- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 39
hayır tam olarak düzenli değil ama inatçı.dinlenmekle gecmiyo.şiddeti artıp azalıyor. Herzamnkinden farklı yanı,anlayabiliyorum. Sanki doğum çok yakın gibi hissedyrm
komik gelck belki amaDivaSatanica .!.:Sıcak bir duş al. Eğer doğum başladıysa kasılmaların artacaktır. Bir de hemen hurma yemeye başla
Ay hadi inşallah süreç istediğin gibi gider. Sen hissediyorsan yakındır. Kadın içgüdüsü
bugün benimde acayip hareketli.ya kıpırdıyo yada toplanıyo bi yerde. ama ağrı sızı yokKizlar çok sancim var.akşamdan beri.kasiklarima ve belime vuruyo.karnında taş kesiliyor anlayamdm doğum sancısı mi acaba. Bide bebek durmadan hickiriyo ,uzun zamndr olmadığı kadar hareketli endişelenmeye basladm
canım bir haftaya doğururum inşallah diyordun kuzucuğum seni kırmayacak gelecek heralde. Sancılarını takip etmeye devam et sıklaşır ve artarsa hastaneye git bence.komik gelck belki ama
yarina kadar bekleyemezmi.bugun olmaz
yarin agdam var cnku.bu halde girmk istemym dogumains bu gece yi atlatrm yaaa
aslında bugün yordum kndimi epey. Ev işi felan yaptm.yarın kontrolum var catima tekrar baklck.yarın sancı ve açılma çıkarsa sasirmam hatta sevnrmbugün benimde acayip hareketli.ya kıpırdıyo yada toplanıyo bi yerde. ama ağrı sızı yok
sende sancı da varsa sıkıntı olabilir
evt cnm inşallah öyle olur.yarın akşam da doğarsa tam annesinin kuzusu olduğunu ispat edecek .ama bnde çok ütopik dsnyrm.normal doğum tarihini tam istediğim gibi ayarlamaya çalışıyrm..Hayrlisi ama bnce çok gecikmez Doğumum.bi arkdsm var ısrarla USG ye gore dogurursn diyo.onun iki dogumuda o şekilde USGile uyumlu bbaşlamış. Bnde şuan USG ye gore 39+5 im yaniii.baklm kimin dediği tutck?? Dr umun mu arkdsimin mi????canım bir haftaya doğururum inşallah diyordun kuzucuğum seni kırmayacak gelecek heralde. Sancılarını takip etmeye devam et sıklaşır ve artarsa hastaneye git bence.
komik gelck belki ama
Canım ya bozma moralini o zaman Allah mutlaka bi kolaylığını verecektir ; kendi sancılarını takip et sıklığı ne kadar yarım saatten aza düşerse ya da bu arada suyun gelip te sızmaya başlarsa o zaman çok beklemeden hastaneye gidip durumu anlatırsın ebe de olsa zaten açılma var mı diye bakar canım; moralini yüksek tut yavruna kavuşacağını düşün canımArayabilecek doktorum yok. Çünkü düzenli doktora gidemiyorum, kanama oldu diyorum kimse umursamiyor. Yoruldum bu hayattan. Ya birşey olursa artık ne olacak bilmiyorum
Canım o tam kan tahlilinde çıkıyor; ekstra bi tahlil değil, doğum ya da sezeryan öncesi yapılıyor; gebelik başladığında da yapılmıştı; mutlaka senin de vardır tam kan tahlili sonuçlarına bak canım ya Trombosit ya yalnış hatırlamıyorsam PLT diye geçiyor canımcatdog arkadaşımız da yaptırmıştı galiba? Beni aydınlatır mısınız?
Doğru söylüyorsun canım inş ; Rabbim kalplerimize huzur versinallah yardımcımız olsun her şey yoluna girecek tabi sen de biz de sağ salim kucağımıza alacağımız yavrularımızı stres yapmamak lazım ki değerler daha fazla oynamasın
Gercekten cok komik geldi.cok tatlisin ya insan neler dusunuyor demikomik gelck belki ama
Halbuki dogal bisey ama bu bile insani strese sokuyor arkadaslarinda dedigi gibi sanci siklasirsa jilete vurursun.insallah yarin aksama kadar bekler kuzucuk.Gercekten cok komik geldi.cok tatlisin ya insan neler dusunuyor demibenimde yarin kontrolum var ve agdacim sehir disinda ne yapacagimi dusunuyorum.baska bir yere gidemem kaldim oyle ...
MerhabaKızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
. Cnm sancim kesildi ya. İnş çok bekletmez ama...perihan90 gözün Aydın doğum başladıysa canım yavrun seni üzmüyor ; sağlıkla kucakla inş Bebeğini; hayırlısı nasılsa öyle olsun, güzel haberlerle gel canım
cnm sancim kesildi...ama bebek saatlerdir hickiriyo yaaa.kndimi dinlemekten uyuyamadm.yarin agdadan sonra varsin gelsin nezamn geliyosa...Keşke elimizde olsao zaman hiçbirşey yapma şimdilik. Ağda yaptırınca da belki tetiklenir. Yine de başlarsa canını sıkma , sakin kal.
cnm şimdilik kesildi sancilar.beklyck gibi simdilik.bitek özel bölge olsa neysede tüm vücut 2 aydır özellikle almadm.çok yavaş uzuyo zatenperihan90 canım hadi Hayırlısı yarına kadar dayanır inşallah en azından Ağda yaptırırsın ama Artarsa da jilet yapacak kadar vaktin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?