- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Bende bugün gideceğim inşaAllah kan vermeye sanada geçmiş olsun canım.Bende de kaşıntı vardı özellikle akşamları ayak altlarında avuç içlerinde bir başlıyordum kaşımaya sonra bileklerim bacaklarım derken normal değildi yani. Mutlaka doktora gidip kan vermen Lazım bende gebelik kolestazı çıktı eğer sende de varsa kan testi ile belli oluyor Karaciğer Değeri yüksek çıkıyor ve safra karışıyor kana. Bu durumda 37. Haftadan sonra anne ve bebek icin riskli oluyor. Benden sana öneri Sak'ın ihmal etme. Ursofalk diye bir ilaç Alman gerekiyor. Ben bu sayede normal değerlere döndüm.
fulyacım ne güzel, yavruna kavuştun darısı başımızaAcil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
ay bende,içeri,sokmaya çalıştı anladım. Felaket sahneler canlandı gözümde tırstım :)Yumruğu içeri falan sokmadı, dışarıdan kemiklerime bastırdı.. Anlamadım ne yapmaya çalıştı
Tek çaresi kola ve nescafe iç canım doktorum öyle demiştiKizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
hayirlisi :)Benimkinin de gelmeye niyeti yok zaten. Bu gidişle çifte kavrulmuş olucakkreş yaşına kadar beklemeyi düşünüyo sanırım
Gelmene cok sevindim, ne kadar gerek yok desende lohusa iken aile en büyük ilaçCanım ya iyiyim sağolasın brn de hep senden haber var mı diye bakıyordum, sen nasılsın? Izne erken ayrıldın dimi sen de? Benim yarın çatı muayenesi var hayırlısı bakalım inşallah doğuma müsaittir..
Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bebişlerinizi öperim :) sağlıkla büyüsünler
Çok panik olduk eşimle çok korktuk haftasonu kendimi çok yordum son alisverisimi temizlik yaptık bide kardeşimle çocuğuma bişe olacak çok küçük diye çok şükür iyiyiz allahıma binlerce şükür siz siz olun bol bol dinleninCanım hayırlı olsun.gözün aydın çok şükür sağlıklı doğmuş.
ben şok oldum tabi.bebekler çok erken geliyor sıcaklardan diye düşünmeye başladım kesin.
ben en son 32.haftamda gittim ve 37.haftaya girdim.
inşallah bir sıkıntımız yoktur diye dua etmeye başladım.
doktorum tatilde.nst ye de girmedim.
suyum nasıl,kalbi nasıl sıkıntı var mı bilmiyorum.
sizi görünce telaş yaptım iyice
Her çatı muayenesinde aynı şey oluyor cnm, normalde doktorunun söylemesi gerekirdi sana, hatta profesyonel doktorlar dogumuda tetiklediğinden son haftaya bırakırlarmış.kızlar bugün çatı muayenem oldu.akşam da kahverengi akıntı gelmişti ve baya fazlaydı.wc deyken de tekrar peçeteye bulaştı.suan yok.sizde de böyle olan var mı.doğum kanalına girmemişti bebis ama acaba doğum çok mu yakın.
Gelmene cok sevindim, ne kadar gerek yok desende lohusa iken aile en büyük ilaç
Ben İstanbul dayım, halen Dr bulamadım ama aramaktanda usandım, artık ne oluyorsa olsun. Eren de cok huzursuz, bebiş dogmadan anne anne diye ağlamasından sinir krizi geçirmek üzereyim, kreşe vermeyi denedim dahada kötü oldu. Yeni bebişin daha kıyafetleri Alınacak , valiz hazırlanacak hiçbirsey halledemedim. Bu topiktede herkes doğurmaya başladı , bugün beni bi stres Aldı , Eren in ufalmışları depodan çıkarttım, oda 20 Eylül doğumlu yani hersey sezonuna uygun diye pekte dert etmiyordum ama onlarda durduğu yerden lekelenmiş. Ay cok dertliyim su sıra. Dünde çok yoruldum, Eren ide susturmak için fazlaca kucağa aldım, bi anda karnım aşağı çöktü, daha doğrusu etrafımdakiler söyleyince farkettim, görümcemde kontrole bi gitsene diye ürkütmeden gün aldırmaya Çalışıyor biraz önce cok diretti. Allah bana sabır versin hiç halim yok
Öyle yapmayı düşünüyorum da gittiğim doktor bana sormayacak mı ya da nasıl bir açıklama yapacağım da gideceğim onu bilemiyorum :)3.500 falan olur diye dusunuyorum, max 3750 falan.normal dogum istiyorsan yapabilirsin gibi gorunuyor, hic dusunme baska birkac doktora daha gorun bence.onlara da olayi direkt anlatma etkilenmemeleri icin. Icinde kusku kalmaz en azindan
Öyle yapmayı düşünüyorum da gittiğim doktor bana sormayacak mı ya da nasıl bir açıklama yapacağım da gideceğim onu bilemiyorum :)
Doğurdu canım o :) normal doğum yaptı. Tatlış bi bebiş geldi :)Kizlar sidelya dan haber varmi :)
Nerden aldın canım? Çok kullanışlı gibi geldi. İyi günlerde kullan inşkızlar bunu aldım.çok hoşuma gitti dışarı çıkarken çantaya atmalık bişey.ıslak mendil ve bez koyma yeri var.
Eki Görüntüle 1613977
Sağlıkla büyüt inş yavrunu canım.Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?