Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben
Doğum yapan anneler, nasılsınız? Ben bebeğin banyosu ile ilgili birşey sormak istiyorum. Henüz tek başıma banyo yaptırmadım. Ama annemler yaparken de çoooook tedirgin oluyorum. Kızımın
Bir yerine su kaçacak diye çok korkuyorumsizler ne yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?
Aynen ya. Az once nefes darligindan yataktan firladim balkona bi posta kustum artik psikilojim kaldirmiyor saglicakla bir gelseler. Aglamaya basladim yeter artik diye :/Herkesler doguruyor ne guzel
Ben de hic belirti yok, ne bir kasilma ne bir yalanci sanci.en buyuk korkum 40i gecirip hala dogurmamis olmak
Aynen ya. Az once nefes darligindan yataktan firladim balkona bi posta kustum artik psikilojim kaldirmiyor saglicakla bir gelseler. Aglamaya basladim yeter artik diye :/
Ya çok sevindim sağlıkla sıhhatle nihayete ermesine! Sıkıntılarını biliyorduk cnm, hamdolsun iyisiniz :) hayırlı uğurlu olsun! Allah analı babalı büyütsün!sevgili anneler. dün itibariyle saat 16.30 da 2 kilo 660 gram bebek dünyaya getirdim. bende yüksek tansiyon vardı geçen perşembeden beri. düşüremediler. bir de gebelik zehirlenmesi teşisi koydular. tansiyon da dün 16ya çıktı ve hemen bebeği aldılar. şimdi evdeyiz. küveze girmedik. diğer sayfada doğum hikayemi anlatacam en kısa zamanda.
Korkma canım, hayati bi durum olsa dr mutlaka müdahale ederdi.. Niye söylüyolar anlamıyorum, hamileyi boş yere strese sokuolar! Öyle ki 2 ker dolanmış bebekleri bile normal doğum yaptırtabiliolar ama tabi anne adayı yavrusu için endişeleniyo.. Allahın izniyle hiçbişeycikler olmaz!bilmiyorum korkuyorum. yerleşmiş aşağıya dedi ya boğazını felan sıkarsa boğulursa diye korkmuyor değilim de, haftaya gel dedi bakalım. inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Kötü düşünme canım, ben de yaptırcam inş, bi sıkıntı olmaz :) iyi düşünelm :)Kizlar bugun genital agdami yaptirdim kadin spatulayi degistirdim dedi ama agda herkese kullandigi kaptaydi mikrop kaparmiyim yardimmm agliycam korkudann
Belinde mi kasıklarımda mı hissediyorsun ? Benim de belimden başlayıp kasıklarıma gelen sancılar oldu ama geçti. Sanırım yalancıktan sancılardıSaat 2 den beri sancılarım var. düzenli mi değil mi anlamadım.. Ama çok şiddetli giriyo girince.. Sanmıyorum doğum sancısı olduğunu ama uyutmadı mübarek..
Sağol cnm 3250 doğdu.USG3350 ddemişti.boyu50 cm .sağol cnmcanım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh. Çok sevindim dualarının kabul olmasına kaç kg doğdu bebiş doktorun ölçümleri doğru çıktı mı
çok geçmiş olsun.benimde normal olacak doğum.dikişleri okadar etkiliyo yani.son haftam doktora sorup ilaç kullanıyım o zaman.biraz azalır belki.
Kizlar anneme kasintidan duramadigimi soyledigimde demekki bebek çok sacli olacak dedi.s sizce alakasi varmidir sasirdim .s bende oyleydim kardeşinle sende ikinizde çok sacli dogdunuz filan dedi? Olabilitesi varmi acaba ?
Ben mustela aldım.Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben
Ayy gözün aydın canım Rabbim kolaylik versin. Hayırlı haberlerle gel. Ben de heyecanlandım :)Biz doğuma gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?