Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
canım Allah yardımcın olsun.Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
sağol cnm hepberaber sağlıkla büyürler İNŞALLAH cnm bana hastanede 3 gün kaldık hemşiresi 2 saatte bir mama verdi arada sık emzirdim çıkarkende 3 saatte mama arada emzir dedi nezaman versem mama yada meme alıyo acaba doymuyormu sütümden diye kafam karışıyor şu an 2 haftalık olduk mama arasını 4 saate çıkardım arada sık emziriyorum küçük olduğu için kıyamıyorum hep aç gibi geliyor:)Canım ben de 35+0 yaptım doğumu. Kızım çok güzel emiyor ama ben gene de günde 1 sefer biberonla mama veriyorum. Doktor verebilirsin dedi. Sağlıkla büyüt yavrunu inş canım.
canım şuan sezeryandasındır sanırımSelamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
İnşallah! Şu an sıramı bekliyorum hastanede, çok heyecanlıyım..Canım inş bebeğin kilo almıştır da dr zamanını bekler almak için acele etmez
Ayy, Allah yardımcın olsun! Hayırlı haberlerini bekliyoruz..Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz. Insalah guzel ve kolay bir dogum olur ve hepimiz motive oluruz sayende. Allah saglikla kucagina almayi Nasip etsin yavrunu..Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Bebek kanalda açılmada var ama biraz daha bekleyelim dedi.Banada doktorum kanalda demedi ama tam doğum pozisyonunda dedi kanala inmek artık çıkmak üzere demekmiş doğum anında olurmuş size direkt kanala inmişmi dedi
Canim sende normal doğum dusunuyordun dimi bende normal istoyorum ama epiduralle hakkımı zda hayirlisi insllhhh ..rabbim yardim etsinn bizlere. ..benim kızım şuan hıçkırıyor ve artık kasıklarımda hissediyorum resmen hıçkırıkları. Ay bugun o kadar ağrım oldu hep geçti ya sinir oldum. Ağrı gelince zil takıp oynayasım geliyor :)
Canım zaten ne desem normal diyor sinir ediyo beni. Karnım sertleşti aşağı indi. Sancılarım oluyo ara ara onada normal diyor. 40. Haftanda doğurursun diyor. Yurtdışında yaşıyorum yalnızım ona Güvendik annemlere bileti 39. Haftaya aldık. Eminsiniz dimi erken gelmez diyorum gelmez gelmez diyor. Yarın çağırdı kan tahlili yapacakmış Allah'tan onu düşündü. Karnın kaşınmıyorsa sorun yok diyor önemli bir sorun olsa karnım kaşınırmış falan..Canım dr nasıl normal diyor.
Bütün vücut kasiniyor ve yara olmuş.
Karaciğer degerlerine baksınlar ben bu sebepten erken doğum à aldılar beni kasintışikayet ı ile gittim
Canım hiç korkma geçen hafta rutin kontrole gittiğimde karnım sertleştiği ve aşağı indiği için bir anda çatına bakmam lazım dedi. Bir dakika bile sürmedi. Hiç acımadı bile. İçin rahat olsun.Bugun belki cati muayenesi olurum ama korkuyorum ben yaaa
çatı muayenesini 38. haftada yapıyorlar merak etmeyin.ama zaten çok korkulacak bişi değil.Bugun belki cati muayenesi olurum ama korkuyorum ben yaaa
Seninki iyiymiş yine canım. Beterin beteri var gerçekten. Bazı yerlerimde kaşımaktan üst deriyi soymuşum uykumda olmuş herhalde. Onlar acıyo bir de üstüne üstlük. Allah herkesin yardımcısı olsun. Şifa versin.Evet canim bazanlari kasiniyor gunduz nadir bisekilde havalar serinledikce az kasiniyor geceleri uyandiracak.kadar kasinmiyo,tahlil yapman iyi olur cunku onemli bu kasinti olayi
Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Hadi hhayirlısı :)hayırla git pıtırcığınla gerı don sağlıklı şekilde inş cnm :)A
Allah razı olsun cnm benim :) detayları inş yazabildiğim kadar yazmaya çalışıcam cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?