• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
Oohh çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah.

Maaşallahhh bebişine canım. Bebiş beslenin diye be yiyorsun özellikle ne tavsiye edersin canım bebeğim Kilo alsın istiyorum da
Canim özel birşey yemiyorum biraz tuhaf gelebilir ama farkli olarak bitek pocopors yiorum hergun bi kagse sütle .omu besliyor acaba bilemedim onun dişinda herkes ne yiyorsa onu yiorum özel bisey yok yani.hatta ben kilo bile vermisim bebeğim almis

36, member: 686519"]Merhabalar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi. Eger sezeryan istemiyorsan kuran okumayi biliyorsan insikak suresini oku secde ayeti var secdesini de yap cocuk da secde yaparmis allahtan secde emri geldi diye ters cocuk donermis yani hem insikak suresi dogumu kolaylastirir
Doktorun çok iyimis canim.normalde pek dinsel konuşmazlar hep bilimsel konuşurlar çünkü.

Seni çok iyi anlıyorum canım çevremde bebek özlemiyle yanan tutuşan okadar çok ki inşallah allahım herkese nasip eder. Ablam var öncelikle 5. 5 senedir çocuğu olmuyo düşük oldu geçen sene Ağustos ayında 1 senedir olmadı hiç. Çok var çevremde. Umarım bu ay hemen hamile kalırsın inşallah canım. Senin için dua edeceğim...
Amin insallah hem ablana hem bana isteyen herkese nasib eder rabbim

Cnm ne alaka sumuksu olmasın benimde akıntının içinde kan lekesi geldi su gibi ve o gecenin sabahi doğum oldu herkeste aynı olmaz okey ama kanama herzaman risktir dr gitmen lazım kim o evdeki insafsız kocan ne güne duruyor ona soyle..
Evet haklısın. Arada biraz ağrı var şimdilik kanama da dediğim gibi oldu ve başka yok. Yarın olsun da insaallah sıkıntı olmaz. Çok sağol

Merhaba kızlar maşallah hepinizin doğumu yaklaştı. Ben de eylün annesi olacaktım rabbim nasib etmedi.:KK61: Ama hep sayfayı takip ettim neler yaşadığınızı okudum. Bazen çok üzüldüm ben de olabilirdim burda yazan anne adayı diye. Bazen de buna da şükür dedim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar; vatana millete ana babasına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. Bir de benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Hamişlerin duası kabul olur derler. İnsallah bana da o duyguyu tatmak nasib olur. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar nasib etsin

allahın izniyle bir gün o haberi almak nasip olur umarım benim hamileliğim boyunca en çok ettiğim ikinci duadır allah isteyen herkese tattırsın diye

Nerde yasiyosun belki yakininda tanidik bir doktor cikar topikten.ama kanama her halikarda onemli dikkat etmeli.yakinda bir hastanedemi yok.baktirsan.bence dusunme ve kimseyi de takma acilen doktora gorunmelisin.
Kanama o andi ve bitti. O yüzden fazla üstünde durulmamis olabilir bilmiyorum. Yarın durumuma göre bakacağım artık. Tsk ederim ince düşünce için.

kızlar bugün birinci doktorumuzla görüştük allaha şükür herşey normal nstde sancı çıkmadı bebeğin boynunda kordon yok akıllı kızım kafasını hep aynı yerde tuttuğu için ne kordona dolanıyor ne de fotoğraf veriyor zaten bugün doktorumuzda dedi umudu kesin doğunca görürsünüz artık diye :D
göğüs ucumun altında sivilce gibi şeyler oluyordu normal dedi gögüs çatlarsa kremden çok kendi sütünün faydası olur hızlı iyileşme için bebeğe emzirmek yerine başlık yada sağmayı deneyip iyileşince bebeği emzirceksin dedi
lierac kullanımını son ay birakın diye yazılar okumuştum hayır dedi devam et
haftaya doğurim ben çok yoruldum dedim haftaya ben yokum sabret dedi beni korku sardı hadi o yokken bişe olursa diye bereket yedek doktorumuz var ama :D
bir de bir ayda ben 1,5kg vermişim üzülimmi sevinimmi bilemedim
bebişim iyi ama 2940kg olmuş sıpam o kilo alıyor şükür boyu mu onu bilmiyoruz işte :D

@tatlilavinya canım çıktık doktordan bebek hala önde gidiyor ama yapacak bişey yok vakitlice gelmesi iyi olur dedi, şu an 2731 gr olmuş! Bir aksilik olmazsa vaginal doğum gerçekleşebilir dedi. Bel fıtığım için bir bir doktor önerdi bakalım, 10 gün sonra tekrar görüşeceğiz!!

Sevindim canım, güzel geçmiş :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kızlar bugün birinci doktorumuzla görüştük allaha şükür herşey normal nstde sancı çıkmadı bebeğin boynunda kordon yok akıllı kızım kafasını hep aynı yerde tuttuğu için ne kordona dolanıyor ne de fotoğraf veriyor zaten bugün doktorumuzda dedi umudu kesin doğunca görürsünüz artık diye :KK70:
göğüs ucumun altında sivilce gibi şeyler oluyordu normal dedi gögüs çatlarsa kremden çok kendi sütünün faydası olur hızlı iyileşme için bebeğe emzirmek yerine başlık yada sağmayı deneyip iyileşince bebeği emzirceksin dedi
lierac kullanımını son ay birakın diye yazılar okumuştum hayır dedi devam et
haftaya doğurim ben çok yoruldum dedim haftaya ben yokum sabret dedi beni korku sardı hadi o yokken bişe olursa diye bereket yedek doktorumuz var ama :KK70:
bir de bir ayda ben 1,5kg vermişim üzülimmi sevinimmi bilemedim
bebişim iyi ama 2940kg olmuş sıpam o kilo alıyor şükür boyu mu onu bilmiyoruz işte :KK70:

Sevin canım, bebek alıyor den veriyorsun daha nolsun :KK46: maaşallah size..

3 haftam kaldı ve lieracım bitti, catlar mıyım acaba kullanmasam?

ftsch ftsch inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın,zamani farkli yazilmis demek, hayirlisi ne zamansa o zaman olur,moralin hep yuksek olsun:KK36:

Back