2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...

Canımmm inşallah sağlıkla sıhhatle biz iyiyiz mesajını da okuruz
Dua edeceğim sizin için ama korkma bak benim bile 1 hafta geçmiş ne zaman geldi geçti anlamadım bile daha dün korkuyordum
Sabah olması iyi oluyor aslında uyanıp hazırlanıp gidip oluyorsun bitiyor akşam falan olsa insan düşünmekten heyecanlanır

Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Ayy çok heyecanlı yarın bebeğin kollarında olacak Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

yok canım gelen giden olmadı ama herkeste olmuyormuş galiba. Valla her wc ye girdiğimde sifonu çekmeden inceler oldum bişey var mı diye. Kafa yedim galiba.
Yok canım ne kafayı yemesi hepimiz oyleyiz artık. Senin Allah in izniyle daha az kalmış benim gunume göre. Yalnız benim kasilmalar bu saat oldu hala devam ediyor dogurursam çok sasiririm valaa. Salı kontrol var o yüzden doktora gitmek istemedim

Selam kızlar terlik ve tacımı yaptım ayrıca hastanede dağıtcağım hediyeliği yapmaya devam ediyorum :) paylaşayım istedim.

Eklentiler

• 2015-08-23 20.43.09.jpg
    2015-08-23 20.43.09.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 139
Banada doktorum kanalda demedi ama tam doğum pozisyonunda dedi kanala inmek artık çıkmak üzere demekmiş doğum anında olurmuş size direkt kanala inmişmi dedi
ben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorum

ben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorum
Benim de ara ara kaskatı kesiliyo karnım nstde en fazla 35 çıktı normal dedi yürüyemiyorum adım atarken zorlanıyorum çatı ağrım çok kemiklerim kırılcakmış gibi geliyor sancım oluyor ama hiç öyle dedikleri gibi belden gelmiyor sancı bunların hepsii yalancı sancı sanırım nstye neden girmedimiz en azından bir fikir verirde

Dogum yapan anneler göğüs ucu yaralariniz oldumu ve ne yapıyorsunuz resmen ağlayarak emziriyorum ne yapıcam bilmiyorum krem sürüyorum temizliyor duş alıyorum ama 2 saatte bir verdiğim için iyileşmiyor sizler ne yaptiniz
göğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomus

Canım aslında sonradan oda üzülmüştür ama erkekler pişman olsalarda pişmanım demiyorlar.üstüne bi daha bi daha ayni hatayı yapıyorlar.tabiki erkek olduklari için bu davranışlarını kabul edecek değiliz ama hamileliğin son gunlerinde canini da sıkma ya değmez.bu arada esinle lohusalık üzerine de konuşsan güzel olur cunki o dönemde insan daha hassas oluyo herşeye ağlamak istiyo.sana karşı biraz daha dikkatli olur belki.onlar bizi biz onları nelerimizle kabul etmiyoruz ki.düşününce evlilik çok zor is.Allah yardımcımız olsun.
Anlatıyorum hassas olduğumu ama 1 gün sürüyo.. Neyse, işin kötüsü bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Yarın büyük gün bir de.. Kontrolümüz var, geçen hafta gelişimi durmuşa benziyo demişti doktor, inşallah bu hafta kilo alabilmiştir.. Bu moralle de ne güzel olur doğurursam! Dua edin..

Allah kurtarsın cnm.. Hayırlı haberlerle dön inşallah..

iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.
canım ananası çok yeme fazla c vitamini ağızda yanma yapabiliyo.dilin yanabilir yani. ben yaşadım şahsen de hoş olmuyo pek :)

Kızlar sizlerde de varmı ? ruh halinizde sıkılma daralma
Hiçbiyer bana göre degilmiş gibi hissedıyorum bi tuhafım
Bennn ;(( bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor...karamsarlık çöküyor üstüme,sonra birden geçiyor sonra yine aynı.hormonlardan malesef ;(

Benim de ara ara kaskatı kesiliyo karnım nstde en fazla 35 çıktı normal dedi yürüyemiyorum adım atarken zorlanıyorum çatı ağrım çok kemiklerim kırılcakmış gibi geliyor sancım oluyor ama hiç öyle dedikleri gibi belden gelmiyor sancı bunların hepsii yalancı sancı sanırım nstye neden girmedimiz en azından bir fikir verirde
Ya benimde bugün başladı dediğin gibi ağrılar bunlar yalancı sancı mi oluyor ki ? Adet agrisinin benzeri bi ağrı

Kizlar benim sipa normalde cok hareketli ama hastaneye gittigimde neredeyse hic hareket etmiyor hele de nst ye girdigimde hic hareket etmiyor :KK70: ne zaman isim bitip hastaneden cikiyorum basliyor yine kipir kipir olmaya:KK46::KK46::KK46:. Sanirim hastaneyi sevmiyor. Sancim baslayinca evde bekleyeyim bari sipam hastaneye gidince gelmekten vazgecer falan :KK70::KK70::KK70:hic benim gibi ayni durumda olan var mi acaba?

Ohooo karnım ta 3.ayda başlamıştı çatlamaya:))
Çok krem kullandım pahalı pahalı ama yine de çatladı. Anladım ki herşey boş. Göğüslerim ve kalçama sürmedim krem oralar çatlamadı hiç :)
Yani hiç alakası yok kremle..
İnş sağlıkla sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ..bunlar boş şeylerde işte insan yinede karnım yok kilom falandiye kafaya takıyor

Back