2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ECEONUR alinti yapmistim ama nedense cikmamis canim. Senin mesaj bu mesajim senin soruna cevapti

Canım benimde salı başlıyor raporum normalde ama, yarın son inşallah, haftaya gitmeyeceğim, pazartesi başlatacağım raporu... Gittikçe iş çıkıyor, o bitsin bu bitsin diye 1 hafta daha kalırım oralarda yoksa...

Kızlar bişey sorcam sizinde varmı bacak arası agrısı
Tam o bölgenın kenarları agrıyor sanki spor yaparsınız kaslarınız agrır ya o türden bır agrı ?
Aynen canim benimde o bolgelerde agrim oluyor.. ozellikle geceleri yataktan kalktigimda..

@ayka777 aynen ayka ya zehir etme kendine hamileliğin son zamanlarını. zaten sıcaklar ve son günler hepimiz için stresli yeterince. bi de bunlarla sıkma canını.

Kızlar bişey sorcam sizinde varmı bacak arası agrısı
Tam o bölgenın kenarları agrıyor sanki spor yaparsınız kaslarınız agrır ya o türden bır agrı ?
Canım bir ay önce vardı sağ tarafimda.doktor bebegin kafasını tam oraya yaşadığını söyledi.bebegin kafası kanala girince geçti rahatladim.

Bende yarın gideceğim tatlım . Yani gidip hep elliyoruz ama yarın emzirmem inş. Bizimki sol ciğerde hava kabarcığı vardı tedavisi 5 gün sürdü sonra enfeksiyon kaptı sarılık oldu vs. Şuan sadece hızlı nefesi var o da yavaş yavaş düşüyor inş. Bu nefesi yavaşlayınca alacaz inş. Ben süt sağıp götürüyorum . Benim ki çok emmek istiyor o yüzden biberonla besliyorlar, çok ufaklar evet. Umarım kuzucuklar bir an önce çıkarlar.

Sakin pes etme ben bu isin icndeyim arkadasim bir iki hafta sabahlari aglar onemli olan sen gittikten sonra oyalayabiliyorlar mi susuyor mu sana foto atsinlar bol bol. Biz deriz ki hep alismayan cocuk olmaz alismayan anne baba olur. Sabirli ol sabah aglamalari bir ayi bile gecebilir sen biraktiktan sonra susuyorsa hic aklin kalmasin. Bebekle rahat edeceksim bebek gelmeden alistir ki evden atildim psikolojisini yasamasin

yine mahalle Ağzına başvurduğu için
Son 20 sayfadan başlayınca ve birden pasif diye görünce sordumda sonraki yazışmalardaki gidişattan anladım . Şu sıra herkes hassas tabi, kendince haklıda, ben size göre biraz geriden geldiğim için haliyle daha rahatım pek önemsemedimde yazılanları
Bu arada Foruma çok giremiyorum , arada sizleri okurken hergün bir dogum heyecanı olması benide çok heyecanlandırıyor, normal doğum yaşayanlar gayet güzel kendilerini anlatıyor, benimde kafamdaki soru işaretleri yavaş yavaş yok olmaya başladı.

Bende ki durumlara gelince, benim malum 23 aylık halihazırda bi meleğim var, pek ara vermeden hamile kaldığım için ikinci bebişle çok ilgilenemiyorum, büyük tüm vaktimi alıyor. Ilki sezeryan olmuştu, ben ikinci için normal düşünüyorum tekrar ve gördümki ülkemizde bunu tercih eden hekim sayısı az. Yurtdışında Yaşadığım için sezeryan sonrası normal doğum ile ilgili orada birkaç hastane ve hekim dolaştım , risk herseyde olduğu gibi var ama orada öncelik anne kararı ve normal tercih ediliyor. Buradaki gittiğim doktorlar Malesef normali kabul etmediler, ben de evimden çok uzaktaki hekimleri tercih etmiyorum . Buradaki tavsiyeleri dinleyerek normal Doğumu evde bekleyipte öyle mi hastaneye gitsem diye düşünmekteyim, bir taraftanda ilkinde cok zorladım bunda da zorlama artık diye içimden geçmiyorda değil.

