Canım Allah yardımcın olsun inşallah tek avazda gelir bebeğin inşallah kolay olur canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Cnm iki eliyle bakiyor dimi elinin hepsini sokmasindaçatı muayenesini 38. haftada yapıyorlar merak etmeyin.ama zaten çok korkulacak bişi değil.
Nasil yani Benim karnim kasiniyor onemli bir sorunmuymus bu? Ben catlaklara bagliyordum onemsemiyordum.Canım zaten ne desem normal diyor sinir ediyo beni. Karnım sertleşti aşağı indi. Sancılarım oluyo ara ara onada normal diyor. 40. Haftanda doğurursun diyor. Yurtdışında yaşıyorum yalnızım ona Güvendik annemlere bileti 39. Haftaya aldık. Eminsiniz dimi erken gelmez diyorum gelmez gelmez diyor. Yarın çağırdı kan tahlili yapacakmış Allah'tan onu düşündü. Karnın kaşınmıyorsa sorun yok diyor önemli bir sorun olsa karnım kaşınırmış falan..
iki parmağını sokuyor sadece ve kendinizi kasarsanız acıyor o da çimdik yemiş gibi. kendinizi rahat bırakırsanız hiç birşey hissetmiyorsunuz. hiç kafaya takılacak durum değil yani :) önemli olan aslında temiz denk gelmekCnm iki eliyle bakiyor dimi elinin hepsini sokmasinda
seninki dönmüşmüYazdiklarinin hepsi bendede oluyor birde aldigim nefes yetmiyor gibi geliyor
Canım İnşaAllah güzel haberlerle gelirsin. Bende hiç bir belirti yok henüz. 2 gün içinde doğurmazsam suni sancı verecekler..Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
benim kızım şuan hıçkırıyor ve artık kasıklarımda hissediyorum resmen hıçkırıkları. Ay bugun o kadar ağrım oldu hep geçti ya sinir oldum. Ağrı gelince zil takıp oynayasım geliyor :)
Bizi habersiz bırakma canımİnşallah! Şu an sıramı bekliyorum hastanede, çok heyecanlıyım..
aaaa benim hep karnım kaşınıyor bizim ki de normal karnının kaşınması geriliyor diyor.Canım zaten ne desem normal diyor sinir ediyo beni. Karnım sertleşti aşağı indi. Sancılarım oluyo ara ara onada normal diyor. 40. Haftanda doğurursun diyor. Yurtdışında yaşıyorum yalnızım ona Güvendik annemlere bileti 39. Haftaya aldık. Eminsiniz dimi erken gelmez diyorum gelmez gelmez diyor. Yarın çağırdı kan tahlili yapacakmış Allah'tan onu düşündü. Karnın kaşınmıyorsa sorun yok diyor önemli bir sorun olsa karnım kaşınırmış falan..
allah kolaylık versin canım güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Kaç çıktı canım sancınKızlar nst de sancı çıktı düzenli ama hafif serum veriliyor eğer geçmese yatış olacak sanırım perşembe yi beklemicej sipa
evet ya bu çatı muayenesini kim bu ladar abartmışsa herkes çatı deyince bir,korkuyor. doktor çato muayenesi yapıcaz deyince elim ayağım kesilmişti ama hiç,oyle korkulacal bişey değilmiş. şehir efsanesi, birileri gwbeleri korkutmak için uydurmuş .Canım hiç korkma geçen hafta rutin kontrole gittiğimde karnım sertleştiği ve aşağı indiği için bir anda çatına bakmam lazım dedi. Bir dakika bile sürmedi. Hiç acımadı bile. İçin rahat olsun.
evet canım normal istiyorum,inşallah bende. Ama baştan epidural istiyorum demeyeceğim. Hatta doktorum sordu epiduralle yapalım istersen dedi. Bende istemiyorum dedim. Ama yiğitlikte Bi yere kadar baktım olcak gibi değil epidural diye inletirim hastaneyi :). Eşimin halasının kızı eoiduralle yaptı da sancıyı hissetmediğim için doğumum çok uzun surdu demişti. Gerçi uzun sürse,nolcak nasılsa hissetmiyorsun dimi ama.Canim sende normal doğum dusunuyordun dimi bende normal istoyorum ama epiduralle hakkımı zda hayirlisi insllhhh ..rabbim yardim etsinn bizlere. ..
ayy onu bende çok dert esitırdum. Geçen haftalarda ilaç yan etkisiyle mantar oldum. Temizlemem lazım doktora gitmeden ama dokunamıyorum bile o kadar çok acıyoedu mecbur öyle gittim. W kadında mantara bakmak için alttan bakacak mecburen. Dedim çok acıdığı için temizleyemedim bile. Zaten gebeler bu konuya çok takılıyor, sen dert etme onu, suyu gelmiş kadın twmizliğimi yapcam evden çıkmadan diye tutturuyor sonra doğuma zor yetiştiriyoruz dedi.iki parmağını sokuyor sadece ve kendinizi kasarsanız acıyor o da çimdik yemiş gibi. kendinizi rahat bırakırsanız hiç birşey hissetmiyorsunuz. hiç kafaya takılacak durum değil yani :) önemli olan aslında temiz denk gelmekben de ağdamı yaptırdım bakalım daha bir ay var ama inş çıkmadan doğurururm ben de kafayı buna takmış durumdayım.
ayy onu bende çok dert esitırdum. Geçen haftalarda ilaç yan etkisiyle mantar oldum. Temizlemem lazım doktora gitmeden ama dokunamıyorum bile o kadar çok acıyoedu mecbur öyle gittim. W kadında mantara bakmak için alttan bakacak mecburen. Dedim çok acıdığı için temizleyemedim bile. Zaten gebeler bu konuya çok takılıyor, sen dert etme onu, suyu gelmiş kadın twmizliğimi yapcam evden çıkmadan diye tutturuyor sonra doğuma zor yetiştiriyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?