2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
perihan90 canım hayırlı olsun bebişin gece yazdıgın mesajları okudum sayende tecrübe edindik saol Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki

Canim cok cok sevindim ya sen hala gercek mi degil mi derken suan mucizen kucaginda:) Allah bebegine hayirli uzun omurler versin ..

Bugun nst ye girdim doktorum cati muaynesi yapmak istedi kactim.. Telefon acti cuma gunu bekliyorum dedi acilma var mi diye bakacagim mutlaka gel dedi
Cok gerginim kendi kendimi muayne edemez miyim acaba

evt cnm tamda şuan fitil var iicimde. İttir ittitebildgn kadar hemn eriyo zaten.bi sure sırt ustu yat.neden verdi sana fitili.bide hangisi merak ettim
Donaxyl 6 adet vajinal tablet yazıyor int baktım kaygan felan diyor ama benşm ki hap gibi o yüzden dışarda kaldı canımı Yaktı bu akşam biraz zorlayayım bana enfeksiyon dan dolayı bir kerede beyaz akıntım oldu onu söyledim bunu verdi demeseydim keşke

60 bana çok geldi CNm bebek ürünleri Pamuklu oluyor dahada küçülür :)) ben 30 da yıkadım sanırım 40 da olabilir ama üstü fazla bana göre

60 bana çok geldi CNm bebek ürünleri Pamuklu oluyor dahada küçülür :)) ben 30 da yıkadım sanırım 40 da olabilir ama üstü fazla bana göre

Bende 40 da yikadim cekmedi gayet iyiydi sonra bian dusunemedim kurutucuya attim hepsi yenidogan oldu

Kizlar butun gece uyuyamadim kasik ve bel sancisindan.. Adet olacakmisim gibi agridi.. Sonra sabah karnima feci bi agri girdi sanki boyle icerden karnimi buruyolar gibi.. 10 dk falan surdu.. Bu yalanci sanci dediginiz boyle bisi mi?

Cnm eğer krem fln verdiyse vajinal fitilin ucuna sürebilirsin kayması için doktorum zorlanırsan bu şekilde yap demişti bana onu baya içeri itmen gerekiyo ki iltihabı enfeksiyonu söküp atsın

Yeni doğum yapanlar olmuş sağlıcakla büyütün inşallah rabbim hayırlı evlat etsin inş.
Bizde kızımla çok iyiyiz hamdolsun annem kız kardeşim var vakit bulup giremiyorum en kısa zamanda sağlıcakla doğum yapsın inş diğer arkadaşlar da

Aynı gün doğum yapmışız canım hayırlı olsun bende 11 ağustos da doğum yaptım bebeğim kuvez de henüz gobegi dusmemisti.
Saglikla buyutursun inşallah
Canim sana da geçmiş olsun Allah anali babalı buyutsun insallah en yakın zamanda kavusursun bebeğine... Ne için almışlardı kuvoze Ciğerler için mi

Canım 60 ta zarar görebilirler; bence 30 da yıka mikroplar zaten ütülerken gider

Canım son altı gecedir aynı ilacı kullandım dün gece sonuncusuydu; evet ilaç kuru olduğu için Dr Um travogen krem sür önce vajinaya sonra onunla ilacı içeri it demişti canım

Bende 40 da yikadim cekmedi gayet iyiydi sonra bian dusunemedim kurutucuya attim hepsi yenidogan oldu

tubaomur01

ladeyna aynı hataya bn de düşücektim ki, burda arklara sordum, asla kurutma dediler iiki de sormuşum :)
ben bebişin kıyafetlerini bebe programında 30 derecede yıkadım, üstüne bi kez dha da sadece durulama yaptırdım

Bugun 10. Gunumuz cnm, memeyi cok sukur tutuyoz artik AMA zorla geceleri mama veriyorum aptamil pramature gunduzde ya zorla emiyo yada Ben sagip biberonla veriyorum. Bebekler kucuk olunca zorluyor Ben her 2 saatte beslemeye calisiyorum gece gunduz, 3 saati kesinlikle gecirme dediler, onun uyanmasini hic beklemiyorum. Insallah biranonce kilo alirlar ve saglikla buyurler

Canım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.
Merhaba; bende aspırın ve iğne kullanıyorum .aspırın bugun itibariyle 35.haftamda bırakmamı söyledı dr bıraktım.iğneyı 24 saat kala bırakıcaz dedı.Kacıncı haftada doğum yaptnız ? Herhangı ters giden bir durum olursa 35.haftadan sonra zaten cocugu alabılırz dedı doktorum.Bende spinal istiyorum.

Bende buzdolabna koymıcam canım serin ve kuru bi yer mesela vestîyer îçi yada salonda golge bîr yer
Bugün geldi kargom.tupperware saklama kabına koyup buzdolabına koydum mecburen.evim de serin yer hiiç yok

ECEONUR catdog
Bana sadece fitil verdi krem felan yok ilk elime aldığımda anladım zaten sert hap Bu nasıl olucak diye akşam deniyeyim doktora tekrar gitmeye dermanım yok bu ara çok yoruluyorum

Canım 60 ta zarar görebilirler; bence 30 da yıka mikroplar zaten ütülerken gider

Cok tesekur ederim kizlar 40 dereceye attı m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…