2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhabalar, benimde Ankara Medicana da doğumum gerçekleşecek .Bende en yakın randevumda kadın doğum bölümünü gezmek ve bilgi almak istiyorum. Sizin Doğumhaneyi gezme gibi bir fırsatınız olmuş genel olarak nasıl gördünüz ortamı ve personeli , hemşirelerle konuşma fırsatınız oldu mu? Ortamı nasıl buldunuz ? Personelin tavrı size nasıldı acaba beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
dün gördüm odalar zaten standart daha önce de görmüştüm yatak ikili koltuk var duş falan var işte.odalar güzel.doğumhane diye gösterdikleri yerde çatal bile yoktu normal oda gibiydi iç içe iki odaydı hatta içerdeki odada pilates topu bile vardı :KK45: sancı odası diye bişey yokmuş zaten.odanda bekleyeceksin doğum anının gelmesini dediler.bana söylenen bunlar. bebeği hemen yıkıyo musunuz diye sordum bi hemşireye.yıkamıyoruz dedi

Kizlar benim sipa normalde cok hareketli ama hastaneye gittigimde neredeyse hic hareket etmiyor hele de nst ye girdigimde hic hareket etmiyor :KK70: ne zaman isim bitip hastaneden cikiyorum basliyor yine kipir kipir olmaya:KK46::KK46::KK46:. Sanirim hastaneyi sevmiyor. Sancim baslayinca evde bekleyeyim bari sipam hastaneye gidince gelmekten vazgecer falan :KK70::KK70::KK70:hic benim gibi ayni durumda olan var mi acaba?
Canım geçen hafta ilk ntsye girdim fazla kipirdamadi sıpam kahvalti yapmamıştım hemşire uğraştı biraz bi dahaki geldiğinde tok gel ve şekerli şeyler ye hareket etsin dedi yarın öyle yapacam bakalım

Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Heyecan dorukta sağlıkla al kızını kucağına inşallah

Kizlar benim sipa normalde cok hareketli ama hastaneye gittigimde neredeyse hic hareket etmiyor hele de nst ye girdigimde hic hareket etmiyor :KK70: ne zaman isim bitip hastaneden cikiyorum basliyor yine kipir kipir olmaya:KK46::KK46::KK46:. Sanirim hastaneyi sevmiyor. Sancim baslayinca evde bekleyeyim bari sipam hastaneye gidince gelmekten vazgecer falan :KK70::KK70::KK70:hic benim gibi ayni durumda olan var mi acaba?
Benimkide oyle canim nst de uyuyor cikinca hareketleniyor

Bende saglik ocagina verdim pzrtesi alirim sonucumu..epiduralde 100 alti uygun diilmis doktora pzrtesi gidicem anestezi uzmaniyla da görüş ecegim..
Tamam tubacım ben de epidural için dediğin gibi biliyorum; benim kısmetse szeryan genel anestezi olacak ama çarşambaya tekrar kan cericem ona göre düştüyse tedavi uygulucaz dedi dr yani 80 bine; inş düşmez dikkat ediyorum ama; sonucun çıkınca benimde haberdar et canım merak ettim

Ben doktoruma sordum bu kasinma olayini tum vucud surekli kasiniyorsa tahlil isticem dedi.Benimde bazan oluyo sicaklardan dus alinca gecmeye basliyo ddm ozaman gerek yok dedi. Ayy sizinde baya az kalmis bende deli gibi aksamlari yuruyorum acilma olsun dogum baslasin diye,hic acilma olmadanda suni sanci istemiyorum..Sizin kontrolenizde dr.nuz nededi,nstdede sanci yokmu?Benim de yok

Nst de sancı yok dr dan çok bir ebe bulup danışmak istiyorum doğrusu.Benim dr mun olduğu hastanede çocuk dr yok yeni tayin olmuş 14 eylülde iş başı yapacakmış hoş hiç belli olmaz bayramda da çalışmayıp sonrada iş başı yapabilir onun için devlet hast.de o gün kim nöbetçi ise o dr ilgilenecek benimle..İşim hepten Allah'a kalmış olduğundan sanırım artık çok ta takmıyorum sadece bıçak değsin istemiyorum.Hiçbir dr a güvenmediğimden ebe bulup bi konuşmak istiyorum.Suni sancı olayını araştırdım normal doğum sancısından pekte farklı değil anladığım kadarıyla beni endişelendiren o suni sancı açılmaya yetmesse üstüne sezeryana sokmaları..Dedim ya dr lara hiç güvenmiyorum. Son 10 gün 40. haftadan sonrası hadi bakalım hayırlısı..

