Rica ederim canım.Antibiyotiği doktorun bilerek vermiştir.Çok hassasız her şeyden korkar hale geldik gerçekten.Özellikle konu bebek olunca ama antibiyotiğini kullan ve limon sirke yide dene salatalarına koy mesela bol miktarda çok aşırı almanda zarar verebilir sana o yüzden limon ve sirke içeceksen sulandır.Midelerimiz hassas birde mide ağrısı çekmeni istemem. Ama deneyimle sabit yıllardır kullanıyorum ve rahatım tavsiye ederim. Şİmdiden geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.Doktor bebeğe gecebiliyo erken doğuma sebep olabiliyo diyor. Tedavi etmemiz lazım dedi işte. Ancak ben korkuyorun. Antibiyotik zarar vermez dedi. Ama annelik sanırım. Bebeğimi düşünüyorum. Insallah gecer. Ben de deneyeyim sirke ve limonu. Çok tesekkür ederim
Oh içimi rahatlattın tesekkür ederim. Peki seninki de yoğun muydu. Benimkisi çok çıktı
Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum.bebeğe gecerseeee
Bencede oraya gidim en azindan senin gibi menepozlu kari gibi davranmiyolar.cewap yazmaSen kendi bölümüne gitsen biz senin saçma sapan yazılarına maruz kalmicaz! Ayrıca burda bayan biri varsa o da sensin. Sana yapılan yorumlara bakarsan. Ne tuhaf bişey çıktın ya sana güzellikle söylendi kendi ekim anneleri topic i var oraya git diye gitmedin ban yedin gitmedin halen konuşuyorsun. Kesin ordakileri de baydin sen
Sanane arkadasim sana özel bi soru deildiki kendine bu kadar dert ettin.
Içtiğim suyada damlatsam kafidir sanırım. Asidik sonucta haklısın. Insallah çok sağol. Su zor dönemleri herkes sıkıntısız atlatır dilerim...Rica ederim canım.Antibiyotiği doktorun bilerek vermiştir.Çok hassasız her şeyden korkar hale geldik gerçekten.Özellikle konu bebek olunca ama antibiyotiğini kullan ve limon sirke yide dene salatalarına koy mesela bol miktarda çok aşırı almanda zarar verebilir sana o yüzden limon ve sirke içeceksen sulandır.Midelerimiz hassas birde mide ağrısı çekmeni istemem. Ama deneyimle sabit yıllardır kullanıyorum ve rahatım tavsiye ederim. Şİmdiden geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda atlatırsın.
Bencede oraya gidim en azindan senin gibi menepozlu kari gibi davranmiyolar.cewap yazma
Ayyy ne korkmuşsundur. Insallah insallah. Sağlıklı olurlar hepsi. Nerde varsa Rabbim bağışlasın... cok tesekkür ederimcanım daha 22. haftada doğum sancısını başlatcak kadar yogundu. Ama şükür geçti. 30-32. haftayı görsem iyi diye dua ediyodum çok şükür 35i de gördüm. İnşallah biraz daha durur oğlum içerde. antibiyotiği sordum o zaman doktoruma. hamilelerin kullanabileceği antibiyotik demişti. ben normalde bile zorda kalmadan içmem antibiyotik. ama bak çok şükür bu haftalara geldim. inşallah sağlıkla da alırız kucağımıza evlatlarımızı.
yok cnmsen değdiremiyomusun melek
sorma yabide dört gözle bekliyom artık sancıysa sancı nişan su biran önce tabi hayırlı zaman ve şekilde RABBİM yavrularımıza kavuştursun
idrar tahlili nde çıktı dimi canım bebeğe geçen rahimdeki bir bakteri turu streptokok b yaniiyorsam idrardaki enfeksiyon sadece kasılmaları arttirip doğumu tetikleyebilir korkma bence o dediğim bakteri de vajina içinden kültür alınarak bakılıyor bu haftalarda bakılması lazım doktor bana birsey demedi ben de söylemedim yapılmadı o yuzdenOh içimi rahatlattın tesekkür ederim. Peki seninki de yoğun muydu. Benimkisi çok çıktı
Sağol sana da gçmiş olsun cnm. Antibiyotik mi kullandın sen de :/
eee bak yinede eskiden dr olmadığı zamanda etkili bir göstergeymişyok cnmama bugun doktor kanalda olduğunu söyledi artık tetikte bekliyorum göbeğim çok indi aşağı
Evet idrarda çıktı :/ bana da herhangi birşey demedi. Umarım dediğin gibidir.idrar tahlili nde çıktı dimi canım bebeğe geçen rahimdeki bir bakteri turu streptokok b yaniiyorsam idrardaki enfeksiyon sadece kasılmaları arttirip doğumu tetikleyebilir korkma bence o dediğim bakteri de vajina içinden kültür alınarak bakılıyor bu haftalarda bakılması lazım doktor bana birsey demedi ben de söylemedim yapılmadı o yuzden
eee bak yinede eskiden dr olmadığı zamanda etkili bir göstergeymişben inanıyorum ve öneriyorum hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar et gelişmelerden
Ben fitil kullanmıştım daha önce mantar demşti doktorum. Eğer verdiyse kullan derim. Ben de mecbur kullanıcam antibiyotiği.. Allaha emanetiz.ya doktor bana fitil verdi acaba kullansam mı diye düşünmüyo değilim doğumu tetikleri mi ki
Benim doktorum acaba ne zaman bana da böyle şeyler söyleyecek .Günümüz aynı ama benim göbek çok minik indi hayırlısı hakkımızdayok cnmama bugun doktor kanalda olduğunu söyledi artık tetikte bekliyorum göbeğim çok indi aşağı
Ben fitil kullanmıştım daha önce mantar demşti doktorum. Eğer verdiyse kullan derim. Ben de mecbur kullanıcam antibiyotiği.. Allaha emanetiz.
Evet kuzucum çok özlüyorum sizi ben arada yine konuşalım yaaaaaaaaaaAğzına sağlık cannnnnnnn
Ruh hali ve tepkiler farklı olabilir ama empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek bu kadar kişiden tepki alıyorsa bi insan dönüp bi bakmalı kendine illaki ciddi bi sorun mu olmalı falan yazmışsın bu ne demek ya 9 ay yatan var bebeği kuvözde olan var enfeksiyon geçiren suyu gelen risk taşıyan var bunların arasında sen kulaktan duyma birsey için ağlıyorsun ve paylasiyorsun kusura bakma ama çok garipsedim
canım ya aynı fikirdeyim çok çok özlüyorum sizleri gerçi bebisler eve gelse biz de vakit bulamicaz ama yine de alışılmışdan vazgecilmiyor
Benim doktorum acaba ne zaman bana da böyle şeyler söyleyecek .Günümüz aynı ama benim göbek çok minik indi hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?