2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Uff cekicez artik napalim

Canim her fırsatta tutacaksin emmeye zaten sezeryansa hemen gelmez uyanmasini bekleme ve süt yoksa mutlaka bi şekilde beslemeli şekeri düşebilir Allah korusun o nedenle de uyuyabilir Allah uzun sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler versin kavustun kuzuma maşallah size

perihan90 helal olsun sana diyecek sözüm yok nefessiz okudum valla Allah analı babalı büyüsün sağlıklı uzun ömürler versin kdrl Chek sizlerde kuzularinizi almissiniz canlar maşallah hepinize yavrularinzla mutlu bereketli bi hayatiniz olsun insallah

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Ayyy soğum sancısıymış yani geceki Allah'ım hayırlı evlat eylesin, sağlık sıhhat versin ikinize de.. Çok çok geçmiş olsun, darısı başımıza

Canım zaten onun için Dr a gitme ; evde en doğal şey Zeytinyağı varsa bi çay tabağına falan koy hergece onunla yerleştir canım ilacını, kuru kuru daha çok tahriş edersin
Teşekkür ederim öyle deniyeyim bu akşam

Haberleri 3 gün izlesem o akşam doğururum sanırım üzüntüden (( 3 maymunu oynuyorum resmen.. 8 şehit nedir ya! Dua edelim tüm hamile ve lohusa arkadaşlarım.. Yoksa yavrularımızı huzurla büyütecek bir vatanımız kalmayacak

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. tek tek etiketleyemedim zar zor okudum yazdıklarınızı. ben de ne zaman doğurucam bilmiyorum. artık çok zorlanıyorum. gelişimini tamamen doldurduğunu düşünüyorum. ama sezeryan da istemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Bugün temizliği bitirdik şükür. Eğer imkanım olursa bir kere daha temizlerim evi.
Bu gece ütülerimi de bitirip hastane çantamı hazırlayacağım.
Geriye bir tek eylülün ilk haftasında gelecek olan lohusa tacı,kapı süsü kalıyor. Onlar olmadan gelse de farketmez artık.
Temizlik ve hastane çantasıydı biran önce tamamlamak istediğim. Haftasonu doktor kontrolümüz var. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz.

Bu arada hurma ve ahududu yaprağı çayına başladım. Hemen etki gösterdi. Dün baya kasılmam vardı. Tansiyon sorununuz yoksa deneyin.
Haftaya da cinsel münasebet deneyeceğiz.
Bakalım doğum ne zaman olacak.

Slm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorum
Canım kordon riskli bi durumdaysa Dr un sezeryanla alalım demez miydi, içini rahatlatmaya çalış canım, imkan varsa bi Dr a daha görün bakalım o ne dicek

Kizlar ben biberonla emzigi 5 dk kaynattim birde bulasik deterjaniyla mi yikasam yoksa bulasik makinesinde mi yikasam
Canım bence deterjanla elde yıka; ama kaynatma işlemini yıkayıp iyice durulduktan sonra yap canım deterjan da iyice arınsın

Canım bence deterjanla elde yıka; ama kaynatma işlemini yıkayıp iyice durulduktan sonra yap canım deterjan da iyice arınsın

Tesekkur ederim cnm ilk once bulasik deterjaniyla yikiyim sonra tekrar 5 dk da oyle kaynatayim elim ayagima dolasti bugünlerde

Kızlar bebeginizin banyo bakım ürünlerinden yani şampuan bakım yağı vs.için hangi markayı tercih ettiniz kararsiz kaldım ben

Bugün sezaryen olacak arkadaşlar vardı, ben mi kaçırdım acaba? Haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…