bana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnmBebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler
bana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnm)
Gözün Aydın canım, çok sevindim. B en de iyiyim çok şükür canım, kızım erken Doğdu, 23 günlük olduk bügün.Aa merhaba canim agustos annelerinden hatirladim nasilsin sen ne yaptin bebis dogdumu;-) sagol canim insallah evet eskisine göre daha iyi hatta artik dogmak bilmiyorsimdi 3 kilo bebegim cok sukur kilosunu yakaladi ve saglikli onemli olanda o
Canım senin en büyük tetikleyicin bence sıcak duş oldu. Bense ılık suyla bile zor yıkanıyorum soguğa yakın suyu sewiyorumbana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnm)
Benim ki ise yanımda da değil eğitimde haftaya cumaya kadar gelmese iyi olur diyo sonra da hayırlısı olsun deyip bağlıyoruz. Bu ağrılar daha önce var mıydı sende ? Ben daha yeni tanıştım da korktum azıcıkbenimde sabah ağrılarım vardı 2 saate kesildi moralim bozuldu. eşimde hayırdır yuzun duştu aşkım iyi misin dedi. demez olaydı adama çemkirdim resmenağrım vardı ne guzel geçti işte bugun de doğmayacak heralde offfffff diye soylenmeye başladım. rabbim kocama sabır versin
Ha sende açılma da varsa aklında olması normal. Sıcak duş deneyebilrsin aslında. Bişey sorcam nişan geldi mi sende ya da herkeste nişan gelir mi açılma öncesinde ?iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.
Ayy negusel yaa umudum bu haftada bakalim gelir hayirlisi ilebana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnm)
Aynen bende cok sicakta yikanmiyorum..Ama yarindan sonra sicak dus alayim bareCanım senin en büyük tetikleyicin bence sıcak duş oldu. Bense ılık suyla bile zor yıkanıyorum soguğa yakın suyu sewiyorumama canıma tak ettigi anda Gözümü karartır açar sıcak suyu yıkanırım
bizim hanımefendi de kanalda gelemedi Bi türlü. Valla bugun yarın doğuma gidersem anastan bileceğim söylerim size de :)Bebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler
Ha sende açılma da varsa aklında olması normal. Sıcak duş deneyebilrsin aslında. Bişey sorcam nişan geldi mi sende ya da herkeste nişan gelir mi açılma öncesinde ?
Senin nişan gelmişmiydi canım doğuma gitmeden önceki yazılarını takip etmiştim ama hatırlamadımbana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnm)
Topic ahalisinin yarısı doğum yapınca canımız çekti sanırımiki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.
İnşallah canım bekliyoruz  Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Canim ne gusel yarin Allhin izniyle kizini kucagina alcaksin cok heyecan verici yarin bizi habersiz birakmaSelamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
vala ya sanki gec kalmisim gibi hissediyorum :)Topic ahalisinin yarısı doğum yapınca canımız çekti sanırımşaka bi yana, doğum haberlerini aldıkça geç kalmışım gb hissediyorum, sanki bi yere yetişiyoruz
Ayol senin daha bir ayın var sıranı beklevala ya sanki gec kalmisim gibi hissediyorum :)
Ayol senin daha bir ayın var sıranı beklebenim minik sıpam da bu hafta geldi geldi, gelmedi binicem eski tip cipe, götürsünler taşlı tuşlu köy yollarına metin akpınarla zeki alasya gb. Belki işe yarar
Canım benim iki haftadır kanalda.sanırım bi haftada gelmeyebiliyorBebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler
Allah'ım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin..Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?