2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
sağol canım
40 üstünde dedi daha yüksek çıkan arkadaşlarda vardı sanırım burda onlarda bize ışık tutar benim ilk defa çıktı
Demek 40 üstünde çıkınca sayılıyor benim geçen 40 a kadar çıktı doktor normal dedi. Salı kontrolumde bi farklılık olursa yazarım
 
1 aydir erken doğum endişesiyle yatiyorum,ilaclar kulkaniyorum,bugun 36+0 itibariyle doktor randevumdan geldim, bebek ha geldi ha gelecek derken cok sukur bu haftayi gordum. Ilaclar kesildi bebisin gelisi akisina birakildi, ancak ruhsal olarak gerginliklerim var, saatler geçmek bilmiyor, hiçbir seyden keyif alamiyorum,4 duvar arasinda kalmaktan sıkıldım, hicbir tansiyon problemim yokken bugun olctugunde yüksek cikti,doktor bana soruyor kafana ne taktin stresten artmis olmali diyor,cunku ben hep dusuk tansiyonluydum. 36 itibariyle bebek 2.650 gr olmus bana dusuk geldi kilosu onu da taktim kafama, o kadar yararli sey yedim ictim ama beslenmeyle ne kadar etkili soru isareti...
Spinal anesteziye karar kildik ancak ben cokk korkuyorum,bilincin acik olmasi beni tedirgin ediyor panik atak var bende,bi yandan bebegin sesini duymak heyecanli tabi,
Ya sizlerle paylasmak istedim,cok bunaldim cunku,
Hatta adacayi falan icip rahim kasilmalarimi arttirip dogumumu acaba hizlandirsam mi diye bile düşündüm sonra pisman oldum,psikolojik savas veriyorum resmen
 


canım kıyamam. seni çok iyi anlıyorum. ben 22. haftada 30-32 haftayı görsem diyodum. çok şükür 35 i de gördüm. sende ne güzel bu zamanlara gelmişsin. canını sıkma stres yapma herşeye. rahatla biraz. bebişinin kilosu gayette iyi. neden az oldugunu düşünüyorsun ki. çok şükür sağlıkla doğsunlar da gayet iyi besler aldırırız kiloları bebişlere. şu aralar hepimiz bunaldık artık. ama dişimizi sıkacağız. yavrularımıza kavuşmamıza çok az kaldı. sen gönlünü ferah tut. ne evde uğraş bul kendine. bende işteyim ve evde olsam da şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapsam diyorum. herkes bi şekilde durumundan şikayetçi yani.
 
mynmar ben de topicte aktif olarak bulunmadım. Misafirdim hep. Zor bir hamilelik geçirdim bu esnada sohbetlerinize uzakta dahil oldum. Can sıkıntımı topicte attım. Özellikle senin için yazıyorum. 4 duvar arasında kalmaktan sıkılma nolur stres yapma ben 33. Haftada acil doğum yaptım. Bebeğim küvezde. Senin az bi zamanın kalmış. Senin yerinde olup sıkıntıyla da olsa bebeğimin ana karnımda gelişimini tamamlamadı için neler yapmazdım. Lütfen sakin ol. Anne karnımdaki 1 saat bile önemli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
 
Canım resmi açıklama yapıldımı kendim için değil ama ablamlar bu değişikliğe göre yanıma gelecekler 7 Eylül kesin bilgiyse muazzeiam olacak benim için :))
ben de çok sevinmiştim ama ablam 1 Eylül diyor bütün umutlarım suya düştü resmi açıklama var mı bilmiyorum
 
Zor bir doğum geçirdiğindendir o baştaki şaşkınlığın. Güzel gelişmelerini de bekliyoruz, adıyla yaşasın Amine Gökçe :)
 
hayırlı olsun galiba ben de suni sanciyla açılma olursa haftaya bugün takipteyim haberleşelim
 
kızlar bluebottle doğum yaptı mı acaba haberi olan var mı?
normal istiyordu.

Canım henüz yapmadım bir belirti de yok:) daha var ya 13 Eylül muhtemel doğum tarihi.. 23 Eylül'e kadar yolu var. İnşallah bayrama kadar beklemez bebeğim ama o ne zaman isterse o zaman gelsin. Doktorumun nöbetine denk gelsin inşallah.. Hakkımızda hayırlısı
 

Insanlarin empati kurarak cevap vermesi ne kadar guzel anlatamam daha dogrusu anlasilmak mutlu edici,insallah sen de guzelcee saglikla bebegini kucagina alirsin
 

Ben de bu topigi gec fark edenlerdenim ama cok sevdim burayı, bana cevap yazdigin icin de teşekkür ederim, insanoglu gelgitlerle dolu vallahi,bi sevinçliyim az kaldi doguma bitecek sikintilar diye,bi yandan dertliyim sonrasi ne olacak diye...insallah sen de saglikla alirsin kucagina,
 
Allah bunları bildiği gibi yapsın inşallah. Hangi sehirdeydin canım? Eşim polis benim de insan böyle haberler duyunca tedirgin oluyor. Tv de haber bile izleyemiyorum
Amin canim. Insanin yurefi hopluyor her haberde. Istanbuldyim ben.
 
ben de çok sevinmiştim ama ablam 1 Eylül diyor bütün umutlarım suya düştü resmi açıklama var mı bilmiyorum

Bizimde canım( basın açıklamasını gördüm bende az önce 1 eylül diyor ama değişebilir belki bir umut
Açıklamaya göre 1-11 eylül arası seminer konulmuş ama bulunduğunuz ilde yapabilirsiniz denmiş. 11 eylülden sonra da iki hafta tatil ne yaptıkları belli değil.
 
hayırlı olsun galiba ben de suni sanciyla açılma olursa haftaya bugün takipteyim haberleşelim
Şimdi çıktım doktordan 2 cm açılma var dedi.perşembe sabah gel başlatalım dogumu dedi.belkide perşembeden önce kendi gelir dedi.simdi bile doğarsa biraz uzun surer gerek yok Dedi.sende güzel haberler alırsın inşallah cnm.
 
Açıklamaya göre 1-11 eylül arası seminer konulmuş ama bulunduğunuz ilde yapabilirsiniz denmiş. 11 eylülden sonra da iki hafta tatil ne yaptıkları belli değil.
Herşey turizmciler için eğitim için bişey yaptıklarını sanıyorlar sadece . Doğudaki öğretmenin halini oranın şartlarını düşünen var mı acaba??
 
biliyorum zor ama sen de akışına bırakmaya çalış canım.bırak bebeğin istediği zaman gelsin.sezaryense de uzatabildiğin kadar uzat. benim bebeğim de 36 haftalıken 2650 gr dı.
 
kızlar doğum yapanlara soruyorum yada bu konuda bilgisi olanlara, bir haftadan fazladır erken doğum riski olduğu haftalardan itibaren aşağı doğru hep baskı var üç hafta önce gittim doktor yerleşmiş demişti bu hafta ittim yine yerleşik dedi. aşağı doğru baskı var. bazen bacağıma ağrı vuruyor. kasığıma belime ağrı irip çıkıyor. kasılmalar da var bazen güçlü bazen zayıf.bu belirtiler ışığında her an diye düşünüyorum ama hiçbirşey yk. ben anlamadım. biraz yardımcı olun lütfen!!!!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…