2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Kendini bu kadar strese sokma canım ya. Allah şifa versin, inşallah iyi çıkacak tüm testlerin de bak bu kadar hamilenin birbirine duasını unutma

Kendini bu kadar strese sokma canım ya. Allah şifa versin, inşallah iyi çıkacak tüm testlerin de bak bu kadar hamilenin birbirine duasını unutma
Nolur bana da dua edin tum gun aglamakli geziyorum evin icinde ruhsal durumum cok kotu psikolojim bozuldu gozumu kapatip 10gun sonra acmak istiyorum testler yapilacagi gun cok kotuyum kafa gitdi bende

Bana düşmez ama biraz rahatlamaya calismalisin bal ritm bozukluğu falan ne kadar kötü etkilemissin kendini bebişe bunu yapma lutfen

Hayırlı geceler arkadaşlarrr.. Dün yazdım ama arada kaynadim galiba sancıydi, doğumdu derken Bizim yarın birkaç fotoğrafçı randevumuz var. Ilk hamileliğim olduğu için hem kararsizim, gerekli mi diye.. Hem de fiyatlar nerelerde? Kaziklanmak istemiyoruzzzzzz... Oğlumun teyzeleriiii..

:)) ewettt ne zaman gideceksın cnm dr kontrolune bebişin boyu ne kadardı senın benımkının sezryan olursa 18 eylül gibi dedi ama ben ısrar edince:)

@ayka777 canım ne oldu okuyamadim telefondan ama bir sorun var belli ki. Özel dua edeceğim sizin için. Bilirsen belki rahatlarsin diye yazmak istedim.. Ya Mubdiu de içinden bol bol canım.

Ayy cok heycanlıııııı ben de 35+6 dayım ama calısıyorum. Cok agırlastım eski bene kıyasen :) duydukça sizi bugunkü yeni yeni hissettiğim agrılarım minişlerimizin gelmek için hazırlık yaptıgını düşündürdü:) şimdi ye kadar hep böyle kalcakmışız gibi hissetmiştim şimfilerde hissediyorum ve cok heycanlanıyorummm. Çokok öpüyorjm hepinizi hamiş
Arkişlerimmmm allah yardımcımızolsunnn :)))

Ben genel kaşıntı şikayet ı ile gittim.
Benim karaciğer ve safrà asit degerlerimde sıkıntı gördüler ve doğum kararı aldılar.
Enfeksiyon yenidoğan da bebeğim için söylendi sonra benim rahim den ve idrar dan alınan örnekler de çıkan enfeksiyon ile ayni olduğu anlaşıldı ve anne den bulaştığı düşünülüyor

Iyidir kuzucum. Miniğim. Henüz çıkmadı küvezden bekliyoruz her gün süt getirip götürüyorum , onu da görüyorum doktordan bilgi alıyorum . İnşallah en kısa sürede kavuşuruz miniğimle ...

Sen hiç emzirme denedin mi canım bizim dr beslenme saati nde gelebilirsiniz dedi bugün gittim de minik kızım uyukluyor sürekli memeyi biraz alıyor iki cekmeden sonra uyuyor zaten süt de gelmemiş oluyor du.
Minicik biyerine bir şey olacak diye korkuyorum zaten yarin tekrar deneyeceğim

@ayka777 canım ne oldu okuyamadim telefondan ama bir sorun var belli ki. Özel dua edeceğim sizin için. Bilirsen belki rahatlarsin diye yazmak istedim.. Ya Mubdiu de içinden bol bol canım.
Canim Allah razi olsun inan cok kotuyum dun ilk defa genital agda yaptirdim batik sorunum vardi kadin ordan igne aldi cildime mudahele etdi mikrop kaparim diye korkuyorum doktorumda 10gun bekle testler yapcam diyo bende zaten panik atak var simdi bildiyim elim ayagim titriyo ruhum titriyo aklimi basima toparlayamiyorum fena dagildim

Birkaç tane kendini bilmez gelince tadı kaçtı çubuk kraker sanırım boyle şeyler yüzünden çoğu kişinin girmemesi

Yer gök dua ile demisler canim. Dua edelim. Sen de hem Ya Mubdiu cek hem de insirah suresini oku. Rabbim gonlunu ferahlatsin. Rabbim koruyacak seni de bebeğini de inşallah. . Onu oraya Rabbim koydu, o koruyacak. Biz bu acziyetle yapamayiz zaten koruyamayiz.

Cnm benim doktorum istedi pazartesi yaptiracam ins 36 haftalikken yaptir dedi bana vajinadan bisey alinip bakilacakmis .bu arada sabir az kaldi cnm son haftalar gecmek bilmiyo o ayri bi dert ama sabir

Kızlar bu dediğiniz şey benim başıma geldi. 36 haftalık ken doğum dan sonra bebeğim de enfeksiyon çıkınca bu testi istediler artık çok geçti. Bebeğim bu enfeksiyon ile mücadele ediyor.
Rahim é bi ince cubuk sokuyor lar öyle test alıyor lar.
Kimseyi korkutmak istemem kızım kuvezde ve hala enfeksiyon ile mücadele ediyor. Dr enfeksiyon diğer organları n çalışmasını engelleyebilir dedi ama sizin bebek de bu durum oluşmadı dedi.
İşin ciddiye tını bugün algıladım. Aman aksatma yin

Canim insallah temiz cikar sonuclar. Allaha sigin dua et. Bende daha once kuaforden mikrop kapmistim. Cok dikkat etmek gerek ve gerekirse pimpirikli olmak. Rabbim bebegini koruyacaktir. Bizde dua ederiz.

Benim sorduğum fotoğrafçı da SAÇMA bulundu sanırım. Olabilir de.. Ama insan bilmeyince soruyor. Bakıyor, cevap bekliyor, gelmeyince üzülüyor. . Neyse.. Ben hallederim artık bir şekilde. Sadece üzüldüm, başkalarına da okur diye bilinsin istedim. Allah herkese hayırlı doğumlar nadip etsin inşallah.

yok canım yarın da geleceğim aslında 35 bugün bitti ama haftayı bitirip öyle izne çıkayım dedim :) sen nasılsın?
Iyiyim cnm, benim malum tüm yaşantım Eren. Onu kreşe vermeye çalışıyorum , 3 gün deneme süresi vardı, bugün ikinci Gündü ama hiç susmadı, anne anne diyerek bir saati atlattıkta yarın nasıl götüreceğim bilemiyorum. Eşimde dün İtalya a döndü, onunda hırçınlığı var tabi üzerinde.
Hadi hayırlı olsun son gün hep keyifli ve Heyecanlı geçer , geriye bebişi beklemek kalıyor

Ben yaptirdim canim testi ama 1 haftaya cikarmis sonuc. Bu normal dogumda bebege gecebilen bir hastalik yapici bakteri turu ve bebekte komplikasyonlara neden olabiliyormus. Ben kulturu alirken sordum streptokok b mi diye. Eger degil deseydi onuda isteyecektim. bence onemli bir test. Bakalim sonucu cikmadi daha sali gunu verdim testi.

Neden hesabın pasif oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…