- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Allah sağlıkla kavuştursun canımÇok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için güzel yürekli arkadaşlarım dr gördü ve yarın alıyoruz dedi inşallah son 24 saat bu gece uyku da tutmaz beni çok korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin
Ay bende ikigundur ishalim acile gittim kan tahlili yapildi kanda herhangi bisey cikmadi erken dogumami sebeb oluyormusBende dun aksamdan beri ishalimumarim dogum belirtisi olan cinsten degildir ama ne yaptiysam da gecmedi. Daha oglusum cok kucuk gelmek icin.
Cok tesekkurler cok hosuma gitti hemen inceliyorumCanım nette bebedino diye bi site var ordan aldım.
Hadi insallah canım sende sezeryan mi sende de değişik bir his korku var miCanım bende yarin bebegime kavuşuyorum inşallah.Allah yardımcımız olsun.güzel haberler verelim birbirinize.
Biliyorum cnm ikinci sezeryanim benim genel anestezi mi oldun sen bu sefer spinal olayım diyorumSezaryen olucak arkadaşlar korkmayin sakim ben cok korkuyordm normal dogum kısmet olmadi bu dikisim yok estetik yapmis dr bugun beşinci gun ilk gunden beri surekli hareket ettim kolay atlattim agriniz var diye yatmayin bol bol gezinmeye çalışın
Sağol cnm duani eksik etmeAllah sağlıkla kavuştursun canım
Sezeryan mi oldun cnm kaç gün olduDogum yapan arkadaşlar sütüm gelmio mama veriom ama üzülüyorum neden gelmedi diye siz ne durundasınız
Ben komple bayildim canımHadi insallah canım sende sezeryan mi sende de değişik bir his korku var mi
Biliyorum cnm ikinci sezeryanim benim genel anestezi mi oldun sen bu sefer spinal olayım diyorum
Sağol cnm duani eksik etme
Sezeryan mi oldun cnm kaç gün oldu
Ben varım ama bi rürlü mutlu sonla bitmiyorr belimde ağrımaya başladı iki gündür sancı kasılma da var ne ararsan var yani :)) ama bende doktoru aramadım bekliyorum ya nişan ya su ya da şiddetli ağrı herkes diyor ya gerçek sancı olsa anlarsın diye bende ona güveniyorum bekliyorum sabırlakizlar merhaba adet sancisi gibi sancilarim gelip gelip gidiyor acaba doktora gidilecek kadar onemli bisey mi boyle olan var miydi
Canim ben de sezaryen oldum sütüm gelmiyordu cok az akiyordu minik gogus ucunu cikartan pompalar var tutup cektim akti sütüm resim atim lansinosh aldim ben şuan oyle bos bos duruyor sag gogsumden hic gelmemişti bununla cektm akti cok şükür sezeryan olucaklar çantasına koysun mutlakaDogum yapan arkadaşlar sütüm gelmio mama veriom ama üzülüyorum neden gelmedi diye siz ne durundasınız
benimki ne istersin aşkım diye sordu. ben bişey istemiyorum alma bişey dedim. şimdi,zaten masraflar olacak bence gerek yok bir,çiçek alsa yeter.,pahalı bir kolye yuzuk vs alıp geşirse aynen geri gonderirim zaten :)Kizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi?ne alacaklar bilen varmi?
Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Sıcak duş alabilirsin? Duş alamıyorsan sıcak suyla havluyu ıslatıp göğsünü ovalayabilirsin. İncir yiyebilirsin.Dogum yapan arkadaşlar sütüm gelmio mama veriom ama üzülüyorum neden gelmedi diye siz ne durundasınız
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğiniziHerkeze hayırlı aksamlar gece başlayan ağrılarimla sabah 08.30 da normal doğum yaptım. Herşey yolunda çok şükür darısı bekleyenlerin başına insallah
İnşallah canım Allah kolaylık versinkızlar selam şimdi hastaneden geldim. Nst de 20 dk da bir gelen 70-80 arası sancım çıktı açılma 1 cm civarı dedi yine ama rahim dokusu çok yumuşak başı güzel baskı yapıyor dedi. 8 saat içinde doğum sancıların başlayabilir dedi. Yalnız bu 70-80 arası olan sancıyı ben hiç hissetmedim dedim. Kısa sürdüğü için dedi. Doğum yaklaştıkça sancılarda sıklaşacak ve suresi uzayacak onu hissedersin dedi. İnşallah bu gece artar sancılarımda sabaha kucaklarım güzel kızımı .
Ya iste benim sipada oyle aglamaktan tutmuyor gogsumu esimde kiyamiyor biberonla ver diyor bende emsin istiyorum az once emdi ck sukur kavga ede ede tuttu gogsumu uyUdu simdi gobek bagi dusunce yikiyicaz bizde az kaldi baya kurudu gobegi ben pamukla siliyorum smdklik biraz korkuyorm gobek bagindan cok sinirli ya sarilik olucak diye telaş sardı beni gece bir saat araliklarla doyurdum bugün baya uyanik uc saat filan uyuyunca kan sekeri dusuyormus bebis uyanmakta zorlanıyormus sarilik basliyormus uyusada biberonla vermeye basladm ay ne oynatti beni valla butun dogum kilolarimi veririm ben bir aya
Canım ben doğumu yaptım, eşimle daha önce konuşmadık böyle birşeyi, zaten ben de birşey istemedim. Bana göre gerek yok diye düşünüyorum. Ben özel anlarda değil de normal bi zamanda alınan hediyeyi daha değerli görüyorum. Tabi bunlar benim düşüncemKizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi?ne alacaklar bilen varmi?
Benimde esim sordu istedigin birsey olsun dedi kolye istedimbenimki ne istersin aşkım diye sordu. ben bişey istemiyorum alma bişey dedim. şimdi,zaten masraflar olacak bence gerek yok bir,çiçek alsa yeter.,pahalı bir kolye yuzuk vs alıp geşirse aynen geri gonderirim zaten :)
Masallah cnm rabbim tek avazda kurtarsin...kızlar selam şimdi hastaneden geldim. Nst de 20 dk da bir gelen 70-80 arası sancım çıktı açılma 1 cm civarı dedi yine ama rahim dokusu çok yumuşak başı güzel baskı yapıyor dedi. 8 saat içinde doğum sancıların başlayabilir dedi. Yalnız bu 70-80 arası olan sancıyı ben hiç hissetmedim dedim. Kısa sürdüğü için dedi. Doğum yaklaştıkça sancılarda sıklaşacak ve suresi uzayacak onu hissedersin dedi. İnşallah bu gece artar sancılarımda sabaha kucaklarım güzel kızımı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?