- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
ya aykacım biraz sakin olsan. Ufacık bir şeyi çok büyüttün. niye hemen Kötüye yoruyorsun. bebekler bu kadar çabuk etkilenmez. ben sizi gördükçe panik oluyorum acaba ben mi çok umursamaz bi tipim diye. ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu kadar rahatım benim çocuk nasıl olacak ?Canim Allah razi olsun inan cok kotuyum dun ilk defa genital agda yaptirdim batik sorunum vardi kadin ordan igne aldi cildime mudahele etdi mikrop kaparim diye korkuyorum doktorumda 10gun bekle testler yapcam diyo bende zaten panik atak var simdi bildiyim elim ayagim titriyo ruhum titriyo aklimi basima toparlayamiyorum fena dagildim
yine mahalle Ağzına başvurduğu içinNeden hesabın pasif oldu
ellerine sağlıkYok kuzum ondan değil kibledim hakaret içerikli mesajindan ötürü onun için bamlandi bir gün rahatiz insallah
tatlım biraz rahatla mikrop kapsan bile sende bilinçlisin doktorda gerekli önlemi alır.ALLAHIN izniyle ne sana ne bebeğine bişey olmazCanim Allah razi olsun inan cok kotuyum dun ilk defa genital agda yaptirdim batik sorunum vardi kadin ordan igne aldi cildime mudahele etdi mikrop kaparim diye korkuyorum doktorumda 10gun bekle testler yapcam diyo bende zaten panik atak var simdi bildiyim elim ayagim titriyo ruhum titriyo aklimi basima toparlayamiyorum fena dagildim
Ozgecim igne batirdi cildime o igneden cok korkuyorum.bide canim kalbimde aritmim canim panik atagim var kendimi toparlayamiyorum bu durumlarda panik oldummu akil ucuyo ruhum titriyo toparlayamiyorum ozge kuaforlerin hepsinde batik zamani igne ile cikariyolarmi canim bilgim yokkk(doktorda beni korkutdu olu gibiyim suanya aykacım biraz sakin olsan. Ufacık bir şeyi çok büyüttün. niye hemen Kötüye yoruyorsun. bebekler bu kadar çabuk etkilenmez. ben sizi gördükçe panik oluyorum acaba ben mi çok umursamaz bi tipim diye. ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu kadar rahatım benim çocuk nasıl olacak ?
naçizane fikrim hayat böyle Geçmez. o çocuğa da yazık bu kadar stresle. ben de Ağdaya gidiyorum yıllardır hatta son iki aydır haftada ya da iki haftada bir gidiyorum ki acil bi şey olursa rezil olmayayım. hiç de enfeksiyon kapmadım. aklıma bile getirmedim. biraz rahat ol ya...
Vala canım saçma değil de kendi adıma söylemem gerekirse hiçbir fikrim yok bu konuda o yüzden yazmadım. Fotoğraf çektiren bir kaç arkadaş vardı ama hatırlamıyorum kimlerdi onlar görse anca yardımcı olur sana herhalde onlarda okumadan mesajın kaynıyor. İnşallah gönlünce halledersin fotoğraf işiniBenim sorduğum fotoğrafçı da SAÇMA bulundu sanırım. Olabilir de.. Ama insan bilmeyince soruyor. Bakıyor, cevap bekliyor, gelmeyince üzülüyor. . Neyse.. Ben hallederim artık bir şekilde. Sadece üzüldüm, başkalarına da okur diye bilinsin istedim. Allah herkese hayırlı doğumlar nadip etsin inşallah.
ALLAH analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.Herkese tek tek teşekkür ederim kızım sabah saat 10:48 de 3 220 gr 49 cm dünyaya geldi şükürler olsun darısı dogumunu bekleyen herkese cennet kokusu bu olsa gerek Daha sonra insallah detaylari yazıcam hepinizi öpüyorum
Geçen hafta 5-10 arasıydı sancı hatta daha da az. Bu hafta da 20 lerdeydi. Hurma yiyorum önerdiler epey.. İnan üzerimdeki yük beni çok yoruyor artık ama tabi anne karnında ne kadar kalırsa o kadar da iyi.. Bunu da biliyoruz da kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz işte :) Ağlıyodum kayınvalidem neden ağlıyorsun dedi. Ben de doğmuyor bu bebek diyince baya güldü bana
Cnm Allah bebegine sifa versin sanada sabir ins bi an once kuvezden cikar da evinize gecersiniz annesi:)Kızlar bu dediğiniz şey benim başıma geldi. 36 haftalık ken doğum dan sonra bebeğim de enfeksiyon çıkınca bu testi istediler artık çok geçti. Bebeğim bu enfeksiyon ile mücadele ediyor.
Rahim é bi ince cubuk sokuyor lar öyle test alıyor lar.
Kimseyi korkutmak istemem kızım kuvezde ve hala enfeksiyon ile mücadele ediyor. Dr enfeksiyon diğer organları n çalışmasını engelleyebilir dedi ama sizin bebek de bu durum oluşmadı dedi.
