maşallah bende dün gittim doktora 34+4'de 2731 grdı.. ben çok iri diye korkuyordum ama, siz bizi geçmişsiniz:)) benim doktorum vakitlice gelse iyi olur, yoksa doğum zorlaşır dedi. senin doktorunun görüşü nedir kilo alımı için?
masallahh :)maşallah bende dün gittim doktora 34+4'de 2731 grdı.. ben çok iri diye korkuyordum ama, siz bizi geçmişsiniz:)) benim doktorum vakitlice gelse iyi olur, yoksa doğum zorlaşır dedi. senin doktorunun görüşü nedir kilo alımı için?
Bende ayni durumdayim mansallah iki hafta önde gidiyor nst sanci filan cikmadi ama bakalim inş heran dogurmayiz :),
tam ben :)Benim gibi halen ne çanta hazırlayan,ne de kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiren kaldı mı ;(
hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman, bana net tarih vermedi ama hal ve hareketlerinden, randevu tarihini öne çekmesinden beklentisinin erken geleceği yönünde olduğunu düşüyorum...kilosula ilgili bi yorum yapmadı canım herşey normal dedi ama tahmini doğum tarihi 21 eylül 10 eylülden itibaren hazırlıklı ol dedi sadece hayırlısı olsun bakalım inşallah kolay doğumlar yaparız...
Her ay tam kan tahlili yaptırıyorduk canım. Benimkilerde plt diye yazıyormuş ben bilmiyormuşum. Cok teşekkür ederim aydınlandımCanım o tam kan tahlilinde çıkıyor; ekstra bi tahlil değil, doğum ya da sezeryan öncesi yapılıyor; gebelik başladığında da yapılmıştı; mutlaka senin de vardır tam kan tahlili sonuçlarına bak canım ya Trombosit ya yalnış hatırlamıyorsam PLT diye geçiyor canım
ben bir kısmını yıkadım ama bohçalayıp kaldırdım, daha ütüleme yok, odası boyanacak fln fln... biz de rahatız merak etme sen, yalnız değilsin :)tam ben :)
tam ben :)
daha var diye rahatiz mi ne mecbur baslamak lazim bi seylerden :)ben bir kısmını yıkadım ama bohçalayıp kaldırdım, daha ütüleme yok, odası boyanacak fln fln... biz de rahatız merak etme sen, yalnız değilsin :)
benim bellik ruhumda var zaten :)ben yıkadım ama halen ütülenip yerleşmeyi bekliyorlar bi adım öndeyimay bana bir tembellik çöktü ki anlatamam
Banada başta 11 eylül gözüken doğum tarihinde 3 eylülde alırız dedi sonra bebis biraz önde çıkınca 24 ağustos dedi dünkü muayenede nst de az sancı çıkınca 20 ağustos oldu yani ısrar etsem bugün doğurucamKizlar birşey sorcam acilma olmadan bebeği istediğimiz bi zamanda aldirma sansimiz yokmu illa doktorun dediği tarihmi olacak ? Bir yada iki hafta önceden aldirmak istesem doktor kabul etmezmi yada bunun bi sakincasi varmidir acaba .bide bana doktorun normal doğum için 25 eylül dedi sezeryan istersen 20 eylül dedi .sezeryan normal doğumdan iki hafta önce filan yapilmiyormu yani bana 10-11 eylül demesi gerekmiyormi sezeryan tarihi için ?
Aynı şekilde bende adalat kullanıyorum cnm 1 gecede hastanede yattım sancılarımdan dolayı cmrts kontrole gidicem gündüzleri iim bende ama akşam çok ağrım oluyo bnmde özellikle saat 9 dan sora hiç tahim boyuma bakılması bnm ama dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım doğum bu ne zaman başlicağı belli olmaz doktorum bana 2 hafta daha içerde dursun yeter bize dedi bende korkumdan kıpırdamadan yatıyorum bütün gün[/QUOTE
Dün kontrole gittim. Nst de 5 dk da hafif sancı çıktı. Adalata rağmen olunca doktor da şaşırdı. Muayene etti bir parmak açıklık varmış. Üstelik bir haftadır yatıyorum sen nasıl oldun acaba
ben ben ben.Yarım yamalak aldım bişeyler ama mobilyacı dolandırdı bizi resmen.Ve şimdi yeni mobilyacı bakıyorum bakalım bugün bir yerle görüşücem inşallah bir haftaya hallolur.ancak ozaman elbiseleri ütüleyebilirimBenim gibi halen ne çanta hazırlayan,ne de kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiren kaldı mı ;(
ben annemi bekliyorum, pazartesi o gelince başlayacağım :)daha var diye rahatiz mi ne mecbur baslamak lazim bi seylerden :)
Hayırlısı olsun yeterki sağlıkla doğdun inşallah üzülmeMerhaba kızlar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi
Ben normalde cok plan, programlı biriyim. Ama oglusumda hiiiiccc acele etmiyorum nedenseben yıkadım ama halen ütülenip yerleşmeyi bekliyorlar bi adım öndeyimay bana bir tembellik çöktü ki anlatamam
Benim gibi halen ne çanta hazırlayan,ne de kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiren kaldı mı ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?