma sarmak geldi de bütün acım geçmişti. burdan sezeryan olacak arkadaşlara tavsiyem direk karnınızı sarın. çünkü sarkan göbek dikişe baskı yapıyor ve acıtıyor. sarınca rahat rahat hareket edebilirsiniz. he bi de doğum esnasında çok kıpırdamamaya dikkat edin bu da sonrasında baş ağrısı yapıyormuş.

canım özel değilse ne sebeple sezeryana alınmıştın?
bende acayip stres oldum.ne güzel senin son günmüş bugün.benim haftaya kısmetse.

benimde tarih belli olmadı.aman erken gelmesinler..
inşallah canım.

Kızlar bacaklarınıza arada bır kramplar giriyormu bu neden kaynaklanır bazen canımı cok acıtıyorlar bide nst en yuksek sancınız kaç çıkıyor benım en son 60 buldu

Kızlar bacaklarınıza arada bır kramplar giriyormu bu neden kaynaklanır bazen canımı cok acıtıyorlar bide nst en yuksek sancınız kaç çıkıyor benım en son 60 buldu
benim gece bazen giriyor,ayağımı uzattığımda.
canım kilo alımı,dolaşım sistemind değişiklik ve kalsiyum magnezyum eksikliklerinde oluyormuş.

evet 4 hafta aktarılır.ama zaten öğretmenlerinki yaz tatiline geldiği için akatarıamıyor diye biliyorum.burda kimsenin okulu aktarmayacak diye biliyorum.bir kişi hariçti sanırım

dirim canım doktorum kesinlikle normal doğumcu bir doktordu. gözümün önünde kaç kez sezeryan isteyen hastalarına ozaman başka doktora gidin dediği oldu.. ama beni 37inci haftada gördü ve sezeryana doğru gidiyosun dedi. çünkü karnım okadar sivriydi ki ( bu gebeliğimde de öyle) gören dönüp bidaha bakıyor. arkadan 36 yandan 56 bedenim resmen
sanırım kısa ve zayıf olduğumdan ötürü bebek karnımda öne doğru sıkışıp hareket edemiyor. 40+3e geldiğimizde ne sancım vardi ne kasılmam. bebek hala kafasını kanala yerleştirememişti. suni sancı takıldı doktorum vajinal muayene etti ve 3700 olan bebeğe göre çatımın dar olduğunu, tecrübelerine göre bebeğin malesef normal gelemeyeceğini söyledi. başka bi doktor olsa güvenemezdim ama dediğim gibi havada karada herkesi normal doğurtmak için uğraşan bi doktorun böyle söylemesinden sonra sezeryan olmuştum.

evet bende kalabildiği kadar kalsın istiyorum.günümüzde var nasıl olsa daha eylülün sonu neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…