2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende çalışmaya devam ediyorum. bazen cok yoğun da oluyor. dün tüm gün dışarıdaydım sıcakta mesala. erken doğcak diye ödüm kopuyor. herkes dalga geçiyo burda doğurcan diye :p oysa ki hepsi doğum sonrası bebişimle vakit geçirebilmek için. 12 eylüle kadar da devam edeceğim çalışmaya. Allah yardımcımız olsun.

evet canım hepsi sonrası için napalım katlanacağız artık bende her sabah hadi seda oğlunla bir gün daha geçireceksin diye diye bu günlere geldim ama ne sen sor ne ben söyleyeyeim o kadar zor ki yataktan kalkmak Allahtan benim işim cok yorucu değil arkadaşlar saolsunlar işlerimi yapıyorlar sadece fiziksel olarak burdayım anlayacağın benim son 5 günüm haftaya salı ayrılıyorum yıllık izine sonrasındada çalışamaz alacağım inşallah..

Gunaydin kizlar
Simdi kontrole geldim kizim 2650 gr olmus herseyi iyi durumda birazdan nst ye girecegim eninim oda normal cikacak cunku sancim falan yok. Umarim cok bekletmez kizim benide zamaninda gelir. 2 hafta once 2200 gr di biraz yavas gidiyor sanirim kilo artisi :110:

evet canım hepsi sonrası için napalım katlanacağız artık bende her sabah hadi seda oğlunla bir gün daha geçireceksin diye diye bu günlere geldim ama ne sen sor ne ben söyleyeyeim o kadar zor ki yataktan kalkmak Allahtan benim işim cok yorucu değil arkadaşlar saolsunlar işlerimi yapıyorlar sadece fiziksel olarak burdayım anlayacağın benim son 5 günüm haftaya salı ayrılıyorum yıllık izine sonrasındada çalışamaz alacağım inşallah..
malesef çalışma ortamım da öyle aman bu kız hamile yardımcı olalım diye tipler yok. üstüne hala iş yığmaya çalışıyolar. şu hamilelik dönemimde nefret ettim buradan. doğum iznindeyken başka iş aramayı düşünüyorum artık

malesef çalışma ortamım da öyle aman bu kız hamile yardımcı olalım diye tipler yok. üstüne hala iş yığmaya çalışıyolar. şu hamilelik dönemimde nefret ettim buradan. doğum iznindeyken başka iş aramayı düşünüyorum artık

bazı insanlar öyle oluyor canım hadi erkekleri anlıyorum bu duyguyu tatmamışlarda kadınlarda bi farklı sende yaşadın zor azıcık yardımcı ol demi yok dahada yükleniyorlar .

Benomde ayni sekilde bacaklarimin ust kismi et kesigi derler ya dokununca agriyor ayaga kalkarken kasiklarda batma agri oluyor topuklarim aciyor ellerimi sabah kapatamiyorum ... 35.haftada boyleysem ileilerleyen zamanlarda nolcak bilmiyorum. .bi de zaman azaldikca gerginlikten mi eşime sariyorum.onu uzuyorum :KK43:
aynı durumlar var işte, olağan bunlar hormonlar ruhumuzla bedenimizle dalga geçiyor resmen.

[QUOTEerrphe, post: 42244109, member: 383720"]bende Eylül başı olup henüz doğurmayanlardanım :) daha da dursun.. 40ı bi görelim değil mi[/QUOTE]
Bende ayni durumdayım :))

zaman gecmiyor bugun 35+0 olduk ne zaman gececk zaman bılmıorum gecmıyor zaman ... doğum yapan arkadasları tebrık ederim hayrlısıı ıle buyutsunler bebişlerini darısı basimıza.:KK28:

duvara dayalı ayak değdirme hareketi nasıl oluyor biraz açarmısın ne için yapılıyor
şimdi arkadaşlar sırtımıı düz olarak duvara dayıyoruz yani vücudumuzu ayakta olarak duvara yapıştırıyoruz sonra sağ ayak topuğumuzu sol ayak parmaklarımıza değdirebiliyormuyuz mesele bu değdiriyosan doğuma daha var degdiremiyosan ki doğumu yaklaşanların ayağı dahi kalkmıyor 2 güne doğuruyosun hadi hayırlı olsun:anneadayı::KK46:

zaman gecmiyor bugun 35+0 olduk ne zaman gececk zaman bılmıorum gecmıyor zaman ... doğum yapan arkadasları tebrık ederim hayrlısıı ıle buyutsunler bebişlerini darısı basimıza.:KK28:
evet 35+5im bende artık son düzlükteyiz insan çok bunalıyor biran önce sağ salim kurtulmak istiyor:KK66::KK46:bebişimizle beraber:KK75:

Canım ben de kaşıntı şikayeti ile acile gittiğimde karaciğer değerleriné baktılar safra asit ine baktılar ve gebelik kolestazi si teşhisi ile hast. Yattım ve erken doğum à aldılar.
Yine de doktor una kasınti şikayet inin ciddi olduğunu hatırlat belki test yapar
AA geçmiş olan canim söyledim ben kasintidan duramiyorum dedim.iki tane merhem verdi pek ciddiye almadi bnm sadece gobegimde senindemi öyleydi belki oyuzden teste filan gerek duymadi normal karsiladi yani

Günümüz ayni bende sabirsizlikla bekliyorum.bisey sorcam canim benim bebegimin hareketleri çok azaldi sendede ayni durum varmi tedirgin oluyorum .birde doktorun sana doğum tarihi verdimi? bebeginin kilosu nasil?cok soru sordum biliyorum ama son olarak göbeğinde kasinma varmi ?

Kızlar bişey soracagım. Benim karnımın altında sanki mekik çekmişim gibi bir ağrı var,yururken veya yataktan kalkarken cok zorluyo beni. Enfeksiyona baglamıştım ben ama antibiyotik kullandım gecmiştir enfeksiyon sanirim. Var mi benim gibi ağrısı olan.
Bende de aynından var, yalancı kasılmalar olabilir dedi doktorum, magnezyum kullanıyor musun?

biz niye böyle olduk anlamadım. benim başka hiç bir yerimde yok ama, bu ayaklar bacaklar bana ait değil gibi
Ödemi olan arkadaşlar, tuzu kesin mutlaka.. İlk hamileliğimden aklımda kalan önemli bilgi :) sadece dış görünümde dğil, iç organlarda da ösem oluşabilir Allah korusun. Bana kızmıştı baya doktorum ve bol su no tuz demişti :)

Günümüz ayni bende sabirsizlikla bekliyorum.bisey sorcam canim benim bebegimin hareketleri çok azaldi sendede ayni durum varmi tedirgin oluyorum .birde doktorun sana doğum tarihi verdimi? bebeginin kilosu nasil?cok soru sordum biliyorum ama son olarak göbeğinde kasinma varmi ?
bende 35.haftadayım ama dr nst ye de henüz baglmadı.haftaya cuma ya cagırdı kontrole.2107.gr dedı artı eksı 300 gr olabılıyor dedı.Dogum ıle ılgılı bsy soylemedı.Ben iğne kullanıyorum yuruyus yoktu.sımdı haftada 2 gece yavas yavas yuruyus dene dedı.

Back