2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tuhafmış gerçekten bende bugün çayı mıayenesi oldum benimde dpktr kafasına takmıştı normal dogum diye iki parmagını sokup muayene etti ilk dediği bebek aşagı inmiş iyice çatında müsait dogum yakın dedi. Sende mutlaka git başka bi doktora muayne ol canım

chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...

Nasıl olsun canım çok şükür iyiyiz:) Alılıyorum yavaş yavaş huylarını tepkilerini öğreniyorum :)
Bende iyiyim canım dikişlerim artık daha az acıyor:) Zamanla geçicek iyice:)
Eskisi gibi bilgisayardan bakamıyorum bende telefondan da tam takip edemiyorum:)

Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Canım hayırlı olsun.gözün aydın çok şükür sağlıklı doğmuş.
ben şok oldum tabi.bebekler çok erken geliyor sıcaklardan diye düşünmeye başladım kesin.
ben en son 32.haftamda gittim ve 37.haftaya girdim.
inşallah bir sıkıntımız yoktur diye dua etmeye başladım.
doktorum tatilde.nst ye de girmedim.
suyum nasıl,kalbi nasıl sıkıntı var mı bilmiyorum.
sizi görünce telaş yaptım iyice

Canim hayirla dogar insallah. Kilosunu dert etme kuzenimede doktor bebek 2500dedi. Bi dogdu 3200gr usg cok yaniltiyor.

Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?

Nasil yani Benim karnim kasiniyor onemli bir sorunmuymus bu? Ben catlaklara bagliyordum onemsemiyordum.
Yok canım sen benim doktora bakma. Zaten benimki gibi bir kaşıntın olsa emin ol bir ton da yara oluyor. Ve kaşıntıdan uyuyamıyorsun bile. El de ayak da olması daha tehlikeliymiş asıl. Başka bir doktor arkadaşıma sordum telden.

Pek çok Mesajı okumaya çalıştım ama maalesef ilk baştan okuyamadım tabii ki ben de nasip olursa Eylül annelerinden biriyim aramızdaki dostluğu görünce sadece selam vermek istedim. Eskiden burada çok vakit geçirirdim ama gebeliğin biraz problemli olduğu için, gebelik şekeri ve gebelik kolestazı olduğu için, internette çok fazla şey okumak istemedim. Ama doğru yaklaştıkça bana benzeyen insanlardan haber almak beni mutlu etti. Hepimize sağlıklı doğumlar dilerim.

Bende ayni durumdayim. Hareketleri iyi ama camasirim arkaya dogru islaniyor surekli acaba suyummu geliyor diye endiseleniyirum. Kontrolumuzede var daha. Ne yapmak lazim bilmiyorum.

Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..

Bende ayni durumdayim. Hareketleri iyi ama camasirim arkaya dogru islaniyor surekli acaba suyummu geliyor diye endiseleniyirum. Kontrolumuzede var daha. Ne yapmak lazim bilmiyorum.
valla hiç sorma benimde öne doğru ıslanıyor:)
terden diyorum artık ve daha çalışıyorum.haftaya son kısmetse.
aklıma kötü senaryolar geliyor ya iş yerinde bişey olursa diye
doktorum bana 5 hafta gelme dedi.burda nst ye girmeyen benden başka kalmadı sanırım.
sen ne zamandır gitmiyorsun doktora?

Sidelya2011 canım Allah bir avazda kurtarın inşallah ayisigi3434 kızlar habersiz bırakmayın merak ediyoruz. @miskamber seni görmek ne güzel canım bende aynı oldum izne çıkınca evde iş bitmedi bir türlü giremedim topiğe doğru düzgün seni çok iyi anlıyorum. belmaakca canım bebiş nasıl hala küvezde dimi inşallah daha iyidir.. F fulya01 canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)
Bu arada bebeğinin kilosu az olupta üzülen arkadaşlarım belki hatırlayanlar olur benim de bebeğim çok küçüktü sırf bu yüzden sezeryan olma ihtimali vardı doktorum kemik suyu çorba içmemi söylemişti.Annem sağolsun sürekli yaptı 2000 gr lardaydı bebeğimin kilosu geçen hafta gittiğimde maşallah 2.900 gr dı.hatta bir hafta hiç içmemiştim o hafta bebek hiç Kilo almamıştı.. Bize faydası oldu deneyin inşallah Size de olur..

Bencede hiçbirşey yok. Sevindim canım seninki de kolay geçmiş :):)

Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
Kahvenin telvesi iyi geliyormuş diye duydum canım istersen bir araştır Allah tez zamanda şifa versin..

kızlar birde nst deki kilo yanıltıyor.benimde 200-300 gram arası fark çıktı.

Epiduralmi oldun çok sıvı al ve kahve baş ağrısına iyi geliyor kuzenimden biliyorum ben genel olmuştum baş ağrısı olmamasitu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…