2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aa merhaba canim agustos annelerinden hatirladim nasilsin sen ne yaptin bebis dogdumu;-) sagol canim insallah evet eskisine göre daha iyi hatta artik dogmak bilmiyor simdi 3 kilo bebegim cok sukur kilosunu yakaladi ve saglikli onemli olanda o
Gözün Aydın canım, çok sevindim. B en de iyiyim çok şükür canım, kızım erken Doğdu, 23 günlük olduk bügün.

bana kanala girmis dedigi gunun ertesi gunu dogumyaptim.hadi hayrlisi cnm)
Canım senin en büyük tetikleyicin bence sıcak duş oldu. Bense ılık suyla bile zor yıkanıyorum soguğa yakın suyu sewiyorum ama canıma tak ettigi anda Gözümü karartır açar sıcak suyu yıkanırım

Benim ki ise yanımda da değil eğitimde haftaya cumaya kadar gelmese iyi olur diyo sonra da hayırlısı olsun deyip bağlıyoruz. Bu ağrılar daha önce var mıydı sende ? Ben daha yeni tanıştım da korktum azıcık

Ha sende açılma da varsa aklında olması normal. Sıcak duş deneyebilrsin aslında. Bişey sorcam nişan geldi mi sende ya da herkeste nişan gelir mi açılma öncesinde ?

yok canım gelen giden olmadı ama herkeste olmuyormuş galiba. Valla her wc ye girdiğimde sifonu çekmeden inceler oldum bişey var mı diye. Kafa yedim galiba.
Ha sende açılma da varsa aklında olması normal. Sıcak duş deneyebilrsin aslında. Bişey sorcam nişan geldi mi sende ya da herkeste nişan gelir mi açılma öncesinde ?

Topic ahalisinin yarısı doğum yapınca canımız çekti sanırım şaka bi yana, doğum haberlerini aldıkça geç kalmışım gb hissediyorum, sanki bi yere yetişiyoruz

Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...

İnşallah canım bekliyoruz  

Canim ne gusel yarin Allhin izniyle kizini kucagina alcaksin cok heyecan verici yarin bizi habersiz birakma

Allah'ım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…