Merhaba anneler
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Sayfaları takip edemiyorum, oğlumla gelen gidenle ilgilenmekten vaktim kalmıyor.. Doğum yapan olduysa hayırlı olsun :)
Geri bildirim yapmaya geldim şimdi oğlumu uyutup
perilice_ada
canım hani konuşmuştuk ya şu belde ayağa vuran ağrı meselesini. Son durumumu yazayım istedim, doğum anında birazcık zorladı o ağrı. Ikınmada ağrıyan bacağımdan destek alırken ya da sancı çekerken hareket ederken biraz zorladı ama ebe ve hemşireler yardımcı oldu hep. Doğum sonrası ise bıçakla kesilmiş gibi geçti çok şükür :) yalnız bu sabah dikişlerim yüzünden yataktan rahat kalkamıyorum, destek alıp kalkabiliyorum. O esnada ters bi hareket yaptım sanırım bıçak gibi saplandı, sonra gene geçti :) yani o ağrı doğum sonrasında kalmıyormuş en azından bende durum böyle :)
Hasta bezi konuşulmuştu. Bazı arkadaşlar çok gerekli olmadı demişti sanırım. Ama bende hayat kurtarıcı oldu rsmen
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
cuma sabahı doğum yapmıştım, halen kanamam var. Oğlumu emzirirken dikişlerim yüzünden rahat oturamıyorum, yan oturuyorum bazen. Öyle olunca da pedin sabit kalması mucize oluyor
Geçmiş sayfaların tümünü okuyamadım, şöyle göz gezdirdim ara ara. Bi arkadaş doğum fotoğrafçısı sormuş. Sanırım
insirahim
dı yanlış hatırlamıyorsam. Eşim ben sancı çekerken hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı ile konuşmuş anlaşmış. Doğumdan hemen önce yanıma geldi, fotoğraflarımızı çekti. Sonra çıktı, doğum anında haber verin dedi. Doktorum doğum başladı deyince fotoğrafçıya da haber verdi hemşireler. Üstümü örttüler, fotoğrafçıyı başucuma aldı doktorum. Doğum anını, doğum sonrası başucumdaki kontrollerini, benle ilk anını çekti sonra doğumhaneden oğlumla birlikte çıktı. Bebek odasındaki bakımını çekmiş, oğlum odaya getirilirken o da onla geldi. En sonda da kendimi toparladığımda oğlum ben ve eşimi çekmek için geldi :) albüm, fotoblokta baskı, fotoğraflardan bi dvd ve çektiği tüm fotoğrafları alacağız inşallah. Hastaneye özel fiyatmış 600tl ye anlaşmışlar.