Uff cekicez artik napalimAhh o kaşıntı beni de tüm gece mahvetti resmen tırnak izi dolu bacaklarım Banada iki krem verdi aman ise yradi diyemicen soğuğa yakın su ile dus iyi geliyor buzla kompresyon yapıyorum oda iyi geliyor doğumdan sonra amca geciyomus oda azalarak
Canim her fırsatta tutacaksin emmeye zaten sezeryansa hemen gelmez uyanmasini bekleme ve süt yoksa mutlaka bi şekilde beslemeli şekeri düşebilir Allah korusun o nedenle de uyuyabilir Allah uzun sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler versin kavustun kuzuma maşallah sizeBütün annelere iyi dilekleri için teşekkür ederim Allah herkese n asıp eder insallah bebegim doğdu Allaha Şükür 3000 kilo suan yanımda fakat hep uyuyor doğum yapan arkadaşlar bebeği ne zaman tam emzirebildiniz
Ayyy soğum sancısıymış yani gecekiKızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Cnm misk izne ayrıldı bizde görmüyoruz ben bebisle meşgulüm çok giremiyorum forma özge de görünce cevaplar o da az giriyor forma.. Sen nasılsın bebis nasıl..
Teşekkür ederim öyle deniyeyim bu akşamCanım zaten onun için Dr a gitme ; evde en doğal şey Zeytinyağı varsa bi çay tabağına falan koy hergece onunla yerleştir canım ilacını, kuru kuru daha çok tahriş edersin
Sen bilirsin Tabikide kendine güveniyorsan yıkarsın ben çok cesaretli degilim böyle şeylerdeGobek baginin yikama sirasinda islanmasi problem degilmis. Onemli olan banyodan sonra guzelce kurulanmasi islak kalmamasiymis.
Canım kordon riskli bi durumdaysa Dr un sezeryanla alalım demez miydi, içini rahatlatmaya çalış canım, imkan varsa bi Dr a daha görün bakalım o ne dicekSlm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorum
Canım bence deterjanla elde yıka; ama kaynatma işlemini yıkayıp iyice durulduktan sonra yap canım deterjan da iyice arınsınKizlar ben biberonla emzigi 5 dk kaynattim birde bulasik deterjaniyla mi yikasam yoksa bulasik makinesinde mi yikasam
Canım bence deterjanla elde yıka; ama kaynatma işlemini yıkayıp iyice durulduktan sonra yap canım deterjan da iyice arınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?