2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende dun aksamdan beri ishalim umarim dogum belirtisi olan cinsten degildir ama ne yaptiysam da gecmedi. Daha oglusum cok kucuk gelmek icin.
Ay bende ikigundur ishalim acile gittim kan tahlili yapildi kanda herhangi bisey cikmadi erken dogumami sebeb oluyormus

Dogum yapan arkadaşlar sütüm gelmio mama veriom ama üzülüyorum neden gelmedi diye siz ne durundasınız

Kizlar muanemi oldum nst ye aldilar herşey yolundaymis bisey cikmadi yani cati muanesi yaptilar(berbat bisey) ondada bi sorun yok acilma yokmuş yani bebeğimin yüzünü gördüm muanede çok tatliydi mansallah yanaklari çok tombisti kilosu 3.800 dedi 35+4 dum ama USG ye gore 38+3 cikti.benim kilomda hala ayni almamisim.15 ine tarih verdi doktorum bende durumlar boyle çok sukur

Canım bende yarin bebegime kavuşuyorum inşallah.Allah yardımcımız olsun.güzel haberler verelim birbirinize.
Hadi insallah canım sende sezeryan mi sende de değişik bir his korku var mi
Biliyorum cnm ikinci sezeryanim benim genel anestezi mi oldun sen bu sefer spinal olayım diyorum
Allah sağlıkla kavuştursun canım
Sağol cnm duani eksik etme
Dogum yapan arkadaşlar sütüm gelmio mama veriom ama üzülüyorum neden gelmedi diye siz ne durundasınız
Sezeryan mi oldun cnm kaç gün oldu

Ben komple bayildim canım

kizlar merhaba adet sancisi gibi sancilarim gelip gelip gidiyor acaba doktora gidilecek kadar onemli bisey mi boyle olan var miydi
Ben varım ama bi rürlü mutlu sonla bitmiyorr belimde ağrımaya başladı iki gündür sancı kasılma da var ne ararsan var yani :)) ama bende doktoru aramadım bekliyorum ya nişan ya su ya da şiddetli ağrı herkes diyor ya gerçek sancı olsa anlarsın diye bende ona güveniyorum bekliyorum sabırla

Canim ben de sezaryen oldum sütüm gelmiyordu cok az akiyordu minik gogus ucunu cikartan pompalar var tutup cektim akti sütüm resim atim lansinosh aldim ben şuan oyle bos bos duruyor sag gogsumden hic gelmemişti bununla cektm akti cok şükür sezeryan olucaklar çantasına koysun mutlaka

Eklentiler

• IMG-20150826-WA0007.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 232
kızlar selam şimdi hastaneden geldim. Nst de 20 dk da bir gelen 70-80 arası sancım çıktı açılma 1 cm civarı dedi yine ama rahim dokusu çok yumuşak başı güzel baskı yapıyor dedi. 8 saat içinde doğum sancıların başlayabilir dedi. Yalnız bu 70-80 arası olan sancıyı ben hiç hissetmedim dedim. Kısa sürdüğü için dedi. Doğum yaklaştıkça sancılarda sıklaşacak ve suresi uzayacak onu hissedersin dedi. İnşallah bu gece artar sancılarımda sabaha kucaklarım güzel kızımı .

Kizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi? ne alacaklar bilen varmi?
benimki ne istersin aşkım diye sordu. ben bişey istemiyorum alma bişey dedim. şimdi,zaten masraflar olacak bence gerek yok bir,çiçek alsa yeter.,pahalı bir kolye yuzuk vs alıp geşirse aynen geri gonderirim zaten :)

Canım kaç gün oldu doğum yapalı? Sıcak duş alabilirsin? Duş alamıyorsan sıcak suyla havluyu ıslatıp göğsünü ovalayabilirsin. İncir yiyebilirsin.

İnşallah canım Allah kolaylık versin

Ben çok sinirlendiğinde kafasını tutup göğsümü tutturuyorum. Yoksa sinirinden bi sağa bi sola saldırıyo bir türlü tutamıyor memeyi bu sefer daha çok bağırıyor :) eşini karıştırma bence ben öyle yapıyorum. Bi kaybımız var öncesinde bizim, eşim aşırı pimpirikli ve panik. Paniğinin başladığı anda uzaklaştırdım yanımdan yada çok paniklemişse görev paylaşımı yapıyorum. Mesela son 3 gündür beslenme departmanı ben, gaz boşaltımı eşim ben inatla mama ve biberon vermemeye çalışıyorum ama geçen gün bir türlü emmeyince sağıp biberonla vermeye çalıştım ama kereta diliyle ittirdi biberonu.. Emzik de tutturamadım, tutması için zorlarsam ağlıyor. El kadarlar ama ne çok biliyorlar demi
Bugün yenidoğan kontrolümüz vardı :) Gece sütünün çok faydalı olduğunu söyledi hemşire. Mutlaka 2-3 saatte bir uyanıp emmesini sağlamalısın dedi. Bir de süt sağıyoruz ya, sağdığımız saati de mutlaka tarihle birlikte poşete ya da kabına yazmalıymışız. Gece ve gündüz sütlerini sağdığımız zamanlarda vermeliymişiz. Bir de oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay sağdığımız sütü saklayabilirmişiz. Gün içinde sağdığımız gündüz sütlerini tek kapta biriktirip tek seferde dondurucuya atabilirmişiz ama şunu da söyledi çözdürdüğümüz sütü tekrar donduramayacağımızdan azar azar miktarlarda saklamak daha iyiymiş, yoksa sütün ziyan olur dedi. Öğrendiklerimi de paylaşayım burda :)

Kizlar daha once konusuldu mu bilmiyorum esleriniz dogum hediyesi aldimi yada alacak mi? ne alacaklar bilen varmi?
Canım ben doğumu yaptım, eşimle daha önce konuşmadık böyle birşeyi, zaten ben de birşey istemedim. Bana göre gerek yok diye düşünüyorum. Ben özel anlarda değil de normal bi zamanda alınan hediyeyi daha değerli görüyorum. Tabi bunlar benim düşüncem

benimki ne istersin aşkım diye sordu. ben bişey istemiyorum alma bişey dedim. şimdi,zaten masraflar olacak bence gerek yok bir,çiçek alsa yeter.,pahalı bir kolye yuzuk vs alıp geşirse aynen geri gonderirim zaten :)
Benimde esim sordu istedigin birsey olsun dedi kolye istedim o kadar zorluk cekiyoruz 9 ay boyunca

Masallah cnm rabbim tek avazda kurtarsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…