2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
missladybird missladybird ayağı topuga degdirme olayini deneyecegim de kisaca anlatir misin canim nasil yapilcak,nette bulamadim boyle bir bilgi
bende arkadaşın anlattığı kadarını biliyorum o şekilde uyguladım. Sırtımı tam olarak duvara yasladım topuklarımı da duvara yasladım. Sonra sağ topuğumu sol ayak parmaklarıma değdirmeye çalıştım. Bu sırada ellerim yanda serbesti. Bu şekilde değdiremesim. Ama elimle duvardan destek alarak değdirebildim. Sanırım olması gereken hiç destek almadan değdirebilmek. Ama bwn öyle ayağımı bile kaldıramadım yerden.

slm herkese
nasılsınız millet..evdeyim ben..dinleniyorum bol bol...doğum yapanlar olmuş ..hepinizi tek tek tebrik ederim kızlar...bizim daha zamanımız var..vaktinde gelir inş...herkes patır patır doğurunca kendimi düğüne geç kalıp gelin ve damatın dans etmelerini kaçıranlar gibi hissediyorum ama en iyisi vakitlice gelmelri:KK70:...doğumdan bi hafta önce annem gelecekti..son hazırlıklar vs. için annemdde önce kvalide hazırlanmış gelecekmiş...anca gelir kontes gibi oturur:KK12:..bi koltukta ben uzanırım diğerinde kendi:KK70:annem duysa gelmez daha söylemedim..söylersem kesin doğum yaptıktan sonra ..gelir..pufffffff..yeni yeni kişiler gördüm topikte..bizim eski kadrolular nerde..özlemişim be :KK59::KK15::KK15:

Kizlar biraz saçma olacak biliyorum ama napim kafama takildi.batil bi inanç vardi canin as erdiğinde elini bi yere surersen bebeğinin orasinda leke cikabilir DİE duydunuzmu hic .benim az önce canim şekerpare istedi elimde o sirada yuzumdeydi terimi filan siliodum Allah korusun birşey olurmu offf yaaa ben iyice pinpirikli olmaya basladim herşeyi sorun ediyorum sonra oturup aglayasim geliyor böle şeyleri kafama takinca

Kizlar biraz saçma olacak biliyorum ama napim kafama takildi.batil bi inanç vardi canin as erdiğinde elini bi yere surersen bebeğinin orasinda leke cikabilir DİE duydunuzmu hic .benim az önce canim şekerpare istedi elimde o sirada yuzumdeydi terimi filan siliodum Allah korusun birşey olurmu offf yaaa ben iyice pinpirikli olmaya basladim herşeyi sorun ediyorum sonra oturup aglayasim geliyor böle şeyleri kafama takinca
evet bende duydum.avcunu yalaman lazımmış öyle bişey olduğunda

Kızıma hamıleyken druma sormustum bunu ;)) guldu ozaman bebekler harıtaya donecekler dıye yokmus oyle bıse sonra bende bırkac kere bıseler asermıstıö dokunmustum orama burama kızım dogugunda hemen bakıvermıstım ;) bıseyı yok sukur bencede cok ıstısnai bir durum o bence

Kızlar merhaba idrar testi yaptık proteinden şüpheleniyordu doktor ama çıkmadı çok şükür. Bol miktarda enfeksiyon çıktı malesef çok korkuyorum birşey olur mu bebeğe gecer mi :( antibiyotik verdi doktorum haftaya yenilicez idrar testini. Antibiyotik kullanmak da iyi değil diyolar napıcam :/ korku da bi yandan...