İşin ciddiye tını bugün algıladım. Aman aksatma yin
Canım ben 6 kilo almıştım toplamda. Eve geldiğimde 7 kilo gitmiş, 1 kilo da benden gitmiş yaniKızlar sezeryan olanların doğumdan çıkınca kaç kilosu gitti
Biz geldik sevgili anneler
Kaç aydır birlikte konuşup dertleşiyoruz. Sorularımıza cevap aldık, gereksiz yere panik olduğumuzda birbirimize destek olduk, bildiklerimizi aktardık. Heeerkese teşekkür ederim kendi adıma
Birkaç gündür bakamıyorum foruma, doğum yapanlar olmuş. Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepsini inşallahbu arada son sayfalarda denk geldim @ayka777 allah yardımcın olsun.
Bizim de bugün kontrolümüz vardı oğlumla :) 2 gündür ara ara gelip geçen ve düzenli olan sancılarımın doğum sancısı olduğunu öğrendiik :) ve biraz açılmamız da varmış.. Eli kulağında her an tetikte olun dedi doktorumuz :) hastaneye yatırmak istedi ama sancılarımı evde beklemek istiyorum dedim doğru mu ettim bilemiyorum amaşimdi evimize geldik. Dualarınızı bekliyoruz teyzeleri oğlumla, doktorumuza göre bugün yada yarın doğum olurmuş
Biz 600 tlye anlaştık canım hamile çekimi olmayacak istemedim benim yüzüm gözüm tüm vücudum şiş hastanede doğum öncesi doğum, doğum sonrası ve 20 gün sonra ev çekimi olacak bana uygun geldi ama daha uyguna anlaşan arkadaşlar olmuştu daha önceden konuşmuştuk ben antalyadayım ankara ve İstanbulda daha pahalı sanırımHayırlı geceler arkadaşlarrr.. Dün yazdım ama arada kaynadim galibasancıydi, doğumdu derken Bizim yarın birkaç fotoğrafçı randevumuz var. Ilk hamileliğim olduğu için hem kararsizim, gerekli mi diye.. Hem de fiyatlar nerelerde? Kaziklanmak istemiyoruzzzzzz... Oğlumun teyzeleriiii..
Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider çok sevindim adına. Bişey merak ediyorum da sancıların kaclarda çıktı?? Benimde yakında kontrolum var da o yüzden soruyorumkızlar bugün kontrolümüz vardı 36+0 da 2920 gr 49 cm olmuş benim paşam nstde de sancı çıktı geçtiğimiz çarşambadan beri olan adet sancılarımın sonucu sanırım doktor sancıların olmasını beğendi haftaya tekrar gideceğiz vajinal muayene yapacak çatı muayenesi dediğimiz şey sanırım eğer açılma istediği gibi olursa cuma yatış yapacak ve normal doğumu bekleyeceğiz hayırlısıyla kan sulandırıcı iğne kullandığım için açılma istediği gibi olursa ilaç verip açılmayı arttıracakmış o da suni sancı sanırım epidural da veririm dedi çok heyecanlandım bu kadar yaklaştığımız için bundan önce suyun kanaman sancı şiddetin artarsa hemen ara dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ama o duvardaki ayak değdirme hareketini ben yapabiliyorum
Kizlar araniza girdim ama ruzgar gulude fransada burda sezaryan a cok karsilar onemli bi durum olmadikca 42.haftayida beklerler suni sanci pilates topu Allah ne verdiyse. Artik acilma olsun diye anne ve bebek icin risk yoksa sezaryan yok yani illada normalbence biz en sonunda sezeryan olucaz cnm ben sana diyim
ya canım Ölmek bu kadar kolay mı yapma. Batık bende de oluyor ama ben çıkarttırmıyorum. sıkılıyorum yatmaktan neyse bence hiçbir şey olmayacak sana da..Dua istiyorum kizlar nolur
Ozgecim igne batirdi cildime o igneden cok korkuyorum.bide canim kalbimde aritmim canim panik atagim var kendimi toparlayamiyorum bu durumlarda panik oldummu akil ucuyo ruhum titriyo toparlayamiyorum ozge kuaforlerin hepsinde batik zamani igne ile cikariyolarmi canim bilgim yokkk(doktorda beni korkutdu olu gibiyim suan
canım burda hatırladığım 3 kişi var doğum fotosu işine giren.birinin bugün doğumu vardı.diğer ikisi de girmiyo epeydir.Hayırlı geceler arkadaşlarrr.. Dün yazdım ama arada kaynadim galibasancıydi, doğumdu derken Bizim yarın birkaç fotoğrafçı randevumuz var. Ilk hamileliğim olduğu için hem kararsizim, gerekli mi diye.. Hem de fiyatlar nerelerde? Kaziklanmak istemiyoruzzzzzz... Oğlumun teyzeleriiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?