- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Gecmis olsunben de baya yuksek yastikla yatiyorum yoksa tikaniyorum bir de her arayan noldu nefes nefesesin diyor oysa ki normal halim
Eylul basi olanlar dogurmadi di mi pek?
Bugun dr randevum var soracagım ama neden oluyor acaba, benim sol tarafımda daha cok oluyorcanım bendede oluyor yürürken özellikle sağ tarafımda daha çok
pazarteside çalışmam gerekiyor oda arkadaşım 3 ay önce iş yerinde başlayan sancılarıyla doğuma gitti bende aynı olcam diye korkmaya başladım cuma çağırmıştı doktor ama ben salı da ayrılış raporu alıcam diye salıya erteledim yarın gideyim mi sizce kontrole çok heyecanlıyım herkes pıtır pıtır doğuruyor sıra bize mi geliyor ne :)
eylül başı olarak hala doğuramayanlardanım
Bendede var canım artık gece gündüz zor hareket ediyorumKızlar bişey soracagım. Benim karnımın altında sanki mekik çekmişim gibi bir ağrı var,yururken veya yataktan kalkarken cok zorluyo beni. Enfeksiyona baglamıştım ben ama antibiyotik kullandım gecmiştir enfeksiyon sanirim. Var mi benim gibi ağrısı olan.
benim ödemlerim de aldı başını gitti, yürüyemiyorum resmen acıyor ayaklarım, bacaklarım. senin de mi aynı şekilde?aynı şekilde vallahiama bende çok ödem olduğu için artık doğurmak istiyorum
inşallahbugünkü durumuna göre bi bak istersen canım yalancı sancıda olabilir bende korkuyorum ofiste doğuracam diye inşallah öle olmazizne ayrıldıktan sonra evimizde başlar sancılarımız
Normal bisey demek kiBendede var canım artık gece gündüz zor hareket ediyorum
Bugün itibariyle 37+1 deyim dünkü kontrolde bebegim 3550 g 52 cm olmus.Bir kizim var 3.5 yasinda o sezeryan oldugu icin bu da sezeryan.Buraya kadar hersey güzel..Haftaya bugün 38+1 de sezeryana alacak doktor.Kendi annem agir bronsit ve nefes darrligi geciriyor Alanya da yanima gelemiyor.Bulundugumuz sehirde hic akrabamiz yok.Kayinvalidem evde kiza bakacak geriye esimle ben kaldik basbasa hastanede.Nasil altindan kalkariz bilmiyorum.Sabaha kadar uyuyamadim.Ne olur dua edin Allah ni kolaylik versin(
Canim Allah yardimcimiz olsun Benim esimde yok yanimda son 15gun kala izin alip gelecek ondan once baslarsa dogum Ben ne yapayim ya?Bugün itibariyle 37+1 deyim dünkü kontrolde bebegim 3550 g 52 cm olmus.Bir kizim var 3.5 yasinda o sezeryan oldugu icin bu da sezeryan.Buraya kadar hersey güzel..Haftaya bugün 38+1 de sezeryana alacak doktor.Kendi annem agir bronsit ve nefes darrligi geciriyor Alanya da yanima gelemiyor.Bulundugumuz sehirde hic akrabamiz yok.Kayinvalidem evde kiza bakacak geriye esimle ben kaldik basbasa hastanede.Nasil altindan kalkariz bilmiyorum.Sabaha kadar uyuyamadim.Ne olur dua edin Allah ni kolaylik versin(
Benomde ayni sekilde bacaklarimin ust kismi et kesigi derler ya dokununca agriyor ayaga kalkarken kasiklarda batma agri oluyor topuklarim aciyor ellerimi sabah kapatamiyorum ... 35.haftada boyleysem ileilerleyen zamanlarda nolcak bilmiyorum. .bi de zaman azaldikca gerginlikten mi eşime sariyorum.onu uzuyorumbenim ödemlerim de aldı başını gitti, yürüyemiyorum resmen acıyor ayaklarım, bacaklarım. senin de mi aynı şekilde?
bugünkü durumuna göre bi bak istersen canım yalancı sancıda olabilir bende korkuyorum ofiste doğuracam diye inşallah öle olmazizne ayrıldıktan sonra evimizde başlar sancılarımız
canım eşin yok mu. o olduktan sonra kimseye gerek yok bence.ahh kızlar ya ben ne yapayım akıl verin bir annemin ayağı sakatlandı yürüyemiyor kaynanamın oğlu evleniyor gelemiyor yanıma yengemde doğurmak üzere kardeşlerim konuşmuyorlar benle iki çocuk evde sancılarım başladı başlayacak doğumu erkene aldı doktor nasıl başa çıkcam bu durumla resmen depresyona girdim
var ama çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum normal doğum olmazsa bebekle kim ilgilenecek diyorum işimiz zor allahım sen yardım et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?