2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel anne, şuan Türkiye de hangi şeyindesin bilmiyorum ama kuzenimin eşi 10 gün önce İstanbulda ssvd ile bebeğini kucağına aldı. İlk bebeği de 23 aylık henüz. Umarım seninde istediğin gibi olur

Canım resmi açıklama yapıldımı kendim için değil ama ablamlar bu değişikliğe göre yanıma gelecekler 7 Eylül kesin bilgiyse muazzeiam olacak benim için :))

Wuuuuuuuuuuu altına imzamı atarım . Süper olmuş.

İnş hayırlısı olur canım .en azından gözetimdesin . Inyi haberlerle gelmen dileğiyle...

Öğrenciler için kesin, dolayısıyla bu durum öğretmenlerin seminer zamanını da etkileyecek. Çünkü seminer 2 hafta yapılır ve okul başlangıcı ertelendiği için seminer de muhtemelen geç başlatılacak.elbette resmiyet yok henüz, zaten okulun öğrenciye ne zaman açılacağını bile turizm bakanı duyurdu, öğretmenlerin durumunu da diyanet duyurur bugün yarın
Canım resmi açıklama yapıldımı kendim için değil ama ablamlar bu değişikliğe göre yanıma gelecekler 7 Eylül kesin bilgiyse muazzeiam olacak benim için :))

Büyük konuşma önümüzdeki aralığa az kaldı

Cnm insallah suni sancı gününden önce normal sancı nasib olur,olmasa bile insallah kendi sancınmış gibi kolay olur suni sancın hadi hayırlısı bakalım

Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
bugün dogum yapalı 10 gün oldu
Rabbim tüm bebeklerimizé şifa versin.

Cnm annelik biraz bebekle hemdem olarak gelisen bisey hissettiklerin çok normal ilk dogdugunda ki hislerinden milyonlarca kez çogalmıs halini hissediyorsun büyüdükçe lohusa sendromunu hic aklına getirme ne olur cunkü kuzunun yanına geldiğinde saglam psikolojisi olan bi anneye ihtiyacı olacak her şey düzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…