Bu arada bebişin kiloları ile ilgili Endişe yasayan annişler , ilk gebeliğimde 15 e yakın normal doğum yapacak hekim Aradım, hepsinede birkaç gün ara ile gittim, herkes farklı hesap yapıyor, kiloyu hiç takmayın bence. Bu gebeliğimde de bebişimde bir sorun görmüşlerdi, yine birçok Dr a gittim yine biri küçük biri büyük hesaplıyor, hata payları + -250gr. Zayıf olsun ama sağlıklı doğsunlarda , sonrası bize kalıyor, Güzelce besler kendi ay gruplarının kilosunu bile geçebilirsiniz , yeterki sağlıkla evlerine girsin kuzular .

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun bebişin...

Canımmmmmmmmmmmm...... Çok az kalmış tatlım hadi hayırlı olsun bende heyecanlandım bak . Allahım umarım sende sağ salim alırsın bıdığı kucağına...

Ben de öyle düşünüyorum, eşime kalsa 4 yasına kadar vermez, Hiçte kıyamaz ona. Ama bebişim 23 aylık, onun Peşine koşmaktan bu hamileliğimden hiçbirsey anlamadım diyebilirim, ara vermeden hamile kalmak kardeşler için cok güzel kendimden biliyorum ama anne için yıpratıcıymış. Bizimki geceleri hiç uyumaz, yemek yemez , belki orada biraz düzenli beslenir ve kardes krizini en hafif sekilde atlatır diye düşünmek istiyorum , yoksa üzülüp iyice yemeden içmeden kesilirse mahvolurum. Tuvalet egitiminede başlarız dediler, evde Kardeşini kıskanıp 3 yasına kadar bezli dolanan bebeleri biliyorum , belki arkadaşlarından özenebilir. Bir de klasik Müzikle uyutuyorlarmış, arada bırakırsınız kendi basına uyutmayı deneriz dediler , yani böyle Birsey olsa benim bayramım olur.
Bir de doğum için buraya geldim, bebiş doğunca 1 ay sonra kısmetse İtalya a evime döneceğim, orada herkes kreşe veriyor, en azından sistemi anlasa yeter, yoksa hem KARDEŞ gelsin hem de dilinden anlamadığı insanların arasına bırakınca hepten psikolojisi bozulabilir . Yani ne kadar ağlarken içim parcalansada vermek zorundayım, Orayı sevmesi için dua ediyorum, sonra ufaklık için hazırlıklara başlayabilirim

Canım yazdıkların benim için hem teselli hem ibret oldu. Benim de bir oğlumvar 6 yaşında bu yıl okula başlayacak ve bir kaç gün sonra başka bir ilçeye taşınıyoruz ben oğlumun psikolojisi bozulur mu ikisini birden nasıl idare edecegim diye düşünürken senin bu mesajına denk geldim senin telaşlarının yanında benimkiler devede kulak kalıyor içime bir teselli geldi herkes nelerin altından kalkıyo ben de kalkarım diyerek. Umarım hersey gönlünce olur

Okullar öğrenciye 28 eylül öğretmene 7 eylülde açılıcakmış Şansa bak arkadaş, zaten doğum öncesi iznimiz tatile denk gelip yanmıştı. Doğum sonrasını da tatile yediricekler anlaşılan. Biraz da bayram tatili olur.. Kendimi, alışverişten kazandığı indirim kuponları elinde patlamış gibi hissediyorum ayol. Bir daha da aralıkta hamile kalırsam iki olsun

Yaaa kızlar bu yalancı kandırıkçı sancılar artık gitsin gerçeklerin gelsin demeye başladım ben artık :) Her seferinde anam doğuruyom mu yoksa diyorum Kuzum son güne kadar beklese büyüse diyorum bir yandan ama diğer taraftan da çatı ağrısı, kaburga ağrısı, bel ağrısı artık epey zorlamaya başladı... Ayy Allah kolaylaştırsın hepimizin son demlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…