2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba anneler :KK68:
Sayfaları takip edemiyorum, oğlumla gelen gidenle ilgilenmekten vaktim kalmıyor.. Doğum yapan olduysa hayırlı olsun :)

Geri bildirim yapmaya geldim şimdi oğlumu uyutup :p perilice_ada perilice_ada canım hani konuşmuştuk ya şu belde ayağa vuran ağrı meselesini. Son durumumu yazayım istedim, doğum anında birazcık zorladı o ağrı. Ikınmada ağrıyan bacağımdan destek alırken ya da sancı çekerken hareket ederken biraz zorladı ama ebe ve hemşireler yardımcı oldu hep. Doğum sonrası ise bıçakla kesilmiş gibi geçti çok şükür :) yalnız bu sabah dikişlerim yüzünden yataktan rahat kalkamıyorum, destek alıp kalkabiliyorum. O esnada ters bi hareket yaptım sanırım bıçak gibi saplandı, sonra gene geçti :) yani o ağrı doğum sonrasında kalmıyormuş en azından bende durum böyle :)

Hasta bezi konuşulmuştu. Bazı arkadaşlar çok gerekli olmadı demişti sanırım. Ama bende hayat kurtarıcı oldu rsmen :KK51: cuma sabahı doğum yapmıştım, halen kanamam var. Oğlumu emzirirken dikişlerim yüzünden rahat oturamıyorum, yan oturuyorum bazen. Öyle olunca da pedin sabit kalması mucize oluyor :oops:

Geçmiş sayfaların tümünü okuyamadım, şöyle göz gezdirdim ara ara. Bi arkadaş doğum fotoğrafçısı sormuş. Sanırım insirahim insirahim dı yanlış hatırlamıyorsam. Eşim ben sancı çekerken hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı ile konuşmuş anlaşmış. Doğumdan hemen önce yanıma geldi, fotoğraflarımızı çekti. Sonra çıktı, doğum anında haber verin dedi. Doktorum doğum başladı deyince fotoğrafçıya da haber verdi hemşireler. Üstümü örttüler, fotoğrafçıyı başucuma aldı doktorum. Doğum anını, doğum sonrası başucumdaki kontrollerini, benle ilk anını çekti sonra doğumhaneden oğlumla birlikte çıktı. Bebek odasındaki bakımını çekmiş, oğlum odaya getirilirken o da onla geldi. En sonda da kendimi toparladığımda oğlum ben ve eşimi çekmek için geldi :) albüm, fotoblokta baskı, fotoğraflardan bi dvd ve çektiği tüm fotoğrafları alacağız inşallah. Hastaneye özel fiyatmış 600tl ye anlaşmışlar.
Kuzucuk allah anali babali buyutsun oglusunu. Bacagim icin fizik tedavi bolumune gittim lavanta ve biberiye yagiyla masaj yap dedi bu hamilelikte olagan birsey 3. Aydan sonra baslar bazilarinda dedi daha sonra kendi doktorumda ortopediye yonlendirdi fitiktan suphelendi doktor belirtiler fitiga benziyormus ama sinir sikismasida olabilir suan anlayamayiz bol bol dinlen fazla ayakta kalma dedi kiriga nedende olabilirsin ayakta kalarak hatta dogumda bile kirilabilir dedi :KK57: cok tirstim tabi ama agrim son bi kac gundur hafifledi bende anlamadim. Umarim dogumdan sonra seninki gibi gecer cnm.

seninki dönmüşmü:KK46: benimki döndü ve aşşağa indi biraz onun için nefesle şükür sıkıntım yok:KK75:yatarken kalçalarıma ağrı giriyor işte üstüne yatıyom ya bide dün gece sanki adet olucakmışım gibi karnım cızladı herkes bilir böyle bi için çekilir ya aşşaya doğru.ya artık son düzlükteyiz herşey olabilir bide tetikteyiz zati:KK56:olsun be herşeye değer yavrularımız için Rabbim bu duyguları tattırıyor şükür:KK75::KK36:
Evet cnm 34. Haftada dondu ama hala yukarda hic asagi inme falan yok o yuzden midemde cok yanma oluyor. Dun gece benimde adet sancisi gibi sancim oldu ama sonra uyumus kalmisim.

