Ayy kizlar ananasmi baslatiyomus ne kadar sıklikla yemek gerekiyo,bende bu hafta ici dogum baslasin istiyorumm..Yinede Allah hayirlisini versinn
Ben doktoruma sordum bu kasinma olayini tum vucud surekli kasiniyorsa tahlil isticem dedi.Benimde bazan oluyo sicaklardan dus alinca gecmeye basliyo ddm ozaman gerek yok dedi. Ayy sizinde baya az kalmis bende deli gibi aksamlari yuruyorum acilma olsun dogum baslasin diye,hic acilma olmadanda suni sanci istemiyorum..Sizin kontrolenizde dr.nuz nededi,nstdede sanci yokmu?Benim de yokBu aralar bende de kaşıntı var ama bu neye dalalet bilemiyorum geceleri artıyor özellikle bide şu huzursuz bacak sendromu dedikleri şey gelişti gece istemsiz tekme atıp duruyorum kendi halime gülüyorum..Bide şimdi 40 hafta geçer ve hala doğurmaassam suni sancı vereceklermiş doğumu gerçekleştirmek için ne acaba o..Bilmek istediğimden bile emin değilim.Hayırlısı..
Benim bildiğim ananas düşük tehlikesi olanlara veriliyor bebek tutunsun diye bende ilk aylarda kananam vardı ananas yedirdiler bana ve kanamalarim kesildi2 tane ananas aldirdiim esime bugun brin yarin digerini yiyecegim. Yarin aksam dogurmazsam 2 tane daha alacagim. Sozde dogumu baslatiyormus bakalim ise yaayacak mi :)
ben lansinoh kullanmaya basladim bu hafta garmaston da hamilelikte kullaniliyor mu ki??Sağol canim hamileyken kullanmadım ama çok pişmanım lansinoh kullanıyodum hastane deki hemşire garmastan önerdi onu aldım şimdi onu kullanıyorum gogus koruyucusu da aldım ama bebek istemiyo o olunca emmiyo çok ağlıyo bakalım bekliceZ sanırım yapilabilecekleri yaptım
Canım ben önceki doğumlarda teramisin ve bepanten krem kullanmıştim çok iyi geldi o ağrıyi çok iyi biliyorum taa topugum sızlardi emzirirken acıdanOnuda aldım canım ama ucu sert geliyo sanırım istemiyo çok ağlıyo ne yapıcam şaşırdım çok canım acıyı cok
Benim 2.gebeliğim,ikisinde de kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum,hiç gece uyanmalarım olmadı.Kızım geceleri uyanıyor ona kalkıyorum sadece.mecbur olmasam şöyle öğlene kadar uyumak isterim o derece :)bizim hanimlar uykucu :) gunaydin kizlar ben geceleri hala hic uyanmadan uyuyorum sanki 9.ayda degilim nasil bir hamilelik bu bilemiyorum kii
Canım aslında sonradan oda üzülmüştür ama erkekler pişman olsalarda pişmanım demiyorlar.üstüne bi daha bi daha ayni hatayı yapıyorlar.tabiki erkek olduklari için bu davranışlarını kabul edecek değiliz ama hamileliğin son gunlerinde canini da sıkma ya değmez.bu arada esinle lohusalık üzerine de konuşsan güzel olur cunki o dönemde insan daha hassas oluyo herşeye ağlamak istiyo.sana karşı biraz daha dikkatli olur belki.onlar bizi biz onları nelerimizle kabul etmiyoruz ki.düşününce evlilik çok zor is.Allah yardımcımız olsun.Neden böyle anlayışsızlar aklım fikrim almıyor! Ben ailemde kol kırılır yen içinde kalır diye öğrendim. Ama bizimki ortalığa saçmakta marifetli.. Neyse, bugun ağlamıyorum en azından ama mutsuzum..
