2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kuzucuk allah anali babali buyutsun oglusunu. Bacagim icin fizik tedavi bolumune gittim lavanta ve biberiye yagiyla masaj yap dedi bu hamilelikte olagan birsey 3. Aydan sonra baslar bazilarinda dedi daha sonra kendi doktorumda ortopediye yonlendirdi fitiktan suphelendi doktor belirtiler fitiga benziyormus ama sinir sikismasida olabilir suan anlayamayiz bol bol dinlen fazla ayakta kalma dedi kiriga nedende olabilirsin ayakta kalarak hatta dogumda bile kirilabilir dedi cok tirstim tabi ama agrim son bi kac gundur hafifledi bende anlamadim. Umarim dogumdan sonra seninki gibi gecer cnm.

Evet cnm 34. Haftada dondu ama hala yukarda hic asagi inme falan yok o yuzden midemde cok yanma oluyor. Dun gece benimde adet sancisi gibi sancim oldu ama sonra uyumus kalmisim.

Tebrikler, nasil oldu

Canım muayeneden sonra ayni durum bendede oldu.o aksam bi iki sefer canasirimda farkettim bende ama sonra geçti.sanırım muayne esnasinda bi yer zarar görüyo.

Yok canm bende bugün çatı muayenemi oldum benden leke falan gelmedi bebişde dogum kanalına inmiş baya aşagıdaymış

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın

gözünüz aydın:)canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah oğlunu.

Arkadaşlar herkese iyi geceler,
Burada herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, haliyle duası makbul kişilersiniz. Özellikle duanızı almak için paylaşıyorum. 10 günlük kuzumu yenidoğan sarılığından bugün çok yüksek değerle küvöze aldılar. Doktor çok korkuttu. Akşam tekrar kan alınacağını, billuribin değerinin 23 altına düşmezse kan değişimi yapılacağını söyledi. Tabi sarsıldım resmen. Ama Rabbime sonsuz hamdolsun değeri düşmeye başlamış. 18'di gittiğimizde. Daha da yüksek yine. Sizden ricam, dediğim gibi ne olur bize günahsız ağızla dua edin. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin. Hayırlı geceler.

RABBİM acil şifalar versin canım tez zamanda sağlığına kavuşsun evladın.sen içini ferah tut hayırlısıyla bunu da atlatırsınız.

Hepinize ayrıca ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar çok farklı bir duygu yanımda meleğim allahım herkese nasip eder ins.bizi çok korkuttu..kıyafetlerini hazırdı ama çantaya koyamamistim bugün hallederim dıyodum çok panik olduk kayinvalidem le tlf konuşarak koydurdum doğuma girdim acilen yanımda eşimden başka kimse yoktu aglayarak girdim hem yalnızlık hemde bişe olacak korkusu spinal le sezeryan oldum dr.narkoz almasin bebek dedi bebeğimi ilk ben gördüm hala inanamıyorum çok şükür herşey yolunda bide emzirme yi kavrarsa çok daha süper olacak...allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

K kuzucuk87 canım Allah bebeğini hayırlı evlat etsin. Kederini göstermesin inşallah. Aminnn... Ben o kadar endişeli iken eşim halletmiş dogum fotoğrafı işini. Bizim de fiyat oralarda. Teşekkür ederim cevabın için. Bir de lohusa lohusa biz mi aklına geldik ya. Canim benim tek tek cevap yazmışsın bir de. Rabbim razı olsun inşallahhh..

2 gündür adet ağrısı gibi bel ağrım var.şiddeti sabit kendisi değişken. Ara ara yokluyor beni. Saat aralıklı ama uzun süren. Dayanilmayacak gibi değil ama endişe verecek kadar. . Her gece oğlum belki ..... ağustos doğumlu olursun deyip yatıyorum. Bu gece de diyorum belki 25 Ağustos doğumlu olur. o da tekmeliyor, kivraniyor.. Sanırım o da kararsız. Bizden haberler, iyi gecelerrr..

Edelim inşaAllah canım Rabbim acil şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…