mrb canım..sende mi normal düşünüyorsun.ben sezeryansa doğum tarihi verdimi doktorun diye soracaktımmerhaba kızlar slm.
Doğuma az kalmışken aklıma takvim yapmak geldi
belki doğuma psikolojik olarak hazırlanmamı sağlar dedim.çünkü hiç hazır değilim.
tecrübeli olmama rağmen.itiraf edeyim normal doğumdan korkuyorum. sezeryan sonrası
sizin doğum hikayelerinizi okuyunca kan şekerim düşüyor bayılacak gibi oluyorum
nerdeyse 40 haftayı gören olmadı daha ben bide doğum izninede çıkmadım.4 gün kaldı daha.
@Patates01 canım Allah kurtarsın.inşallah kolay bir doğum geçirir
sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına
yok canım ya ben değilde doktorum düşünüyor sanırım.eğer böyle sancım açılmam olursa felan.mrb canım..sende mi normal düşünüyorsun.ben sezeryansa doğum tarihi verdimi doktorun diye soracaktım
doktorun çalışamaz veririr canım.ben öğretmen değilim memurum.32. haftada çalışır almıştım anca 3 hafta dayanabidim.doktora çalışamıcam dedim ve o tarihten itibaren çalışamaz raporu verdi.sende bu şekilde yapabilirsin.genelde böyle yaptıkÖğretmen olan arkadaşlarım size bişey danışmak istiyorum
24 eylül beklenen doğum tarihim ve 32. haftamda rapor aldım 37. haftaya kadar çalışır diye, 37. haftam 4 eylülde doluyor, yani ilk hafta seminere katılmam lazım ama çok fazla bel ve çatı ağrım var bu durumda 37. haftayı doldurmadan bir rapor daha alabilir miyim? ya da nasıl bir yola başvurmalıyım ?
benimde tarih belli olmadı.aman erken gelmesinler..yok canım ya ben değilde doktorum düşünüyor sanırım.eğer böyle sancım açılmam olursa felan.
benim salı günü belli olacak tahmini ondan önce yapmassam tabi.
bu arada benimde ilkinde tüm suyum boşalmış,bebek kakasını yapmıştı.
iyi ki o zaman sezeryana almışlar.her işte bir hayır var derler ya aynen öyle.
cevabın için teşekkür ederim günlerdir kafamı meşgul ediyor bu konu peki 36. haftada çalışamaz raporunu verirsem doğum sonrasına 5 hafta yerine 4 hafta mı aktarılıyor? Ben bugün 36+1 oldum raporu 1 eylülde verirsem 36+5 olucam bi sorun olur mu ?doktorun çalışamaz veririr canım.ben öğretmen değilim memurum.32. haftada çalışır almıştım anca 3 hafta dayanabidim.doktora çalışamıcam dedim ve o tarihten itibaren çalışamaz raporu verdi.sende bu şekilde yapabilirsin.genelde böyle yaptık
benim 7 eylülün başladığı hafta içerisinde olur gibi geliyor..benimde ondan gözüm korktu ama neyseki şuan için bi durum yok.genelmi olacak anestezi pekiSUHAN benim ilki sezeryan olduğundan ve bunda da yine aynı sebepler dolayısı ile sezeryan olacak olmama rağmen doktor 39u bekleriz dedi
ilkinde 40+3e kadar beklemiştik sancısız sorunsuz. ama açıkcası burda erken doğuranları gördükçe gözüm korkmaya başladı. ve hatta şuan işteyim, çok şükür son günüm ama
Canım benım ıkıncı bebeğim ilki de sezeryandı buda sezeryan olucak nasıpse kan sulandırıcı bende kullanıyorum hıc panık yapma daha vaktımız var nekadar durursa kar suyun falan gelirse hemen alırız dedı dok yoksa herhafta nst ultrason gıttıgınyere kadar gıdıcez inş 15 eylul gıbı alıcak benı sezeryana daha senın ıcınde erken bebiş gununu nekadar doldursa okadar ıyı ılk bebegımı 39+6 da almıştımrb canım..sende mi normal düşünüyorsun.ben sezeryansa doğum tarihi verdimi doktorun diye soracaktım
Hic endiselenme ben ogluma hamileyken de girmistim.simdiki hamileligimde 29 ve 30. Haftalarda tatildeydim her gun iki uc kez girdim aksine bebek daha da rahatliyor bence. Girdigin bolgenin kolobasil oranina bak internetten kotu degilsw hicbir sikinti olmaz. Allaha emanetler36 haftalik hamileyim dun ilk kez denize girdim kizlar sizce sakincali miydi ki insllh mikrop kapmamisimdir
benim 7 eylülün başladığı hafta içerisinde olur gibi geliyor..benimde ondan gözüm korktu ama neyseki şuan için bi durum yok.genelmi olacak anestezi peki
canım özel değilse ne sebeple sezeryana alınmıştın?SUHAN benim ilki sezeryan olduğundan ve bunda da yine aynı sebepler dolayısı ile sezeryan olacak olmama rağmen doktor 39u bekleriz dedi
ilkinde 40+3e kadar beklemiştik sancısız sorunsuz. ama açıkcası burda erken doğuranları gördükçe gözüm korkmaya başladı. ve hatta şuan işteyim, çok şükür son günüm ama
inşallah canım.benimde tarih belli olmadı.aman erken gelmesinler..
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah hayırlısıyla
benim gece bazen giriyor,ayağımı uzattığımda.Kızlar bacaklarınıza arada bır kramplar giriyormu bu neden kaynaklanır bazen canımı cok acıtıyorlar bide nst en yuksek sancınız kaç çıkıyor benım en son 60 buldu
evet 4 hafta aktarılır.ama zaten öğretmenlerinki yaz tatiline geldiği için akatarıamıyor diye biliyorum.burda kimsenin okulu aktarmayacak diye biliyorum.bir kişi hariçti sanırımcevabın için teşekkür ederim günlerdir kafamı meşgul ediyor bu konu peki 36. haftada çalışamaz raporunu verirsem doğum sonrasına 5 hafta yerine 4 hafta mı aktarılıyor? Ben bugün 36+1 oldum raporu 1 eylülde verirsem 36+5 olucam bi sorun olur mu ?
evet bende kalabildiği kadar kalsın istiyorum.günümüzde var nasıl olsa daha eylülün sonu neredeyseCanım benım ıkıncı bebeğim ilki de sezeryandı buda sezeryan olucak nasıpse kan sulandırıcı bende kullanıyorum hıc panık yapma daha vaktımız var nekadar durursa kar suyun falan gelirse hemen alırız dedı dok yoksa herhafta nst ultrason gıttıgınyere kadar gıdıcez inş 15 eylul gıbı alıcak benı sezeryana daha senın ıcınde erken bebiş gununu nekadar doldursa okadar ıyı ılk bebegımı 39+6 da almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?