Canim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdoKizlar bende epidural normal istiyorum trombosit degerim 94 cikti beniim gibi dusuk cikan var mı hic
Cnm şeker yüklemesi yapıldığında bakılmıştı bana bi o sonucuna bak istersenCanim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdo
evt sanrm haklisn cnm ..Allah hayrlisini nasip etsin hepimiz içincanım şartlama kendini böyle.Alahım bi yere kararladı mutlaka. doğumunun nasıl olacağı zaten belli ama biz zamanı gelmeden bilemiyoruz iste. ben de normal doğum çok istiyorum ama eşim de beni uyardı aşkım bu kadar ısrarcı olma hayurlısını dile diye.sen kendini de bebeğini de strese sokma 10 güne gelmeli falan diye.o bilir ne zaman geleceğini.en kötü ihtimal sancın geldiğinde normal doğum diye başlayıp sezaryenle sonuçlanması ki zaten elzem durum olmadıkça böyle bişey olmaz diye düşünüyorum.ama olsa bile için rahat olur son ana kadar bekledim kısmet olmadı dersin.
uzun lafın kısası sen hayırlısı diye duanı et rabbime...
Allah analı babalı büyütsün canımHanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
kan tahlillerinde çıkar canım.PLT olarak gözükür.Normalde 150000 ila 400000 arasında olması gerekir.Canim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdo
Allah yardimcin olsun canım sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahSlm kızlar kontrolden geldik nst sancım çıktı birde suyunda azalma nedeniyle kismetse doğum 20 ağustos perşembe günü olucak dualarinizi eksik etmeyin
Evet ben bikac hafta once olmusdu doktora sordum kanlanma cok o bolgede hamilelikden dolayi normal dediKızlar genitalinde elektrik carpması gibi bi kaç seniyelik bir his yaşayan var mı?
Rabbim en hayırlı zamanda size de nasip etsin canım dualarimiz seninle inşallah güzel haberini alırızMerhaba kızlar maşallah hepinizin doğumu yaklaştı. Ben de eylün annesi olacaktım rabbim nasib etmedi.Ama hep sayfayı takip ettim neler yaşadığınızı okudum. Bazen çok üzüldüm ben de olabilirdim burda yazan anne adayı diye. Bazen de buna da şükür dedim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar; vatana millete ana babasına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. Bir de benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Hamişlerin duası kabul olur derler. İnsallah bana da o duyguyu tatmak nasib olur. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar nasib etsin
Cnm şeker yüklemesi yapıldığında bakılmıştı bana bi o sonucuna bak istersen
Hmm, ok cnm çok sağolasın.. Dedim yapışkanlıyı nerde basıyolar acaba..
kan tahlillerinde çıkar canım.PLT olarak gözükür.Normalde 150000 ila 400000 arasında olması gerekir.
Amin inşallah olur sa yazacam buradan. Kimler görür ya da kimler hatrlar bilemem ama inşallah yaşasın derim ben de buradan size. Cok teşekkür ederim :)Rabbim en hayırlı zamanda size de nasip etsin canım dualarimiz seninle inşallah güzel haberini alırız
Aaa çok iyiymiş! De ozalitçi nedir dicem ayıp olcak sanırım :) bakayım netten, varmıymış bizim buralardaCanım ben ozalitçiden çıktı aldım. Yapışkanlı için sticker diye geçiyor. İstersen şeffaf, istersen beyaz stickera çıktı alabilirsin. Hatta çıktıdan sonra hepsini yuvarlak yuvarlak kestirip teslim aldım. Etiket gibi oldular. Koca bir A4 kağıt üzerinde bir sürü yuvarlak kesilmiş etiketim var, pıt pıt yapıştırdım.
Cnm test ayri deil hani hemogram kan tahlili oluyor ya hani o degerler arasinda oluyor hani hemoglobin yani demir sonucu felan oluyor ya o tahlilde trombositin diger adi plt cnm iyice bakarsan görürsün cnmCanim kim istiyor ya da ne için yapılıyor bu trombosit degeri testi. Benim kan tahlillerinde var mı, ben mi adını bilmiyorum acaba? Gerci dr özel bir sey demedi ama bunun testi ayrı mi oluyor? @catdo
Seni çok iyi anlıyorum canım çevremde bebek özlemiyle yanan tutuşan okadar çok ki inşallah allahım herkese nasip eder. Ablam var öncelikle 5. 5 senedir çocuğu olmuyo düşük oldu geçen sene Ağustos ayında 1 senedir olmadı hiç. Çok var çevremde. Umarım bu ay hemen hamile kalırsın inşallah canım. Senin için dua edeceğim...Amin inşallah olur sa yazacam buradan. Kimler görür ya da kimler hatrlar bilemem ama inşallah yaşasın derim ben de buradan size. Cok teşekkür ederim :)
Evet ben bikac hafta once olmusdu doktora sordum kanlanma cok o bolgede hamilelikden dolayi normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?