2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben doktoruma sordum bu kasinma olayini tum vucud surekli kasiniyorsa tahlil isticem dedi.Benimde bazan oluyo sicaklardan dus alinca gecmeye basliyo ddm ozaman gerek yok dedi. Ayy sizinde baya az kalmis bende deli gibi aksamlari yuruyorum acilma olsun dogum baslasin diye,hic acilma olmadanda suni sanci istemiyorum..Sizin kontrolenizde dr.nuz nededi,nstdede sanci yokmu?Benim de yok

2 tane ananas aldirdiim esime bugun brin yarin digerini yiyecegim. Yarin aksam dogurmazsam 2 tane daha alacagim. Sozde dogumu baslatiyormus bakalim ise yaayacak mi :)
Benim bildiğim ananas düşük tehlikesi olanlara veriliyor bebek tutunsun diye bende ilk aylarda kananam vardı ananas yedirdiler bana ve kanamalarim kesildi

ben lansinoh kullanmaya basladim bu hafta garmaston da hamilelikte kullaniliyor mu ki??

bizim hanimlar uykucu :) gunaydin kizlar ben geceleri hala hic uyanmadan uyuyorum sanki 9.ayda degilim nasil bir hamilelik bu bilemiyorum kii
Benim 2.gebeliğim,ikisinde de kafamı yastığa koyduğum gibi uyudum,hiç gece uyanmalarım olmadı.Kızım geceleri uyanıyor ona kalkıyorum sadece.mecbur olmasam şöyle öğlene kadar uyumak isterim o derece :)

Canım aslında sonradan oda üzülmüştür ama erkekler pişman olsalarda pişmanım demiyorlar.üstüne bi daha bi daha ayni hatayı yapıyorlar.tabiki erkek olduklari için bu davranışlarını kabul edecek değiliz ama hamileliğin son gunlerinde canini da sıkma ya değmez.bu arada esinle lohusalık üzerine de konuşsan güzel olur cunki o dönemde insan daha hassas oluyo herşeye ağlamak istiyo.sana karşı biraz daha dikkatli olur belki.onlar bizi biz onları nelerimizle kabul etmiyoruz ki.düşününce evlilik çok zor is.Allah yardımcımız olsun.

Beni de bugün doğum heyecanı iyice sardı. Sabaha karşı kasilmalar adet ağrısı gibi dedim doguruyorum mu acaba. Ama daha karnım inmedi nişan su bişey de yok bunlar alıştırma agrilaridir herhalde.

Çok hoş ya kararlıyım diyosun yani? Allah gönlüne göre versin, en hayırlı zamanda annesini çok bekletmeden gelsin o zaman miniş
iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.

Beni de bugün doğum heyecanı iyice sardı. Sabaha karşı kasilmalar adet ağrısı gibi dedim doguruyorum mu acaba. Ama daha karnım inmedi nişan su bişey de yok bunlar alıştırma agrilaridir herhalde.
benimde sabah ağrılarım vardı 2 saate kesildi moralim bozuldu. eşimde hayırdır yuzun duştu aşkım iyi misin dedi. demez olaydı adama çemkirdim resmen ağrım vardı ne guzel geçti işte bugun de doğmayacak heralde offfffff diye soylenmeye başladım. rabbim kocama sabır versin

Canım en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın inş. Bebeğin biraz geriden takip ediyordu ya şimdi nasıl , yakaladı mı Haftasını?
Aa merhaba canim agustos annelerinden hatirladim nasilsin sen ne yaptin bebis dogdumu;-) sagol canim insallah evet eskisine göre daha iyi hatta artik dogmak bilmiyor simdi 3 kilo bebegim cok sukur kilosunu yakaladi ve saglikli onemli olanda o

Canım sadece belli zamanlar mı kaşınıyor senin? Bende de var kaşıntı önce elimde Ayağımda başladı şimdi tüm vücudum da.. Yara yaptım kaşımaktan. Pazartesi tahlil yaptırcam ama doktor normaldir diyo. Ama geceleri uykumdan uyanıyorum kaşınmak için benim gibi olan var mı?

Hergun duş yapip madmamasaj yapiyorum ayrica hurma yiyorum ama yok daha zamanı var demekki oylede hareketli olmuş bu son zamanlarda aksine herkes yeri daralinca hareket azalirmis diyor ama benim melegimin yeri daha genis demekki

Evet canim bazanlari kasiniyor gunduz nadir bisekilde havalar serinledikce az kasiniyor geceleri uyandiracak.kadar kasinmiyo,tahlil yapman iyi olur cunku onemli bu kasinti olayi

Bebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…