2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.

Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Hadibhayirli olsun bugün bebeğini kucağına alacaksın inşallah sağlıkla mutlulukla bir vaazda digur insallah

Gunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba :) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsin

Gunaydinlar
Son zamanlarda hep bacak kramplariyla uyaniyorum. Son haftalarinda bu sikayeti yasayan var mi kizlar yoksa ben magnezyumu hep unutuyorum icmeyi ondan dolayi mi
Merhaba canim,bende son uc gundur krampla uyaniyorum.Bir anlami var midir acaba gecrci brnde oglen degilde gece on gibi iciyorum gec oluyor biraz:) dogum yapan atkadslar hayirli olsun allah saglikla evlatlarinizi buyutmeyi nasipnetsin

merhaba kızlar slm.
Doğuma az kalmışken aklıma takvim yapmak geldi
belki doğuma psikolojik olarak hazırlanmamı sağlar dedim.çünkü hiç hazır değilim.
tecrübeli olmama rağmen.itiraf edeyim normal doğumdan korkuyorum. sezeryan sonrası
sizin doğum hikayelerinizi okuyunca kan şekerim düşüyor bayılacak gibi oluyorum
nerdeyse 40 haftayı gören olmadı daha ben bide doğum izninede çıkmadım.4 gün kaldı daha.

P Patates01 canım Allah kurtarsın.inşallah kolay bir doğum geçirir
sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucağına

Canım sana da doktor mu dedi mama verebilirsin diye? Maaşallah kuzucuk ii kilo almış.
cnm erken doğunca 1 ay mutlaka ver dedi bende veriyorum ama bugün farkettim sütüm zaten yeterli gelmiyor sık emzirmeme rağmen çok stresli bir doğum zamanı olduğundan kesilmedi ama yeterli de değil

canım ben çalışabilir raporumu devveltten aldım.zaten benim hafta döngüm pazartesinde başlıyordu..doktor direk hafta olarak yazdı.çalşamaz raporunuda özelden aldım.doktor bir günümü yedi.

Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
bizim haftadakilerdemi başladııııııııııııııııııııııı.anoyyyyyyyyyyy..@chek F fulya01 şimdi sen..sağlıkla gelsin inşş patatescim

slm herkese...dün kontrol vadı.doktor bi türlü gün veremedi.haftaya tekrar gel dedi.şuan için bi sıkıntı yok dedi..hayırlısıyla bir haftayıda atlatırsam ondan sonraki haftaya muhtmelen olucak gibi...doğuma giden başka varmı..topiğin yarısı neredeyse doğurdu ağustos bitmeden..

canım ben kan suandırıcı kullanıyorum.doktorum yasak ettiği şeyler vardı.kaşar,ayşekirdeği,badem,ceviz,bulgur,çikolata ,balık gibi...muhtemelen bunlarda işe yarar sende.kiraz ,limon sulandırıcılar arasında çok tüketmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…