slm herkese
nasılsınız millet..evdeyim ben..dinleniyorum bol bol...doğum yapanlar olmuş ..hepinizi tek tek tebrik ederim kızlar...bizim daha zamanımız var..vaktinde gelir inş...herkes patır patır doğurunca kendimi düğüne geç kalıp gelin ve damatın dans etmelerini kaçıranlar gibi hissediyorum ama en iyisi vakitlice gelmelri
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
...doğumdan bi hafta önce annem gelecekti..son hazırlıklar vs. için annemdde önce kvalide hazırlanmış gelecekmiş...anca gelir kontes gibi oturur
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
..bi koltukta ben uzanırım diğerinde kendi
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
annem duysa gelmez daha söylemedim..söylersem kesin doğum yaptıktan sonra ..gelir..pufffffff..yeni yeni kişiler gördüm topikte..bizim eski kadrolular nerde..özlemişim be
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)