Kızlar benim 2 gündür çektiğim meğer doğum sancisiymis.Çok şükür bugün 13:55 te normal doğumla oglumuzu kucagimiza aldık. İkimiz de saglikliyiz şükür darısı zamanı bekleyenlere hayırlısıyla. Hala rüyada gibiyim

Tebrikler, nasil oldu

kızlar bugün çatı muayenem oldu.akşam da kahverengi akıntı gelmişti ve baya fazlaydı.wc deyken de tekrar peçeteye bulaştı.suan yok.sizde de böyle olan var mı.doğum kanalına girmemişti bebis ama acaba doğum çok mu yakın.
Canım muayeneden sonra ayni durum bendede oldu.o aksam bi iki sefer canasirimda farkettim bende ama sonra geçti.sanırım muayne esnasinda bi yer zarar görüyo.

kızlar bugün çatı muayenem oldu.akşam da kahverengi akıntı gelmişti ve baya fazlaydı.wc deyken de tekrar peçeteye bulaştı.suan yok.sizde de böyle olan var mı.doğum kanalına girmemişti bebis ama acaba doğum çok mu yakın.
Yok canm bende bugün çatı muayenemi oldum benden leke falan gelmedi bebişde dogum kanalına inmiş baya aşagıdaymış

Kızlar benim 2 gündür çektiğim meğer doğum sancisiymis.Çok şükür bugün 13:55 te normal doğumla oglumuzu kucagimiza aldık. İkimiz de saglikliyiz şükür darısı zamanı bekleyenlere hayırlısıyla. Hala rüyada gibiyim
Canım hayırlı olsun gözünüz aydın :KK54:

gözünüz aydın:)canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah oğlunu.:nazar:

Arkadaşlar herkese iyi geceler,
Burada herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, haliyle duası makbul kişilersiniz. Özellikle duanızı almak için paylaşıyorum. 10 günlük kuzumu yenidoğan sarılığından bugün çok yüksek değerle küvöze aldılar. Doktor çok korkuttu. Akşam tekrar kan alınacağını, billuribin değerinin 23 altına düşmezse kan değişimi yapılacağını söyledi. Tabi sarsıldım resmen. Ama Rabbime sonsuz hamdolsun değeri düşmeye başlamış. 18'di gittiğimizde. Daha da yüksek yine. Sizden ricam, dediğim gibi ne olur bize günahsız ağızla dua edin. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin. Hayırlı geceler.

Burada herkes ya yeni doğum yaptı ya da hamile, haliyle duası makbul kişilersiniz. Özellikle duanızı almak için paylaşıyorum. 10 günlük kuzumu yenidoğan sarılığından bugün çok yüksek değerle küvöze aldılar. Doktor çok korkuttu. Akşam tekrar kan alınacağını, billuribin değerinin 23 altına düşmezse kan değişimi yapılacağını söyledi. Tabi sarsıldım resmen. Ama Rabbime sonsuz hamdolsun değeri düşmeye başlamış. 18'di gittiğimizde. Daha da yüksek yine. Sizden ricam, dediğim gibi ne olur bize günahsız ağızla dua edin. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin. Hayırlı geceler.
RABBİM acil şifalar versin canım tez zamanda sağlığına kavuşsun evladın.sen içini ferah tut hayırlısıyla bunu da atlatırsınız.

Hepinize ayrıca ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar çok farklı bir duygu yanımda meleğim allahım herkese nasip eder ins.bizi çok korkuttu..kıyafetlerini hazırdı ama çantaya koyamamistim bugün hallederim dıyodum çok panik olduk kayinvalidem le tlf konuşarak koydurdum doğuma girdim acilen yanımda eşimden başka kimse yoktu aglayarak girdim hem yalnızlık hemde bişe olacak korkusu spinal le sezeryan oldum dr.narkoz almasin bebek dedi bebeğimi ilk ben gördüm hala inanamıyorum çok şükür herşey yolunda bide emzirme yi kavrarsa çok daha süper olacak...allahım hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

K kuzucuk87 canım Allah bebeğini hayırlı evlat etsin. Kederini göstermesin inşallah. Aminnn... Ben o kadar endişeli iken eşim halletmiş dogum fotoğrafı işini. Bizim de fiyat oralarda. Teşekkür ederim cevabın için. Bir de lohusa lohusa biz mi aklına geldik ya. Canim benim tek tek cevap yazmışsın bir de. Rabbim razı olsun inşallahhh..

2 gündür adet ağrısı gibi bel ağrım var.şiddeti sabit kendisi değişken. Ara ara yokluyor beni. Saat aralıklı ama uzun süren. Dayanilmayacak gibi değil ama endişe verecek kadar. . Her gece oğlum belki ..... ağustos doğumlu olursun deyip yatıyorum. Bu gece de diyorum belki 25 Ağustos doğumlu olur. :-) o da tekmeliyor, kivraniyor.. Sanırım o da kararsız. :-) Bizden haberler, iyi gecelerrr..

Edelim inşaAllah canım Rabbim acil şifa versin.

Back