Canım geçen hafta ilk ntsye girdim fazla kipirdamadi sıpam kahvalti yapmamıştım hemşire uğraştı biraz bi dahaki geldiğinde tok gel ve şekerli şeyler ye hareket etsin dedi yarın öyle yapacam bakalım
Cnm ben girmeden yarim saat once yiyorum girerken de yiyorum tatli seyler ama sipam yine ayni :KK48: hatta ilk gittigimde 1 kere oynamisti doktor 2. Kez tekrar cekti hareket etmedi diye ama bi degisiklik olmadi :KK70:

kızlar bende de aynı durum söz konusu başa döndük gaz var midede bağırsaklardada aynı gaz ağrı yapıyor hemde reflü gibi bişey gaz çıkarınca ağıza su geliyor az kaldı inşaallah soda ve yürüyüş iyi geliyor,birde kabızlık ben diyorumki bununda son aydaki hikmeti Allah tarafından ıkınmayı öğrenmek bence:KK36:
Yazdiklarinin hepsi bendede oluyor birde aldigim nefes yetmiyor gibi geliyor:KK43:

Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Ay canım ağrısız sizisiz kolay bi doğum olsun inşallah sezeryan olsada fark etmez bebişinde sende sağlıkli bir sekilde ayağı kalkmaniz dileğiyle

Ayol senin daha bir ayın var sıranı bekle :-) benim minik sıpam da bu hafta geldi geldi, gelmedi binicem eski tip cipe, götürsünler taşlı tuşlu köy yollarına metin akpınarla zeki alasya gb. Belki işe yarar:rolleyes::rolleyes:
Bizim burda traktöre bindiriyorlar doğuma yakın kadıni suni sancıdan bile hızlı doğuma gidiyorlar

iyi geceler kızlarrr moralım cok bozuk saka gibi 2gun once tartındım 73,5 kg iken az önce tartıldım 77,5 kg olmusum şok oldum ya daha bebeğimin doğmasına 1 ay var :KK43:
2 günde 4 kg mümkün mü canım çok tok veya Sıvı aldıysan ondan olabilir Sabah tartıl bence hep aynı saatlerde

iyi geceler kızlarrr moralım cok bozuk saka gibi 2gun once tartındım 73,5 kg iken az önce tartıldım 77,5 kg olmusum şok oldum ya daha bebeğimin doğmasına 1 ay var :KK43:
hemen karamsarlığa kapılma tartında bir sıkıntı vardır bazen dengesizleşebiliyor.başka bir tartıda tartıl.kiloyu çok dert ediyorsan doktora da bir danış belki bir diyet uygulayabilir yada hapların kilo yapıyor olabilir.

Nst de sancı yok dr dan çok bir ebe bulup danışmak istiyorum doğrusu.Benim dr mun olduğu hastanede çocuk dr yok yeni tayin olmuş 14 eylülde iş başı yapacakmış hoş hiç belli olmaz bayramda da çalışmayıp sonrada iş başı yapabilir onun için devlet hast.de o gün kim nöbetçi ise o dr ilgilenecek benimle..İşim hepten Allah'a kalmış olduğundan sanırım artık çok ta takmıyorum sadece bıçak değsin istemiyorum.Hiçbir dr a güvenmediğimden ebe bulup bi konuşmak istiyorum.Suni sancı olayını araştırdım normal doğum sancısından pekte farklı değil anladığım kadarıyla beni endişelendiren o suni sancı açılmaya yetmesse üstüne sezeryana sokmaları..Dedim ya dr lara hiç güvenmiyorum. Son 10 gün 40. haftadan sonrası hadi bakalım hayırlısı..
Canım benim ilk doğumda dr kontrol için gitmiştim hiç ağrım filanda yoktu dr muayene edince iki cm açılma var,suyunda azalmış sabah gel suni sancı ile doğumu başlatalım dedi ben iki santimlik açılmayı bile nasıl hissetmedim şaşırmistim sabah gittik koldan suni sancı verildi çok yavaş başlandı sekiz saat sürdü bunun son iki saatinde sancım hızlandi sonra doğum olmuştu

Anlatıyorum hassas olduğumu ama 1 gün sürüyo.. Neyse, işin kötüsü bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Yarın büyük gün bir de.. Kontrolümüz var, geçen hafta gelişimi durmuşa benziyo demişti doktor, inşallah bu hafta kilo alabilmiştir.. Bu moralle de ne güzel olur doğurursam! Dua edin..
Canım inş bebeğin kilo almıştır da dr zamanını bekler almak için acele etmez

Canim bana saglik ocagindaki hemsire ddiki hic acilma olmadan suni sanci verilirse bebek strese giriyomus hem anne yipraniyo hem bebek acil sezeryan olma ihtimali doguyo demisti..Okudugum dogum hikayelerinin cogunda bu sekilde gelisiyo..Fakat suni sanciyla da azinliktada olsa kolay dogum yapan orneklerde mevcud..Allah hepimize hayirli olan dogumlari nasip etsin canim...

Back