Canim ya valla icim bi tuhaf oldu sanki ben yasiyorum o durumu.iyi dusun iyi olsun canim.sen sikma canini.bizde dua edıyoruz senin icin ama uzulme hirpalama ne olur.bugunler hep bizde ani olarak kalacak.biseyde cikmiyacak insallah dualarimizlaNolur bana da dua edin tum gun aglamakli geziyorum evin icinde ruhsal durumum cok kotu psikolojim bozuldu gozumu kapatip 10gun sonra acmak istiyorum testler yapilacagi gun cok kotuyum kafa gitdi bende
Inşallah benimde senin gibi zamanını bekler ayın 16 ile 23 Arasında doğsa daha ne isterim kiiiiAy Allah korusun ben normal istiyorum ya. Hem senin günün var daha canım stres yapma daha..
Ay insallah insallah bu gece krabiyelerimi de bitireyim tamamdir. Herseyim hazir olacak insallahhhhhozaman 2 güne doğum var canım hadi hayırlısı
Bebeğinin kalp atışlarını duyduysan bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım, doktor kalp atım ritminde de bir sorun görmemişse sen de kendini ve bebeğini gereksiz yere üzmemeye çalış olur mu ? Güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah..Cok moralim bozuk sabahtan beri endise telas ..
Sabh kizim hic hareket etmedi nst cektirdim kalp atislarini duydum hersey gayet iyi dedi doktor.. Eve gittim nadir harrket ediyordu.
Ona cok kafayi taktim heralde aksam frnalastim.
Acile geldim simdi tansiyonum 14/7 olmus ekg istediler ardindan serum tahlil kaldim burada bugun gozlemde kalacakmisim ..
Kizim hala cok hareketsiz bu canimi cok sikiyor.. Yarim kavanoz nutella yedim yine hareketlenmedi ins sabaha burdan eskisi gibi saglikli cikarim
Kolay gelsiiiinAy insallah insallah bu gece krabiyelerimi de bitireyim tamamdir. Herseyim hazir olacak insallahhhhh
Bebeğinin kalp atışlarını duyduysan bir şey olmaz Allah'ın izniyle canım, doktor kalp atım ritminde de bir sorun görmemişse sen de kendini ve bebeğini gereksiz yere üzmemeye çalış olur mu ? Güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah..
Canım doktor sıkıntı görse anında müdahale eder zaten sen canını sıkma. Son haftalar olunca hepimiz evhamlanıyoruz seni anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :) Sen kendini meşgul etmeye devam et bebiş hoop diye gelir birden sanaEvet duydum cok sukur dr sikinti yok dedi ama ne bileyim iste icimde bi huzursuzluk var.. Belkide benim evhamim yuzundrn buradayim kendimi sikmamaya calisiyorum bu yuzden
Canım doktor sıkıntı görse anında müdahale eder zaten sen canını sıkma. Son haftalar olunca hepimiz evhamlanıyoruz seni anlıyorum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :) Sen kendini meşgul etmeye devam et bebiş hoop diye gelir birden sana
Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşaALLAH sen de.. Bizimkisi tüp bebek tedavisi ile olduğu için döllenme günü belli. O yüzden tam gününde gelecek sanırım :)Inşallah benimde senin gibi zamanını bekler ayın 16 ile 23 Arasında doğsa daha ne isterim kiiii
canim nst guzel ciktiysa bir sikinti yoktur. Simdi sen stresleip kendini uzdukce o da stres oluyordur. Cok gecmis olsun, insallah ic rahatlamis bir sekilde cikarsin hastaneden.Cok moralim bozuk sabahtan beri endise telas ..
Sabh kizim hic hareket etmedi nst cektirdim kalp atislarini duydum hersey gayet iyi dedi doktor.. Eve gittim nadir harrket ediyordu.
Ona cok kafayi taktim heralde aksam frnalastim.
Acile geldim simdi tansiyonum 14/7 olmus ekg istediler ardindan serum tahlil kaldim burada bugun gozlemde kalacakmisim ..
Kizim hala cok hareketsiz bu canimi cok sikiyor.. Yarim kavanoz nutella yedim yine hareketlenmedi ins sabaha burdan eskisi gibi saglikli cikarim
Amin arkadaşım..Evimin 2 sokak uzerindeki polis merkezine saldiri yapmis serefsizler. Neyseki kimseye birsey olmamis. Simdi haberlerde gordum. Bende diyorum bu helikopter ne gezip duruyor.
Rabbim bu kopekleri islah eylesin.
Merhaba arkadaşım, benim doğum fotoğraflarımı eşimin erkek kardeşi çekecek,dolayısıyla doğumhane de fotoğraf olmayacak. Çekilecek fotoğrafın içeriğine göre fiyatlar değişiyor diye biliyorum. Doğum ani, sonrası hastanede ve evde çekilecek fotoğrafları kapsayan çekimlerin ücretleri daha fazla oluyor, ayrıca şehirler bile etkiliyor bu fiyatları.. örneğin bi çekim 300 Tl olabileceği gibi 2500 ü de bulabiliyorBenim sorduğum fotoğrafçı da SAÇMA bulundu sanırım. Olabilir de.. Ama insan bilmeyince soruyor. Bakıyor, cevap bekliyor, gelmeyince üzülüyor. . Neyse.. Ben hallederim artık bir şekilde. Sadece üzüldüm, başkalarına da okur diye bilinsin istedim. Allah herkese hayırlı doğumlar nadip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?