Merhaba kızlar, özellikle çatı muayenesinden korkanlar için yazıyorum. Bugün doktordaydım çatıma bakıldı. Evet acıyor ama öyle dayanılmayacak ya da çok acı veren bir şey değil. Saniyelik durumlar. Bu arada doktor bana bu hafta doğum yapmam gerektiğini söyledi. Oğlumun kilosu 3,400. Normal Olmasını istiyorsak bu hafta gelmeli, dedi. Ben ne yapabilirim ki?

arkadaşım biraz sakinleşmeye çalış, daha beklenen doğum tarihine çok var ve sen böyle yaparak sadece kendini ve bebeğini strese sokuyorsun. Tabi ki sakin ol demek kolay diyebilirsin, haklısın herkesin kendini sakinleştirmesi kolay olmayabiliyor. Dinlemeye kalksak o kadar çok batıl inanç var ki. Hamilelik uzun bir süreç ve herkesin ki farklı ilerliyor kimi erken doğuruyor kimi 40 haftayı bitirdikten sonra daha da bekliyor. Biz anne adayları vücudumuza ve bebeğimize güvenmek durumundayız, zaten doktor kontrolü altındayız. Geriye kalan ayaklarımızı uzatıp bebeklerimizin gelmesini beklerken huzurlu şeyler okuyup dinlemek. Eminim biraz çaba sarfedersen kalan 1.5 ay öyle keyifli geçecek... Sağlıcakla

Merhaba kızlar, özellikle çatı muayenesinden korkanlar için yazıyorum. Bugün doktordaydım çatıma bakıldı. Evet acıyor ama öyle dayanılmayacak ya da çok acı veren bir şey değil. Saniyelik durumlar. Bu arada doktor bana bu hafta doğum yapmam gerektiğini söyledi. Oğlumun kilosu 3,400. Normal Olmasını istiyorsak bu hafta gelmeli, dedi. Ben ne yapabilirim ki?
Bol bol tempolu yürü, seker problemi olmayanlara forumda hurma yemeleri önerilmişti.

Kızıma hamıleyken druma sormustum bunu :KK66:) guldu ozaman bebekler harıtaya donecekler dıye yokmus oyle bıse sonra bende bırkac kere bıseler asermıstıö dokunmustum orama burama kızım dogugunda hemen bakıvermıstım :KK66: bıseyı yok sukur bencede cok ıstısnai bir durum o bence
Ohh rahatladim valla .annelik boyle bisymis demekki Allah kucagimiza almamizi nasip etsin

Enfeksiyon içi n canım enfeksiyon tedavisi sürüyor bi hafta daha devam eder dedi dr.
Anne karnında kaptığı için bebek bağışıklık sistemi gelişmeden mikroplarla mücadele si daha zor oluyor muş.
Oyuzden uzun sürüyor.
Şimdi anne sütü de alıyor inşallah toparlanıyor.
İnşallah en kisa zamanda kavusursun bebeğine canım. ..

arkadaşım biraz sakinleşmeye çalış, daha beklenen doğum tarihine çok var ve sen böyle yaparak sadece kendini ve bebeğini strese sokuyorsun. Tabi ki sakin ol demek kolay diyebilirsin, haklısın herkesin kendini sakinleştirmesi kolay olmayabiliyor. Dinlemeye kalksak o kadar çok batıl inanç var ki. Hamilelik uzun bir süreç ve herkesin ki farklı ilerliyor kimi erken doğuruyor kimi 40 haftayı bitirdikten sonra daha da bekliyor. Biz anne adayları vücudumuza ve bebeğimize güvenmek durumundayız, zaten doktor kontrolü altındayız. Geriye kalan ayaklarımızı uzatıp bebeklerimizin gelmesini beklerken huzurlu şeyler okuyup dinlemek. Eminim biraz çaba sarfedersen kalan 1.5 ay öyle keyifli geçecek... Sağlıcakla
Haklisin canim ama iste insan ister istemez tedirgin oluyor bide ilk olunca tecrubede olmuyunca iyice pinpirikleniyorum.bide canim Allah izin verirse benim doğumuna 3 hafta var 1 buçuk ay değil.

