- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi
Belki de muayeneden sonra olmuştur. Ama yoğun sıvıyla birlikte geliyormuş nişan pembemsi bi kanla. Dikkat et yine de kolay doğumlar dilerim canımmiktar çok fazla değil.doktordan bi saat sonra filan oldu.devam ederse ararım artık.teşekkür ederim cnm.
Daha çok taze çatlaklar canım. Zamanla beyazlıyorlar.. Ben ergenlik çatlaklarımdan biliyorum :)Oluşan kırmızı çizgilerin rengi açılsa ona da razıyım ben, aynaya bakamaz oldumsıpamın da gelmeye niyeti yok yerleştikçe yerleşiyo maşallah, bu gidişle daha çook çatlar göbüş
Çok sağol canım onerin için aklımda bulunsun, perşembe gunu eski doktorumla goruşmeye gidicem inşallah kabul edersr onunla yuzuncu yıl hastanesinde doğumu yapmak istiyorum. Ama kabul etmezse gider Funda hanımla görüşürüm.Bende Ankaradayim ilk hamileligim o yuzden dogum tecrubemle degil hislerimle kendi doktorumu onerebilirim. Beni cok rahatlatan ablam gibi yanimda oldugunu hissettigim iletisimi cok rahat bir doktor. Funda Dogulu adi.O neresi derse orda dogum yapacagim diyordum. Koru hastanesinde dogum yaptiriyor fiyati kendi anlasmasiyla diger hastanelere gore daha uygun. Normal dogum isitiyorsan suni sanciya bile soguk bakan bir doktor. Basrol bebekte o ne zaman isterse biz hazir bekleyecegiz der.
Canım bu kadar telaş yapma. Bak benim son 4 günüm ama hala sancım yok. Sancı veya belirti beklemek çok sıkıcı sahiden. Endişelenme bebek iyi olsun da doğumun şekli önemli değil. Ben normali çok istiyorum ama son anda risk olursa da bebekten önemli değil hiçbişey..Selam arkadaşlar bugün sabah kontrolüm vardı hafif sancıyla gittim ama yine yanlış alarmbebiş 3450 olmuş doğum pozisyonunda yine 2 hafta ileride gelişimi herşey yolunda fakat ben çok keyifsizim Allah şükür herşey yolunda ama bu iri bebek halleri beni çok yoruyor doktor 2 hafta önde olması erken doğacağı anlamına gelmez diyor yani tam gelişim tamamlanmamış olabilirmiş çok büyürse sezeryan olur telaşlanma diyor ama ben hiç olmadığım kadar endişeliyim son haftalar gerçekten çok zor geçiyormuş kafamda bir sürü ipe sapa gelmez soru Heran dilimde dua Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Şanslı azınlıktan olur muyum acaba diye lierac depolayıp kullandım bi sürü. verdiğim paraya yazık ayol, onunla gidip ayakkabı alırdım mis gbDaha çok taze çatlaklar canım. Zamanla beyazlıyorlar.. Ben ergenlik çatlaklarımdan biliyorum :)
Lierac ben de aldım hiçbir işe yaramıyorŞanslı azınlıktan olur muyum acaba diye lierac depolayıp kullandım bi sürü. verdiğim paraya yazık ayol, onunla gidip ayakkabı alırdım mis gbneyse napalım sağlık olsun
güneş görmeyen serinbyerdenpoşetli olarak 1 ay saklayabilirsin canım. Ama içinde yumurta vs de,olmadığı için bozulma gibi bir durumu olmuyor zaten hava alırsa yumuşar sadeceMuhteşemellerine sağlık. Ben yapmaya kalksam ortaya nasıl bi facia çıkar bilemiyorum, kıskanmadım kii allah ağız tadıyla yemeyi ikram etmeyi nasip etsin de şeyi merak ettim acaba bayatlamadan ne kadar dayanabiliyolar
Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısiBende Ankaradayim ilk hamileligim o yuzden dogum tecrubemle degil hislerimle kendi doktorumu onerebilirim. Beni cok rahatlatan ablam gibi yanimda oldugunu hissettigim iletisimi cok rahat bir doktor. Funda Dogulu adi.O neresi derse orda dogum yapacagim diyordum. Koru hastanesinde dogum yaptiriyor fiyati kendi anlasmasiyla diger hastanelere gore daha uygun. Normal dogum isitiyorsan suni sanciya bile soguk bakan bir doktor. Basrol bebekte o ne zaman isterse biz hazir bekleyecegiz der.
