• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kanama o andi ve bitti. O yüzden fazla üstünde durulmamis olabilir bilmiyorum. Yarın durumuma göre bakacağım artık. Tsk ederim ince düşünce için.
Rica ederim canim.kendini ve bebegini dusun.umarim hersey normal ve guzel olur.bizi haberdar et durumdan merak ederiz :-)

Ben de fazladan mustela var ulaştırayım bi şekilde sana karnımız iyice büyüyor bu haftalar!!

Tesekkur ederim canim dusunmen yeter:KK200: dogumdan sonra da kullanirsin zaten kalsin sende..musteladan memnun musun? Yagli his birakiyor mu?
Lireaci hem bulamiyorum her yerde aramam gerekiyor. hem de pahalandi iyice. Olmadi mustela alirim. Elimde pregnacare ve badem yagi var ama yazin hic cekilmiyorlar.

Kızlar ben de şu perşembeyi merakla bekliyorum ; testin sonucuna göre Dr verdiği 31 Ağustos ya da 1 Eylül gününü erkene alır mı, hadi bugün ya da yarın sezeryana alalım der mi trombositler düşüyorsa; benim de kafam çok karışık, doğum Öne mi gelecek, herşey yolunda gidecek mi hiç bilemiyorum, Rabbim herkesi de bizleri de yavrularımızı da ailelerimizi korusun inş
allah yardımcımız olsun her şey yoluna girecek tabi sen de biz de sağ salim kucağımıza alacağımız yavrularımızı stres yapmamak lazım ki değerler daha fazla oynamasın :KK200:

3 haftam kaldı ve lieracım bitti, catlar mıyım acaba kullanmasam?
Canim çatlamak grnedik olan bidey bugün doktorumla onu konuştuk istersen bi kutuyu bi günde bitir o kadar özen göster ama geninde bilmem ne eksikliği dedi simdi adini hatirlamiyorum varsa yapcak bise yok naparsan yap catlicak ama geninde yoksa istersen hic bisey kullanma yinede catlamaz dedi.bende ne yağlar ne kremler kullandim ama nafile sonuç hüsran.tabi sen yinede tedbiri elden birakma için rahat olur.en azindan

member: 263402"]Hmde dan nst,ye,gireceğim şimdi. Hem içte,hem dışta 1 cm açılma var kafası güzel baskı yapıyor ama tam kanalda değil henüz, doğum eylülü bulur dedi. Ağustos olmaz dedi. Bakalım nst,de,güzel çıkar inşallah. 37+1 reyiz 3000 gram olmuş kızım iki haftaya 3500 u geçmez inşallah :) kolay kolay doğarlar inşallah hepsi.

inş cnmm.kuzuna maşallah:nazar: sana normal dgm yapamazsn filan dedimi cnm? Cati muayenesi yaptimi?? Ahh cnm sen 3500 u gecmesn diye dua ediyosn ben 4 u:KK14: Allah yardmcmz olsun artik yavas kilo alsn bebislerimiz..ins bu hafta icinde baslar dogumum yoksa sonum sezeryan gorunuyo nekadar dirensem de:KK61::KK61::KK31:[/QUOTE]

bugun çatı muayenemi yaptı rahim dokun yumuşak çatın müsait dedi. Bebeğin başı güzel baskı yapıyor dedi. 1 cm açılmam da varmış. Ama ağustosta olmaz doğum demişti. Sonra nst ye girdim bebeğin kalp atışlar belirli surenaralıkla artıyordu. 180e kadar çıktı sancımda çıktı nst de ama ben birşey hissetmiyorum. Nst odasındaki ebe biraz telaşlandırdı beni.kalp atışları çok yükseliyor,falan dedi. Beni de korkuttu. Ama doktorum normal,olduğunu sancıdan olduğunu söyledi. Düzenli sancın olursa gece hemen gel dedi. Bi sıkıntın olmazsa cuma günü,tekrar gel,dedi. Bende kızımla konuştum eve gelince kurabiyelerimi henüz yapmadım kızım iki gün daha dur sonra istediğin zaman gel dedim. O da tekme attı. :) ama onaylamak için mi reddettiğini bildirmek iin mi anlamadım :)

Canim çatlamak grnedik olan bidey bugün doktorumla onu konuştuk istersen bi kutuyu bi günde bitir o kadar özen göster ama geninde bilmem ne eksikliği dedi simdi adini hatirlamiyorum varsa yapcak bise yok naparsan yap catlicak ama geninde yoksa istersen hic bisey kullanma yinede catlamaz dedi.bende ne yağlar ne kremler kullandim ama nafile sonuç hüsran.tabi sen yinede tedbiri elden birakma için rahat olur.en azindan

Ever canim haklisin, elimizden geleni yapalim da icimiz rahat oluyor en azindan:anneadayı:

ftsch ftsch inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın,zamani farkli yazilmis demek, hayirlisi ne zamansa o zaman olur,moralin hep yuksek olsun:KK36:
Amin inşallah en azından baya baya bir şeyler ögrendim sayfayı takip ederken. İcim daralmıştı yazdım güzel anne adaylarınn güzel dualarını da aldım. İnşallah bebiş de sağlıkla bizimle olur yakın zamanda

Tesekkur ederim canim dusunmen yeter:KK200: dogumdan sonra da kullanirsin zaten kalsin sende..musteladan memnun musun? Yagli his birakiyor mu?
Lireaci hem bulamiyorum her yerde aramam gerekiyor. hem de pahalandi iyice. Olmadi mustela alirim. Elimde pregnacare ve badem yagi var ama yazin hic cekilmiyorlar.
Ben gündüzleri mustela akşam lierac aklıma geldikçe badem Yağı :)) annem tamamen çatladığı için korkumdan elime geçeni kullandım...

webannemarket ten aldım ben en son.indirimliydi ertesi gün de elimdeydi. bi bak istersen

Kizlar çok sancim var.akşamdan beri.kasiklarima ve belime vuruyo.karnında taş kesiliyor anlayamdm doğum sancısı mi acaba. Bide bebek durmadan hickiriyo ,uzun zamndr olmadığı kadar hareketli endişelenmeye basladm:KK43:

Topigimiz iyice sessizlesti sanki kızlar.doğum yapan gidiyor gibi ..ama ben sonradan da paylasimlar devam eder diye umuyorum. Yanı bebeğimiz büyüme aşamasındayken vs...ins oyle olur:KK61::KK30:

Back