Birileri şikayet etmiş beni sanirim:) .biseymi oldu canim?Neden hesabın pasif oldu
Sana sormadi rezidans agizli ablacim benimyine mahalle Ağzına başvurduğu için
Sezeryan oldu benim canım. Erken doğum oldu, 35+0 da Doğdu. Ki zaten sezeryandı, çünkü hem kızım tersti hem de kan sulandırıcı kullanıyordum. Âmin canım. Allah'ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşOoo masallah kocaman olmuşAllah anali babali büyütsün normal mi sezeryan mi canim
Canim peki ellerinde ve ayaklarinda asiri sisme oldu mu? Yuzunde falan? Benim kardesim de oyle hizli kilo almisti ve preeklemsi cikti bebisini hemen aldilar sezeryanla.. Allah korusun dikkatli olmak lazim..bende soktayım yarın sabah tekrar tartılacagım umarım gecıcıdir
Canım bizim için dogumu tetikleyici şeyler şuan erken diye düşünüyorum 15 gün sonra başlayabiliriz :))))))((Canım senin en büyük tetikleyicin bence sıcak duş oldu. Bense ılık suyla bile zor yıkanıyorum soguğa yakın suyu sewiyorumama canıma tak ettigi anda Gözümü karartır açar sıcak suyu yıkanırım
Siz yokken burda sohbet gayet guzel siz kendi topiginizde takilin tabi cekiyolarsa sizi buranin huzuru yerinde herkes birbirine kenetlendi araya girip huzurumuzu kacirmayinSana sormadi rezidans agizli ablacim benim
aynen benim de öyle ya. Hep aynı adet sancısı. Off gene aynı diyorum ağrı geldikçe. Bir şiddetlenme bir farklılık arıyorum yokBenim bir süredir var bu ağrıdan artık daha farklı bir ağrı sancı bekliyorum :)
iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.
Hergun duş yapip madmamasaj yapiyorum ayrica hurma yiyorum ama yok daha zamanı var demekki oylede hareketli olmuş bu son zamanlarda aksine herkes yeri daralinca hareket azalirmis diyor ama benim melegimin yeri daha genis demekki
Onuda aldım canım ama ucu sert geliyo sanırım istemiyo çok ağlıyo ne yapıcam şaşırdım çok canım acıyı cok
Canım sadece belli zamanlar mı kaşınıyor senin? Bende de var kaşıntı önce elimde Ayağımda başladı şimdi tüm vücudum da.. Yara yaptım kaşımaktan. Pazartesi tahlil yaptırcam ama doktor normaldir diyo. Ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak içinbenim gibi olan var mı?
Canim Allah bi avazda kurtarsin ins.saglikla sihhatle kavus bebegine
Iyi geceler benim hala uykum yok saga sola dönüp duruyorum ama dönerken küt küt ses geliyor kalçamdan sanırım nerden geldiği de tam belli değil acısız sizlerdede oluyor mu ???
Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Canım Allâh kolay doğum nasip etsin bir avazda inşallah. Detayları anlatmaya umarım vaktin olur. Şuan gelişen en normal doğum en vaktinde doğum seninkisi sanırım :)) çok çok sevindim sağlıkla kucakla meleğini :)
Wooww super yaaKızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?