• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
Ama bilen bilir bu kadar duam kabul olurdu yanı..coksukur
gözün aydın canım.Hayırlı uğurlu olsun.Çok sevindim.Bizide burda öldürdün ama canlı yayında gibi hisettik ama çok heyecanlıydı.Nihayet sonu hayırlı ve güzel oldu.Çok ağrın oldumu korktum valla

Kızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
harika:KK68:çok sevindim perihan Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun görüldüğü üzere duvara dayalı ayak değdirme yöntemi birkez daha onaylandı doğruluğu nasıldı anlat kaç kg doğdu bebiş nsaılsınız meraktayız:KK57:

nt
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, yüksek tansiyon sebebiyle.
Bende bugün 35.haftama girdim.Dün kontrolüm vardı.Dr haftaya cuma tekrar cagırdı.2107 grm çıktı kızımın kilosu.Henüz nst ye de bağlamadı.Zaman yaklastıkca heyecan artıyor canım yaaa ..

@ECEONUR catdog catdog
Bana sadece fitil verdi krem felan yok ilk elime aldığımda anladım zaten sert hap Bu nasıl olucak diye akşam deniyeyim doktora tekrar gitmeye dermanım yok bu ara çok yoruluyorum :KK43:
Canım zaten onun için Dr a gitme ; evde en doğal şey Zeytinyağı varsa bi çay tabağına falan koy hergece onunla yerleştir canım ilacını, kuru kuru daha çok tahriş edersin

Bütün annelere iyi dilekleri için teşekkür ederim Allah herkese n asıp eder insallah bebegim doğdu Allaha Şükür 3000 kilo suan yanımda fakat hep uyuyor doğum yapan arkadaşlar bebeği ne zaman tam emzirebildiniz
Hayırlı olsun canım benim...

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün şansı bahtı güzel olsun inşallah geçmiş olsun darısı bizim başımıza
ayrıca perihan seni tebrik ediyorum normal doğurcam diye diye normal doğurdun dün gece canlı yayını kaçırdığım için de çok üzüldüm soğukkanlılığını da tebrik ediyorum ağzım açık okudum tüm sayfaları kaç gibi gittin hastaneye hastaneye vardığında durumun nasıldı onları da merak ettim
Allahın sevgili kuluymuşsun hala şaşkınım diyecek başka bi şey yok

Canım ya bozma moralini o zaman Allah mutlaka bi kolaylığını verecektir ; kendi sancılarını takip et sıklığı ne kadar yarım saatten aza düşerse ya da bu arada suyun gelip te sızmaya başlarsa o zaman çok beklemeden hastaneye gidip durumu anlatırsın ebe de olsa zaten açılma var mı diye bakar canım; moralini yüksek tut yavruna kavuşacağını düşün canım
Slm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorum

Canım tadı nasıl çikolatanın? Benim kargoda yarın gelecek inş. Ben de senin gibi dolaba koymayı düşünüyorum, konyada serin bir yer bulmak çok zor :KK43:
Tam dışarı kılarken geldi henüz tadamadim.eve geçince tadicam inşallah.

Kizlar ben biberonla emzigi 5 dk kaynattim birde bulasik deterjaniyla mi yikasam yoksa bulasik makinesinde mi yikasam o_O

Canım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.
kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftada

canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh. Çok sevindim dualarının kabul olmasına kaç kg doğdu bebiş doktorun ölçümleri doğru çıktı mı

tubaomur01 tubaomur01

ladeyna aynı hataya bn de düşücektim ki, burda arklara sordum, asla kurutma dediler iiki de sormuşum :)
ben bebişin kıyafetlerini bebe programında 30 derecede yıkadım, üstüne bi kez dha da sadece durulama yaptırdım :KK66:

Benim makinada bebek programi 90 derece ve dusuremiyorum o programdayken dereceyi

Kizlar ben biberonla emzigi 5 dk kaynattim birde bulasik deterjaniyla mi yikasam yoksa bulasik makinesinde mi yikasam o_O
canım bebekler için ozel deterjanlar var ya biberon temizliği için ben once onunla yıkadım sonra da kaynattım.

Slm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorum
doktor bişey demedimi kordonun dolanmasına.Dememişse bir bildiği vardır her halde yoksa alırdı çocuğu zaten kilosuda bayağı iyi ne zaman gel dedi

sen açılma olup olmadığını nasıl anlayacaksın arkadaşım :) pazartesi günü bana da yaptı çatı muayenesini doktorum.iki parmağına jel sürüp vajinana sokacak 10-15 saniyedir en çok. korkulacak bişey yok merak etme

Birden cati diyince bi wc gidim gelcem dedm ciktim psikolojimi hazirlamam lazm:)

kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftada
Canım kanamam az az 13-14 gün sürdü. Ameliyat esnasında da ekstra kana falan ihtiyaç duyulmadı Şükürler olsun.

doktor bişey demedimi kordonun dolanmasına.Dememişse bir bildiği vardır her halde yoksa alırdı çocuğu zaten kilosuda bayağı iyi ne zaman gel dedi
Birşey demedi haftaya tekrar kontrol dedi. Bugün pek bel ağrım yok ama kasılma çok var.

Back