amin canım inş...bakalım ben neye karar verecem anestezi konusundaİnşallah canım kırılmak oluyor ister istemez hiç kimse mi kalmaz yola neyse bende dogurunca girmem olur biter hıhşaka maka inşallah kucağımıza sağ salim alırız anestezi konusunu bana bıraktı doktor da spinal isticem sanirim
ayyyyyyyy girer girmez ne güzel bi haber aldm..hayırlı olsun fulyacım.....Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
hayırlı olsun cnm. gözün aydın.darısı başımıza.Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
ben medelanın elektrikli mini olanını kullandım öncekinde çok ta memnun kaldım.elektrikli avent alan arkadaşlarımda var onlarda çok memnundular.hanimlar elektrikli sut pompasi kullanan yok mu avent mi lansinoh mu hala karar veremedimm
Aa cok guzelmis bu ya nerden aldin ? Tek renkmi ?kızlar bunu aldım.çok hoşuma gitti dışarı çıkarken çantaya atmalık bişey.ıslak mendil ve bez koyma yeri var.
Eki Görüntüle 1613977
Cok guzelll nereden acaba??kızlar bunu aldım.çok hoşuma gitti dışarı çıkarken çantaya atmalık bişey.ıslak mendil ve bez koyma yeri var.
Eki Görüntüle 1613977
Hayırlı olsun darısı bizim başımızaAcil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
günaydın nerelerdesin sen ?Gunaydin minnos anneler
günaydın nerelerdesin sen ?
ayrıldım canım, evimde ilk günüm :) annem geldi Ankara'dan dün baya iş güç varmış, sırayla yapıyoruz işte :)) pek bir keyifli geldi bana...bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izne
ayy süper olmuş, ben üşengeçlikten yapmıyorum parti fln :) evdeyim bende hazırlıkları fln yavaş yavaş yapıyoruz annemle :) perşembe doktor kontrolu var, bakalım benim şişko patatesim ne kadar olmuş, öğreneceğiz.Basima dert acip baby shower partisi yaptim, herkes yapalim yapalim diordu. kendim bisi yapmasam da hazirliklari esnasinda nete fln giremedim
Sen napiyorsun izne ciktin heralde
ayrıldım canım, evimde ilk günüm :) annem geldi Ankara'dan dün baya iş güç varmış, sırayla yapıyoruz işte :)) pek bir keyifli geldi bana...
catdog ve arabistandan gelen arkadaşım nickini bulamadım.sizler naptınız
ayy süper olmuş, ben üşengeçlikten yapmıyorum parti fln :) evdeyim bende hazırlıkları fln yavaş yavaş yapıyoruz annemle :) perşembe doktor kontrolu var, bakalım benim şişko patatesim ne kadar olmuş, öğreneceğiz.
Kızlar ben de kontrolden geldim şimdi.. Doktor çatı muayenesi yaptı ama yapmadan önce sezeryana kafasında karar vermiş gibiydi zaten. Önce elini yumruk yaptı içeriye sokmadan kemiklerime bastırdı.. Oo kemillerin çok dar yumruğumun buraya sığması lazım falan dedi. Sonra parmağını soktu ama neredeyse bakmadı içeriden. Ve sezeryan dedi.. Başka bir doktora daha gitmeyi planlıyorum bakalım.. 39. haftada doktorlar kabul eder mi hala bilemiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?