2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ooo masallah kocaman olmuş Allah anali babali büyütsün normal mi sezeryan mi canim
Sezeryan oldu benim canım. Erken doğum oldu, 35+0 da Doğdu. Ki zaten sezeryandı, çünkü hem kızım tersti hem de kan sulandırıcı kullanıyordum. Âmin canım. Allah'ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

bende soktayım yarın sabah tekrar tartılacagım umarım gecıcıdir
Canim peki ellerinde ve ayaklarinda asiri sisme oldu mu? Yuzunde falan? Benim kardesim de oyle hizli kilo almisti ve preeklemsi cikti bebisini hemen aldilar sezeryanla.. Allah korusun dikkatli olmak lazim..

Canım bizim için dogumu tetikleyici şeyler şuan erken diye düşünüyorum 15 gün sonra başlayabiliriz :))))))((

Herkese merhabalar uzun zaman oldu yazmayalı..arada girip okumaya çalışıyorum ama telden zor oluyor. Doğum yapan taze Annelerimizi kocaman öpüyorum Rabbim bir ömür yavrularınızla hayalini kurduğunuz gibi yaşamayı nasip etsin..hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah.. izne çıktığımdan beri koşturmaca sürüyor çok şükür hazırlıklarım tamam..hamileliğin ilk dönemlerinde egzama olmuştum. Şimdide benzer bi sıkıntım var bütün vücudum kabarıp kaşınıyor duştan çıkamıyorum kaşıdıkça yara oluyor.doktorun verdiği kortizonlu kremleri de çok sürmüyorum zararlı diye.biran önce doğurmak için sabırsızlanıyorum.Doğum yapınca geçer diyor herkes..İnşallah.. Ama kızımın gelmeye hiç niyeti yok ne sancı ne başka bişey hiç bi doğum belirtisi başlamadı.arada çok hafif kasılma oluyor. Artık çok az zaman kaldı kendiliğinden gelsin istiyorum vakti dolduğu için sezeryan olmak istemiyorum herşeyin hayırlısı tabi ki..sürekli doğumu beklemekte zormuş.. İnşallah en kısa zaman da güzel haberi yazarım..sizin güzel haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum. Şifa bekleyenlere her daim duacıyım.. ayisigi3434 sanırım doğumun yarındı Allah kolay doğum nasip etsin inşallah canım nil'ine kavuşmana az kaldı...Allâh gönlümüze göre versin hepimizin

Hergun duş yapip madmamasaj yapiyorum ayrica hurma yiyorum ama yok daha zamanı var demekki oylede hareketli olmuş bu son zamanlarda aksine herkes yeri daralinca hareket azalirmis diyor ama benim melegimin yeri daha genis demekki

Acı yiyin,günde 3 fincan ahududu yaprağı çayı için, cinsel ilişki(spermler doğumu başlatabilir),bol bol yürüyüş tavsiyelerim arasında.

Iyi geceler benim hala uykum yok saga sola dönüp duruyorum ama dönerken küt küt ses geliyor kalçamdan sanırım nerden geldiği de tam belli değil acısız sizlerdede oluyor mu ???

Canım dr nasıl normal diyor.
Bütün vücut kasiniyor ve yara olmuş.
Karaciğer degerlerine baksınlar ben bu sebepten erken doğum à aldılar beni kasintışikayet ı ile gittim

Iyi geceler benim hala uykum yok saga sola dönüp duruyorum ama dönerken küt küt ses geliyor kalçamdan sanırım nerden geldiği de tam belli değil acısız sizlerdede oluyor mu ???

Aynısını yaşıyorum canım kalçam da sürekli bir ağrı sağdan sola dönmek işkence oldu. Bu arada kapı süsünü yaptım :)) bugün matbaacı arkadaş var ona isim için ölçü vericem ve çiçekçiye gidip çiçek yaptırıcam :))) tekrar tekrar sağol canım bitmiş tüm halini paylaşıcam :)

Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi

Canım Allâh kolay doğum nasip etsin bir avazda inşallah. Detayları anlatmaya umarım vaktin olur. Şuan gelişen en normal doğum en vaktinde doğum seninkisi sanırım :)) çok çok sevindim sağlıkla kucakla meleğini :)

A

Allah razı olsun cnm benim :) detayları inş yazabildiğim kadar yazmaya çalışıcam cnm :)

Kızlar aylardır topikteyim. Şuan hepinizin duasına ihtiyacım varNişanım geldi. inş kolay doğum olur hastahaneye gidiyorum hepinizi öpüyorum. Mutlaka haberdar edicem sizi
Wooww super yaa darisi bize canimm..Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah..Hayirli dogumlar diliyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…