Yedıgın bıse dokunmustur ama anem zamanında erkek kardesıme hamıleyken bulantı kusmayla doguma gıtmıstı usutuvuny dusunmustufe dogum olmustu 9. Ayına gırdıgı 2.gunlus hayırlısıs
iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.Çok hoş yakararlıyım diyosun yani? Allah gönlüne göre versin, en hayırlı zamanda annesini çok bekletmeden gelsin o zaman miniş
benimde sabah ağrılarım vardı 2 saate kesildi moralim bozuldu. eşimde hayırdır yuzun duştu aşkım iyi misin dedi. demez olaydı adama çemkirdim resmenBeni de bugün doğum heyecanı iyice sardı. Sabaha karşı kasilmalar adet ağrısı gibi dedim doguruyorum mu acaba. Ama daha karnım inmedi nişan su bişey de yok bunlar alıştırma agrilaridir herhalde.
Ayy kizlar ananasmi baslatiyomus ne kadar sıklikla yemek gerekiyo,bende bu hafta ici dogum baslasin istiyorumm..Yinede Allah hayirlisini versinn
Aa merhaba canim agustos annelerinden hatirladim nasilsin sen ne yaptin bebis dogdumu;-) sagol canim insallah evet eskisine göre daha iyi hatta artik dogmak bilmiyorCanım en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın inş. Bebeğin biraz geriden takip ediyordu ya şimdi nasıl , yakaladı mı Haftasını?
Benim bildiğim ananas düşük tehlikesi olanlara veriliyor bebek tutunsun diye bende ilk aylarda kananam vardı ananas yedirdiler bana ve kanamalarim kesildi
Canım sadece belli zamanlar mı kaşınıyor senin? Bende de var kaşıntı önce elimde Ayağımda başladı şimdi tüm vücudum da.. Yara yaptım kaşımaktan. Pazartesi tahlil yaptırcam ama doktor normaldir diyo. Ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak içinBen doktoruma sordum bu kasinma olayini tum vucud surekli kasiniyorsa tahlil isticem dedi.Benimde bazan oluyo sicaklardan dus alinca gecmeye basliyo ddm ozaman gerek yok dedi. Ayy sizinde baya az kalmis bende deli gibi aksamlari yuruyorum acilma olsun dogum baslasin diye,hic acilma olmadanda suni sanci istemiyorum..Sizin kontrolenizde dr.nuz nededi,nstdede sanci yokmu?Benim de yok
Hergun duş yapip madmamasaj yapiyorum ayrica hurma yiyorum ama yok daha zamanı var demekki oylede hareketli olmuş bu son zamanlarda aksine herkes yeri daralinca hareket azalirmis diyor ama benim melegimin yeri daha genis demekkicanım geç olsun güç olmasın:) senin bebiş anne rahminin rahatlığının tadını çıkarıyor ne güzel işte.doğumu başlatmak için gögüs ucuna masaj yapanlar var başka yöntemlerde var yanılmıyorsam biraz araştırıp sana mantıklı gelenleri deneyebilirsin.birde bu kadar sıkıntı yapma hiçbir bebek içerde kalmıyor.her şeyin bir zamanı var.
Evet canim bazanlari kasiniyor gunduz nadir bisekilde havalar serinledikce az kasiniyor geceleri uyandiracak.kadar kasinmiyo,tahlil yapman iyi olur cunku onemli bu kasinti olayiCanım sadece belli zamanlar mı kaşınıyor senin? Bende de var kaşıntı önce elimde Ayağımda başladı şimdi tüm vücudum da.. Yara yaptım kaşımaktan. Pazartesi tahlil yaptırcam ama doktor normaldir diyo. Ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak içinbenim gibi olan var mı?
Gercekten etki edip etmediginide yaz canimyedi dilim yazıyordu canım ama ben bir taneyi yedim abartmış olabilirim.
Bebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelceklerbenimde sabah ağrılarım vardı 2 saate kesildi moralim bozuldu. eşimde hayırdır yuzun duştu aşkım iyi misin dedi. demez olaydı adama çemkirdim resmenağrım vardı ne guzel geçti işte bugun de doğmayacak heralde offfffff diye soylenmeye başladım. rabbim kocama sabır versin
Bebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?