2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
@tatlilavinya canım çıktık doktordan bebek hala önde gidiyor ama yapacak bişey yok vakitlice gelmesi iyi olur dedi, şu an 2731 gr olmuş! Bir aksilik olmazsa vaginal doğum gerçekleşebilir dedi. Bel fıtığım için bir bir doktor önerdi bakalım, 10 gün sonra tekrar görüşeceğiz!!

Bunlar da benim hastane icin susledigim lohusa serbeti bardaklarim ve gulsuyum hastane ocim cikolata yaptiriyorum bir de
. Mevlut icin de bu gulsuyu siselerini susledim yaninda kafes icinde sekerlemeler dagitacagim kismetse

Eklentiler

• IMG-20150816-WA0004-1.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 132
  • 20150816_190319.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 138
  • Screenshot_2015-07-01-16-40-17.png
    623,1 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar genitalinde elektrik carpması gibi bi kaç seniyelik bir his yaşayan var mı?

Kizlar bende epidural normal istiyorum trombosit degerim 94 cikti beniim gibi dusuk cikan var mı hic
Canim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdo

evt sanrm haklisn cnm ..Allah hayrlisini nasip etsin hepimiz için

Canim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdo
kan tahlillerinde çıkar canım.PLT olarak gözükür.Normalde 150000 ila 400000 arasında olması gerekir.

Rabbim en hayırlı zamanda size de nasip etsin canım dualarimiz seninle inşallah güzel haberini alırız

Cnm şeker yüklemesi yapıldığında bakılmıştı bana bi o sonucuna bak istersen

Canim benim dr şeker yüklemesi yapmadı. Ara ara açlık tokluk ölçtü. Zaten ben de şeker yüklemesi istemiyordum. Israr etmedim yapsın, diye. Cuma kontrolüm var benim. Sotmrayim bakalım.

Hmm, ok cnm çok sağolasın.. Dedim yapışkanlıyı nerde basıyolar acaba..

Canım ben ozalitçiden çıktı aldım. Yapışkanlı için sticker diye geçiyor. İstersen şeffaf, istersen beyaz stickera çıktı alabilirsin. Hatta çıktıdan sonra hepsini yuvarlak yuvarlak kestirip teslim aldım. Etiket gibi oldular. Koca bir A4 kağıt üzerinde bir sürü yuvarlak kesilmiş etiketim var, pıt pıt yapıştırdım.

Aaa çok iyiymiş! De ozalitçi nedir dicem ayıp olcak sanırım :) bakayım netten, varmıymış bizim buralarda

Cnm test ayri deil hani hemogram kan tahlili oluyor ya hani o degerler arasinda oluyor hani hemoglobin yani demir sonucu felan oluyor ya o tahlilde trombositin diger adi plt cnm iyice bakarsan görürsün cnm

Amin inşallah olur sa yazacam buradan. Kimler görür ya da kimler hatrlar bilemem ama inşallah yaşasın derim ben de buradan size. Cok teşekkür ederim :)
Seni çok iyi anlıyorum canım çevremde bebek özlemiyle yanan tutuşan okadar çok ki inşallah allahım herkese nasip eder. Ablam var öncelikle 5. 5 senedir çocuğu olmuyo düşük oldu geçen sene Ağustos ayında 1 senedir olmadı hiç. Çok var çevremde. Umarım bu ay hemen hamile kalırsın inşallah canım. Senin için dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…