2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
3150 gr dedi. 2 hafta beklese kaç kilo alabilir ki ? Aslında aylardır da gitmiyorum. 32. Haftada başladım il değişikliğinden dolayı. Çok kafam karıştı :KK43:

3.500 falan olur diye dusunuyorum, max 3750 falan.normal dogum istiyorsan yapabilirsin gibi gorunuyor, hic dusunme baska birkac doktora daha gorun bence.onlara da olayi direkt anlatma etkilenmemeleri icin. Icinde kusku kalmaz en azindan

valla hiç sorma benimde öne doğru ıslanıyor:)
terden diyorum artık ve daha çalışıyorum.haftaya son kısmetse.
aklıma kötü senaryolar geliyor ya iş yerinde bişey olursa diye:KK43:
doktorum bana 5 hafta gelme dedi.burda nst ye girmeyen benden başka kalmadı sanırım.
sen ne zamandır gitmiyorsun doktora?
Bende 33haftalikken gitmistim 20gun sonra gel dedi. Haftaya giderim Artik ama su sizintisi baslamissa hemen suyun bitebiliyormus korkuyorum o yuzden. Gozum kulagim oglusumun hareketlerinde simdilik.

Merhaba kızlar. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah bebeklerinizi. Benimde bugün kontrolüm vardı. Doktor suyuma çok fazla dedi. Bebeğin pozisyonu stabil değilmiş sürekli dönüp duruomuş bu yüzden sezeryan mı normal mi olucağına doğuma geldiğinde pozisyona bakıp söylicez dedi. 37nin sonunda 3.600 olan kilosu 3.650 gr çıktı. Sevindim resmen 4 kilo ve üzeri olmadığına ama moralim çok bozuluyor kesinsizlikten. Önümü göremiyorum ne zaman biticek ne zaman gelicek ne zaman doğurucam artık psikolojim kaldırmıyor. Suyum çok olduğundanbirden patlayıverirmiş.

Yani resmen nst ye bağlandığımda sancılarım çıktığında göbek atıcaktım. Tabi sürekli olmadığından mutluluğum yarıda kesildi. Hamilelik psikolojisi benimki heralde. Kan idrar ve anlık şeker tahlili istedi. Şüphelendi su fazlalığından bir de kilosundan heralde. Çok canım sıkıldı genel manada öyle içimi açiyim istedim :(

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu:KK66:
@belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız @miskamber nasılsın canım @ayka777 @oskeortmen Larimar Larimar P Patates01 @ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
cnm çok şükür iyiyiz baya koptuk ya topikten ortalık boş kaldı özge ayışıgı ve sidelya bugün doğuma girdi belma bebeğini emzirmeye başladı bildiklerim bunlar.. sen nasılsın bebişin nasıl..

@catdog ve arabistandan gelen arkadaşım nickini bulamadım.sizler naptınız
Canım ya iyiyim sağolasın brn de hep senden haber var mı diye bakıyordum, sen nasılsın? Izne erken ayrıldın dimi sen de? Benim yarın çatı muayenesi var hayırlısı bakalım inşallah doğuma müsaittir..
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bebişlerinizi öperim :) sağlıkla büyüsünler

göğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomus
K Karamel2013 cnm o en büyük acılardan biri, benimde günler sürmüştü taaki kardeşim gelip bana yanlış emzirdiğimi söyleyene kadar. Göğsünün tamamını bebişe vermen gerek, yavrum küçük olduğundan yakaladığı küçük kısmı emip duruyormuş. Aslında tümünü vermem gerektiğini bildiğim halde hatalı veriyormuşum. Meme cevresi en siyah bölümleri başparmak ve işaret parmak ile çekerek göğüs ucunu belirginleştir ve tamamen ağzına sokmaya çalış, emme bitince kendi sütünle etrafını sil, 1 güne birsey kalmaz. Emerkende dikkat et ağzından Kaya Kaya ucunu kemirip seni acıtmasın. Göğüs ucu kalkanıda cok işe yarıyormuş, ben denemedim ama cok okudum. Bir de bana yarım soğanı göğsünde bekler emzirmeden demişlerdi, doğal antibiyotikmiş, ilk emzirme öncesi deneyeceğim, göğsü yumusatıyormuş herkes şiddetle tavsiye ediyor, acaba sende yarım saat kadar denesen mi? Kaybedecek birsey yok zaten soğan bağladığın yerdeRomatizma ağrısı bile kesiliyormuş öyle bir makale okumuştum

Canım ya iyiyim sağolasın brn de hep senden haber var mı diye bakıyordum, sen nasılsın? Izne erken ayrıldın dimi sen de? Benim yarın çatı muayenesi var hayırlısı bakalım inşallah doğuma müsaittir..
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bebişlerinizi öperim :) sağlıkla büyüsünler
Cnm neredesin sen?

Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
Canım sanırım nescafe öneriyorlar bu başağrıları için.. Süte geçiyor mu bebeği etkiliyormu bilmiyorum ama okuduğum hep bu

Işlerden sonra bolca dinlen canım, bugünlerin de tadı ayrı oluyor..erken mi ayrıldın izne?
yarın ki kontrol iyi geçer umarım :) 2 hafta erken ayrıldım. benim ayaklarımda ödemim çok fazla, bacaklarıma kadar çıktı artık oturamıyordum iş yerinde, biraz hareket etmem gerekiyor umarım pişman olmam.

yarın ki kontrol iyi geçer umarım :) 2 hafta erken ayrıldım. benim ayaklarımda ödemim çok fazla, bacaklarıma kadar çıktı artık oturamıyordum iş yerinde, biraz hareket etmem gerekiyor umarım pişman olmam.
Ya sanki erken ayrılmışız gibi geliyor ama aslında artık çalışmak sağlıklı dğil canım ya, boşver dinlen bolca, sonrasına bakarız artık Napalım..ben de seyahat yüzünden ayrıldım ama ayrılmasam nasıl çalışırmışım bilmem çünkü anca dün ayrılabilecektim anca

Merhaba kızlar. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah bebeklerinizi. Benimde bugün kontrolüm vardı. Doktor suyuma çok fazla dedi. Bebeğin pozisyonu stabil değilmiş sürekli dönüp duruomuş bu yüzden sezeryan mı normal mi olucağına doğuma geldiğinde pozisyona bakıp söylicez dedi. 37nin sonunda 3.600 olan kilosu 3.650 gr çıktı. Sevindim resmen 4 kilo ve üzeri olmadığına ama moralim çok bozuluyor kesinsizlikten. Önümü göremiyorum ne zaman biticek ne zaman gelicek ne zaman doğurucam artık psikolojim kaldırmıyor. Suyum çok olduğundanbirden patlayıverirmiş.

Yani resmen nst ye bağlandığımda sancılarım çıktığında göbek atıcaktım. Tabi sürekli olmadığından mutluluğum yarıda kesildi. Hamilelik psikolojisi benimki heralde. Kan idrar ve anlık şeker tahlili istedi. Şüphelendi su fazlalığından bir de kilosundan heralde. Çok canım sıkıldı genel manada öyle içimi açiyim istedim :KK43:
Canim benim insallah kotu bisi yoktur.Banada doktor bebegin kilosu Yuzunden sekerin olabilir diyodu test yaptim seker cikmadi..Velhasil bebegin hizla giden kilosu 38.hafta bitiminde 3400 olmustu cok sasirdim doktorda iyi dedi cunku normal dogum istiyorum bakalim hayirlisi aynen bende nisanim gelsin,suyum gelsin,sancim gelsin cok sevinicem..:KK49:

Back