2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bugünkü durumuna göre bi bak istersen canım yalancı sancıda olabilir bende korkuyorum ofiste doğuracam diye inşallah öle olmaz izne ayrıldıktan sonra evimizde başlar sancılarımız

eylül başı olarak hala doğuramayanlardanım
Bendede var canım artık gece gündüz zor hareket ediyorum

Bugün itibariyle 37+1 deyim dünkü kontrolde bebegim 3550 g 52 cm olmus.Bir kizim var 3.5 yasinda o sezeryan oldugu icin bu da sezeryan.Buraya kadar hersey güzel..Haftaya bugün 38+1 de sezeryana alacak doktor.Kendi annem agir bronsit ve nefes darrligi geciriyor Alanya da yanima gelemiyor.Bulundugumuz sehirde hic akrabamiz yok.Kayinvalidem evde kiza bakacak geriye esimle ben kaldik basbasa hastanede.Nasil altindan kalkariz bilmiyorum.Sabaha kadar uyuyamadim.Ne olur dua edin Allah ni kolaylik versin (

Günaydın kızlar doğuma gidenlere allah kolaylık versin doğumu bekleyenlerede sabır Dün gece normalde 8 9 u bulan wc ziyaretlerim 2 ile sınırlıydı kendime hayret ettim bebek doğum kanalından geri mi kaçtı acaba doğum korkusundan Zaman yaklaştıkça sizide stres basıyodur eminim

Verir tatlım merak etme herşeyde vardır bi hayır bende yanımda eşimden başkasını istemiorum onsuz yapamam mesela doğuma bile beraber giricez her akşam tembihliyorum panik olma sakın die

Canim Allah yardimcimiz olsun Benim esimde yok yanimda son 15gun kala izin alip gelecek ondan once baslarsa dogum Ben ne yapayim ya?

ahh kızlar ya ben ne yapayım akıl verin bir annemin ayağı sakatlandı yürüyemiyor kaynanamın oğlu evleniyor gelemiyor yanıma yengemde doğurmak üzere kardeşlerim konuşmuyorlar benle iki çocuk evde sancılarım başladı başlayacak doğumu erkene aldı doktor nasıl başa çıkcam bu durumla resmen depresyona girdim

benim ödemlerim de aldı başını gitti, yürüyemiyorum resmen acıyor ayaklarım, bacaklarım. senin de mi aynı şekilde?
Benomde ayni sekilde bacaklarimin ust kismi et kesigi derler ya dokununca agriyor ayaga kalkarken kasiklarda batma agri oluyor topuklarim aciyor ellerimi sabah kapatamiyorum ... 35.haftada boyleysem ileilerleyen zamanlarda nolcak bilmiyorum. .bi de zaman azaldikca gerginlikten mi eşime sariyorum.onu uzuyorum

bugünkü durumuna göre bi bak istersen canım yalancı sancıda olabilir bende korkuyorum ofiste doğuracam diye inşallah öle olmaz izne ayrıldıktan sonra evimizde başlar sancılarımız

bende çalışmaya devam ediyorum. bazen cok yoğun da oluyor. dün tüm gün dışarıdaydım sıcakta mesala. erken doğcak diye ödüm kopuyor. herkes dalga geçiyo burda doğurcan diye oysa ki hepsi doğum sonrası bebişimle vakit geçirebilmek için. 12 eylüle kadar da devam edeceğim çalışmaya. Allah yardımcımız olsun.

canım eşin yok mu. o olduktan sonra kimseye gerek yok bence.

gece uyurken bacağıma kıramp girdi. çığlıkçığlıga uyandım. eşim baktı arkasını döndü yattı. o an o acıyla dondum kaldım. sırtından dürttüm adamı kalksana kramp girdi diye. ne korkusuz adam be. doğum başladı diye çığlık atsaydım napcaktı acaba. ay bu beni uykusunu bölü hastaneye de götürmez

var ama çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum normal doğum olmazsa bebekle kim ilgilenecek diyorum işimiz zor allahım sen yardım et bize

31 ınde 2 yasına gırecek kızım var kısmetse ınsallah ve ben normal dogum ıcın beklıyorum esım yanımda yok anemler yok kv var benden ayrı ama gelecek kı hastanedemı duracak kızıma mı bakacak kayınbabama kızı bırakıp kaynanmka hastanede kalırız cok zor zamanlar bunları dusunup kafayı yıycem ben gerısını dusunemıyorum bıle

Allah yardım eder kızlar. şimdiden kafaya takıp üzmeyin kendinizi. her şey olacağına varıyor.

var ama çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum normal doğum olmazsa bebekle kim ilgilenecek diyorum işimiz zor allahım sen yardım et bize

Canım Rabbim zorda bırakmaz merak etme sen. senin ummadığın bir yardımcın cıkacaktır. kendini üzme. bebişini de üzme. bazen bende düşünüyorum da nasıl olacak ne olacak diye. sonra bakıyorum neler neler atlattık. bu da bi şekilde geçecek. Allah can sağlığı versin. Gerisi bi şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…