Ya öyleymiş adet sancısı gibiymiş ama sürmüyor sürse bnde gidicem. İlk bebeğim olucak inşaAllah. Tansiyon sıkıntım yok ya ama annemde 9 ay kusmuş mesela ırsi falan olabilir böyle şeyler derler ya anneye çeker kızın hamileliği diyedoktora kasık ağrımı yürüyemediğimi söylemiştim o normal baskı yapıyor artık indi demişti. Gelsinler artııık :)
Ca
dün benimde nişan geldi ara ara sancılar oluyo fakat düzenli degil gitmedim ben doktora
chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu
belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız SUHAN nasılsın canım @ayka777 oskeortmen @kattina @Patates01 ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Anladim canim cok gecmis olsun. Biliyormusun drdan geliyorum artik 41. Haftadasin bebegin yeri daralmış dedi yarin suni sanci verip dogurtacaz dedi cook korkuyorum ama stresteyim kendi sancimi bekliyeyim dedim ama gelmedi birturluSezeryan oldu benim canım. Erken doğum oldu, 35+0 da Doğdu. Ki zaten sezeryandı, çünkü hem kızım tersti hem de kan sulandırıcı kullanıyordum. Âmin canım. Allah'ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
haftaya gelecek inş ..görüştüm annemle canım...sen naptın..doğum tarihi kaçtı seninSUHAN oh be haber aldik rahatladık bizi terkettin sanmıştım vallahi yokluğun belli kv yi takma kafaya sen de bi köşede otur annen gelsin ama yaaaaa anne candir
Serum yedim 2 tane sonra tekrar nst çekildi 50 yi de gördüm ama düzensiz eve gidiyorum herhangi bir şikayet sancı da direkt hastaneye gideceğimAnladım canım geçen hafta benimde 30 üstü çıkmıştı ama düzensizdi tabi Dediğin gibi canım belki perşembeden erken gelecek bebeğin hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz
maşallah cnm ne güzel bi haber benim ki de 3 kg şu an ama kiloyu takmiyorum kafaya kızım 2200 doğmuştu bi sıkıntı olmadı şükürBebeği 3 kilo olmuş, kilodan ziyade bu hafta kilo alabilmiş :) bekleyebiliriz dedi . Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür..
Ne güzel işte sana güzellik yapıyor kuzucukBenimkinin de gelmeye niyeti yok zaten. Bu gidişle çifte kavrulmuş olucakkreş yaşına kadar beklemeyi düşünüyo sanırım
chekcim iyiyim şükür canım...hiç fırsatım olmuyor girmeye yaa...iş yerinde sürekli pc başındaydım :))))sen nasılsın..kuzucan nasıl..alıştınmı anneliğe...
Oooo tabi kimse ugramiyor artık buralara zaten neyse kırgınım ama yapacak bişey yok iyi olun da gerisi mühim değil perşembe günü canım bu persmbe yani beklerse tabi prenses seninki belli mihaftaya gelecek inş ..görüştüm annemle canım...sen naptın..doğum tarihi kaçtı senin
hanimlar elektrikli sut pompasi kullanan yok mu avent mi lansinoh mu hala karar veremedimm
doğumlar yaklaştı sanırım ondan oldu..bende bi türlü fırsat bulamıyorum evde..genel temizlik var evde bi türlü bitmedi.dün mutfağın tamamı indi..offfff..bazen diyorum iş yeri dahamı rahattı ne.topiğe girmeye fırsatımda oluyordu...inşşş doğumlardan sonra rahat rahat gireriz....ooo perşembe mi senin doğum..hadi hayırlısı canım...inş güzel bi doğum gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzuyu kucağına..benim tarih blli değil.perşembe günü belli olur sanıyorum.lütfen kırılma ama.Serum yedim 2 tane sonra tekrar nst çekildi 50 yi de gördüm ama düzensiz eve gidiyorum herhangi bir şikayet sancı da direkt hastaneye gideceğim
maşallah cnm ne güzel bi haber benim ki de 3 kg şu an ama kiloyu takmiyorum kafaya kızım 2200 doğmuştu bi sıkıntı olmadı şükür
Ne güzel işte sana güzellik yapıyor kuzucuk
Oooo tabi kimse ugramiyor artık buralara zaten neyse kırgınım ama yapacak bişey yok iyi olun da gerisi mühim değil perşembe günü canım bu persmbe yani beklerse tabi prenses seninki belli mi
ben madela aldım canımhanimlar elektrikli sut pompasi kullanan yok mu avent mi lansinoh mu hala karar veremedimm
bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izneSUHAN iyiyim canım yarın son iş günüm zor hareket ediyorum bende artıkk iyice büyüdü karnım sanırım bebekte aşağıya indi kasıklarıma vuruyor artık ördek gibi paytak paytak yürüyorum
miss sen naptın canım.günüde yaklaşmış seninben madela aldım canım
İnşallah canım kırılmak oluyor ister istemez hiç kimse mi kalmaz yola neyse bende dogurunca girmem olur biter hıhşaka maka inşallah kucağımıza sağ salim alırız anestezi konusunu bana bıraktı doktor da spinal isticem sanirimdoğumlar yaklaştı sanırım ondan oldu..bende bi türlü fırsat bulamıyorum evde..genel temizlik var evde bi türlü bitmedi.dün mutfağın tamamı indi..offfff..bazen diyorum iş yeri dahamı rahattı ne.topiğe girmeye fırsatımda oluyordu...inşşş doğumlardan sonra rahat rahat gireriz....ooo perşembe mi senin doğum..hadi hayırlısı canım...inş güzel bi doğum gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzuyu kucağına..benim tarih blli değil.perşembe günü belli olur sanıyorum.lütfen kırılma ama.
bende aynıyım seda...eşim çok gülüyor yürümeme...ay hadi gözün aydın yarın son demek. patatesi etiketleyemedim.bir sürü patates çıktı.o naptı acaba ayrlacaktı izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?