Umarim kendi doktorun kabul eder, istedigin hastanede alistigin doktorunla dogum yaparsin. En guzeli oyle olur tabii.Çok sağol canım onerin için aklımda bulunsun, perşembe gunu eski doktorumla goruşmeye gidicem inşallah kabul edersr onunla yuzuncu yıl hastanesinde doğumu yapmak istiyorum. Ama kabul etmezse gider Funda hanımla görüşürüm.
Sağol canım vesvese yapıyorum sanırım Herşey hazır benimde oyalanacak bişey kalmadı sadece bekliyorum birazda hormonlar sanırım inşallah geçer kısa zamandaCanım bu kadar telaş yapma. Bak benim son 4 günüm ama hala sancım yok. Sancı veya belirti beklemek çok sıkıcı sahiden. Endişelenme bebek iyi olsun da doğumun şekli önemli değil. Ben normali çok istiyorum ama son anda risk olursa da bebekten önemli değil hiçbişey..
Çantamı hazırladım bekliyor ani birşey olursa hemen yola düşeriz. Sen de hazırlıklı ol rahat rahat takıl keyfine bak :) bebeğin kilosu normal bence. 38.ci haftadan sonra 14 gr alıyorlarmış sadece.
adlarıyla yaşasın inşallah kuzularımız. 3 yıldır butik pasta kurabiye yapıyorum zaten ben. Kızıma da kendim yapayım istedim. Tarif şöyle. 200 gr pudra şekeri, 200 gr tereyağı,1 yumurta, 400 gr un 1 vanilya.canım kurabiyelerin çook güzel.nasıl yaptın bi yerde tarif var mı verebileceğin.bu arada benim kızımın adı da defne olucak.
sağol canım. Güneş,görmeyen serin,yerde poşeyli bir,şekilde hava almadığı sürece hiçbir şey olmuyorCanım ellerine sağlık bişey merak ediyorum bu kurabiler doğuma kadar bayatlamiyorlarmi
Ben de hemsire, ebelerin cok ilgili oldugunu duydum ama tanismadim daha. Bu hafta izne ayrilacagim bende bir gidip gormek istiyorum. Senin icine sindigine sevindim. Ben normal dogum istiyorum doktorum 23 eylulden 29 una cekti tarihimi. Forumun aksine eylul annesi yerine ekim annesi mi olcam acaba diyorum. Hayirlisi bakalim.Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısi
ben uç,yıl önce hobi olarak başladım yazın evde sıkınıdan. Sonra bakım baya baya yapıyoum çevedikiler de talep esince sipariş almaya başladım.Bugün kontrolüm var zaten canım bi de takip ettim devamı gelse hastaneye gidecektim sanırım sızıntı tamamen gelse anlarım zaten hareketler de iyi çok sukur
İnşallah bakalım bugün gün almaya gidiyorum çok bekletmese bari doktor
Hayirlisi canım sen tasindin mi tayini il dışından mi istiyorsun
Ay ne güzel yaaaa ellerine sağlık ben anca siparis veriyorum hiç böyle beceri de sabrim da yok
İnşallah o zaman ilişik kesme yi sende vekaletle yapacaksın sanirimkuzumveben evet canım taşınma telaşını bitirdik nihayet,il dışından istiycem umarım güzel bi yer denk gelir
Ne güzel yaaa eline koluna saglikben uç,yıl önce hobi olarak başladım yazın evde sıkınıdan. Sonra bakım baya baya yapıyoum çevedikiler de talep esince sipariş almaya başladım.
Malesef geçmiyo canım.. Alışcaz çatlaklı olmaya.. Ya da çok takan olursa lazer gibi müdahalelerle düzeliyormuş diyollaa :) ama krem mrem faso fiso..Aynen cnm aynı durumu ende yaşadım karnım fay hattı gibi kalçamda başka biyerimde hiç bişe yok herkes bide doğumdan sora geçer dio çocuk kandırır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?