Haklisin canim ama iste insan ister istemez tedirgin oluyor bide ilk olunca tecrubede olmuyunca iyice pinpirikleniyorum.bide canim Allah izin verirse benim doğumuna 3 hafta var 1 buçuk ay değil.
gebelik takvimine göre 1.5 ay olduğunu görmüştüm, demek ki daha önce gelecek bebeğin kucağına. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin, hamileliğimin başından beri bebeğimin erken doğacağını düşünüyordum bende. Ama bizim paşanın rahatı yerinde gelmeye pek niyeti yok sanırım 40 haftayı tamamlayacağım ben

arkadasım senin boş vaktin çok bence. sürekli kendini dinliyorsun ve bir problem yaratıyorsun. böyle şeylere kafa yorup oturup ağlamak da neyin nesi ? gerçekten ağlıyor musun ?

slm herkese
nasılsınız millet..evdeyim ben..dinleniyorum bol bol...doğum yapanlar olmuş ..hepinizi tek tek tebrik ederim kızlar...bizim daha zamanımız var..vaktinde gelir inş...herkes patır patır doğurunca kendimi düğüne geç kalıp gelin ve damatın dans etmelerini kaçıranlar gibi hissediyorum ama en iyisi vakitlice gelmelri:KK70:...doğumdan bi hafta önce annem gelecekti..son hazırlıklar vs. için annemdde önce kvalide hazırlanmış gelecekmiş...anca gelir kontes gibi oturur:KK12:..bi koltukta ben uzanırım diğerinde kendi:KK70:annem duysa gelmez daha söylemedim..söylersem kesin doğum yaptıktan sonra ..gelir..pufffffff..yeni yeni kişiler gördüm topikte..bizim eski kadrolular nerde..özlemişim be :KK59::KK15::KK15:
Canım valla benide bir heyecan sardi herkes doğuruyor.sensiz olmuyor şekerim..kayinvalide gelmezse olurmu canım anne gibisi yok valla allahım başımızdan eksik etmesin...çok öptüm canim bizi unutma...

saat bir buçuktan beri ara ara gelen adet ağrısı gibi ağrılarım yine belimde ve karnımın alt kısmında ama artık o kadar normal geliyor ki bana bu ağrılar hiç garipsemiyorum 35. Haftanın sonu dan beri böyle. Birde ayaktayken ayağı topupa değdirme işini denedim de eğer elimle duvardan destek almazsam ayağımı kaldıramıyorum bile.

neyse bugun 4.30 da hastaneye gidicem bakalım bnm 1 cm lik açılma da bir,değişiklik var mı? Yani daha 15 gün var 40. Haftanın dolmasına ama ben artık sabredemiyorum biran önce,gelsin öpüp koklayayım,istiyorum kuzumu.
ozaman 2 güne doğum var canım hadi hayırlısı:KK75:

Bir süredir forumdaki yorumlarınıza bakıyorum . Buradaki diğer arkadaşların yorumlarına nazaran çok önemli olmayan detaylara takıldığınızı düşünüyorum . Elbette biz de herşeyimizi paylaşıyoruz yeri geliyor bir arkadaşımıza üzülüyoruz , yeri geliyor mutlu oluyoruz , gülüyoruz hatta saçmalıyıruz bile . Ama siz o kadar yersiz paylaşımlar yapıyorsunuz ki . Yapmayın milletin hakikaten problemleri , sıkıntıları dertleri tasaları var . Sizde ki derdi nimet sanan var . Paylaşım yaparken biraz empati kurarak yorum yapmanızı rica ederim. Zira yorumlarınız bana komik geliyor . Naçizane fikrim .. Hayata daha olumlu , daha yaşanmışlıkla bakmanız dileğiyle...

arkadaşım biraz değil çook çok saçma hatta :) böyle saçma şeylerle vakit kaybetmek yerine bebeğin ve senin için faydalı olacak birşey okumanı araştırmanı tavsiye ederim.. buarada dha 33. haftada görünüyorsun, neden 3 hafta sonra doğuracaksın? bi problem yoktur umarım?

slm herkese

miskcim çook özledik seni, ii hbrlerini aldığımıza sevindim :KK200: artık forumda dha çok bebiş haberi veriyoruz:KK46: darısı bizlerin başına inş :nazar:

Back