2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadasım senin boş vaktin çok bence. sürekli kendini dinliyorsun ve bir problem yaratıyorsun. böyle şeylere kafa yorup oturup ağlamak da neyin nesi ? gerçekten ağlıyor musun ?
Evet bos vaktim çok .agliyasim geliyor dedim oturup agliyorum demedim ayriyeten kişilik ve hormon meselesi herkesin olaylara tepkisi ve ruh hali farkli malum hamilelik

Çoooooookkkkkkkkkkk özledim seni miskcim ya .... Ya kv geç gelsin miskcim söylemenize. Ben kv yi kovdum Bebek küvezde ya dedim ben tek hallederim herşeyi. Bu arada herkes doğurdu evet. Artık Eylül anneleri değil Ağustos anneleri olduk.. Eski kadroyu bende çok özledim herkes yeni. Tanımıyorum pek kimseyi ... Ya çok özledim miskcim ya ., yüzümü güldüren pozitif enerji yayan ender insanlardansın...

Yok çok şükür canim orda yanlis cikiyor yarin 35 oluyorum Allah izin verirse sezeryan olucam sanirom cunku bebehim iki hafta onde gidiyor kilo olarak manssallah 4 u gecer diyo oyuzdn sezeryan gorinio bana.oda 38 haftada kismetse.yani 3 hafta kalmis oluyor geriye

Evet bos vaktim çok .agliyasim geliyor dedim oturup agliyorum demedim ayriyeten kişilik ve hormon meselesi herkesin olaylara tepkisi ve ruh hali farkli malum hamilelik
Bizde hamileyiz ama senin kadar sacmalamiyoruz. Kisilik ve hormon demissin.Senin ki hamilelik ve hormonla alakali değil o zaman kişilikle ilgili bence.

miskcim eylül görünümlü ağustos annesi oldu herkes ama bende hala tık yok :))))))) çok paylaşımda bulunmuyorsun özletiyorsun kendini bilesin :)

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.ne kadar durursa o kadar iyimis ne güzel iste :)

evet gerçekten herkesin ruh hali farklı. millet ne problemlerle uğraşıyor burada. biz en kötü zamanlarımızda birlikteydik. benim bebeğimin beyninde kist vardı mesela. burada destek buldum arkadaşlardan. başkasının başka başka problemleri.

bugüne kadar kimseye olumsuz bir şey yazmadım ama artık gerçekten Saçma paylaşımlar var.

kızlar bende de dün akşamdan beri karın ağrısı ishal olurya insan afedersiniz öyle tuvalate gidiyorum ishal de değilim çok fazla ama bağırsaklarım boşalıyor sürekli yiyorum tuvalete gidiyorum ilginç daha var topuğumda değiyor ayağımanebileyim işte vakit yaklaştıkça heyecanlanıyor insan

sesli güldüm ya her şeye acaba doğum belirtisi mi diye yaklaşıyoruz işte. Benimde sabahtan belden yayılan agrım vardı. kısa süreli bi panik yaşadım. burda herkes doğum yapınca etkilendim baya.

Allah derdi olan tüm annelere derman nasip etsin hepimizi daha kotulerinden saklasin.anneler buraya kafasina takilan şeyleri merak ettiklerini öğrenmek için üye oluyor yada iki sohbet etmek için,tedirgin olduğu şeyleri konuşup rahatlamak için illa Allah göstermesin çok büyük problemimmi olmasi lazim buraya yazabilmem için ? Sana basit gelen yada saçma gelen şey demekki benim kafama takiliyorki sorma gereği duyuyorum cevap yazmak isteyen yazar saçma gören bisey demeden geçer .herkesin derdine sorununa hepimiz uzuluyoruz tek düşünceli sen deilsin

Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum. bebeğe gecerseeee
Her enfeksiyon çocuğa geçmez canım.Endişelenme.Doktorun ne diyor enfeksiyonun çeşidine göre değişir.Önemli olan kullanacağın ilaçlar ve ilacın çocuğa etkisi.Doktor müdahele edecektir.Bu arada arkadaşlar ben enfeksiyon kapmamak için bol miktarda sirke ve limon tüketirim hamilelikten önce de öyleydi.Çok şükür Şuana kadar bir sıkıntım olmadı.Bence limon işe yarıyor. Dişimde apse oldu çok değil ama ben limonla üç gün gargara yaptım ilaç kullanmadım ve geçti daha da sıkıntım olmadı.

Arkadaşlar enfeksiyon geçiren var mı benim gbii. Bol miktarda lökosit görüldü yazıyor. Çok korkuyorum. bebeğe gecerseeee

canım ilaçla tedaviyle geçti benimki. Daha 22. haftada antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. çok şükür oğlum iyi. Bu haftalarda korkma artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…