- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
Tuhafmış gerçekten bende bugün çayı mıayenesi oldum benimde dpktr kafasına takmıştı normal dogum diye iki parmagını sokup muayene etti ilk dediği bebek aşagı inmiş iyice çatında müsait dogum yakın dedi. Sende mutlaka git başka bi doktora muayne ol canımKızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..
chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...
Canım hayırlı olsun.gözün aydın çok şükür sağlıklı doğmuş.Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Canim hayirla dogar insallah. Kilosunu dert etme kuzenimede doktor bebek 2500dedi. Bi dogdu 3200gr usg cok yaniltiyor.Selam hanımlar cuma günü nişanım gelmişti malum hepte bi sancılarım vardı makata baskı yapıyodu artık bugün randewum vardı hastanedeyim dktr çatı muayenemi yaptı elini atar atmaz çok aşagıya inmiş dedi1cm lk bi açılma var dogumun çok yakın dedi bebiş dogum kanalında yani 37 en geç 38 de dogum olur dedi çatım normal doguma müsaitmiş bence haftaya dogurucam bebiş çok minik ama en fazla 2700 dogar dedi şimdiki kilosu 2400 bizde haberler böyle şimdi nst için sıra bekliyorum
Yok canım sen benim doktora bakma. Zaten benimki gibi bir kaşıntın olsa emin ol bir ton da yara oluyor. Ve kaşıntıdan uyuyamıyorsun bile. El de ayak da olması daha tehlikeliymiş asıl. Başka bir doktor arkadaşıma sordum telden.Nasil yani Benim karnim kasiniyor onemli bir sorunmuymus bu? Ben catlaklara bagliyordum onemsemiyordum.
Bende ayni durumdayim. Hareketleri iyi ama camasirim arkaya dogru islaniyor surekli acaba suyummu geliyor diye endiseleniyirum. Kontrolumuzede var daha. Ne yapmak lazim bilmiyorum.Canım hayırlı olsun.gözün aydın çok şükür sağlıklı doğmuş.
ben şok oldum tabi.bebekler çok erken geliyor sıcaklardan diye düşünmeye başladım kesin.
ben en son 32.haftamda gittim ve 37.haftaya girdim.
inşallah bir sıkıntımız yoktur diye dua etmeye başladım.
doktorum tatilde.nst ye de girmedim.
suyum nasıl,kalbi nasıl sıkıntı var mı bilmiyorum.
sizi görünce telaş yaptım iyice
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla buyutun insallahAcil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Canım zaten bende başka bir doktora sordum karnın kaşınması normalmiş asıl. Korkmayın yani.aaaa benim hep karnım kaşınıyor bizim ki de normal karnının kaşınması geriliyor diyor.
Ben cift pompali lansinoh aldim zamandan tasarruf diyo herkesben madela aldım canım
Ayy iyi Bari bi an endiselenmedim degil. Bende bi doktoruma sorayim Bari kontrolde..Yok canım sen benim doktora bakma. Zaten benimki gibi bir kaşıntın olsa emin ol bir ton da yara oluyor. Ve kaşıntıdan uyuyamıyorsun bile. El de ayak da olması daha tehlikeliymiş asıl. Başka bir doktor arkadaşıma sordum telden.
valla hiç sorma benimde öne doğru ıslanıyor:)Bende ayni durumdayim. Hareketleri iyi ama camasirim arkaya dogru islaniyor surekli acaba suyummu geliyor diye endiseleniyirum. Kontrolumuzede var daha. Ne yapmak lazim bilmiyorum.
Bencede hiçbirşey yok. Sevindim canım seninki de kolay geçmiş :):)evet ya bu çatı muayenesini kim bu ladar abartmışsa herkes çatı deyince bir,korkuyor. doktor çato muayenesi yapıcaz deyince elim ayağım kesilmişti ama hiç,oyle korkulacal bişey değilmiş. şehir efsanesi, birileri gwbeleri korkutmak için uydurmuş .
Kahvenin telvesi iyi geliyormuş diye duydum canım istersen bir araştır Allah tez zamanda şifa versin..Kizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
Amin canım inşCanim hayirla dogar insallah. Kilosunu dert etme kuzenimede doktor bebek 2500dedi. Bi dogdu 3200gr usg cok yaniltiyor.
Epiduralmi oldun çok sıvı al ve kahve baş ağrısına iyi geliyor kuzenimden biliyorum ben genel olmuştum baş ağrısı olmamasituKizlar sezeryan olupta bas agrisi ceken varmi?bas agrisiyla perisanim kac gunden beri cekiyorum kizimda hic olmamisti bunda cok kotu bas agrisi cekiyorum onerisi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?