• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kızlar maşallah hepinizin doğumu yaklaştı. Ben de eylün annesi olacaktım rabbim nasib etmedi.:KK61: Ama hep sayfayı takip ettim neler yaşadığınızı okudum. Bazen çok üzüldüm ben de olabilirdim burda yazan anne adayı diye. Bazen de buna da şükür dedim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar; vatana millete ana babasına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. Bir de benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Hamişlerin duası kabul olur derler. İnsallah bana da o duyguyu tatmak nasib olur. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar nasib etsin

Merhaba kızlar maşallah hepinizin doğumu yaklaştı. Ben de eylün annesi olacaktım rabbim nasib etmedi.:KK61: Ama hep sayfayı takip ettim neler yaşadığınızı okudum. Bazen çok üzüldüm ben de olabilirdim burda yazan anne adayı diye. Bazen de buna da şükür dedim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar; vatana millete ana babasına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. Bir de benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Hamişlerin duası kabul olur derler. İnsallah bana da o duyguyu tatmak nasib olur. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar nasib etsin

inş dilediğin zmn önce karnın sonra kucağın hayırlısıyla dolar, dua edicem sana arkadaşım :)

Canım normal doğum Başlangıcı genelde böyle oluyor ; sancılarını takip et canım ve Dr Una haber de ver bence bakalım ne dicek
Arayabilecek doktorum yok. Çünkü düzenli doktora gidemiyorum, kanama oldu diyorum kimse umursamiyor. Yoruldum bu hayattan. Ya birşey olursa artık ne olacak bilmiyorum

Hmmm anladım canım inşallah gönlüne göre olur. Bende,şimdi çıktım de dan nst,ye,gireceğim şimdi. Hem içte,hem dışta 1 cm açılma var kafası güzel baskı yapıyor ama tam kanalda değil henüz, doğum eylülü bulur dedi. Ağustos olmaz dedi. Bakalım nst,de,güzel çıkar inşallah. 37+1 reyiz 3000 gram olmuş kızım iki haftaya 3500 u geçmez inşallah :) kolay kolay doğarlar inşallah hepsi.
bebeğim iri diye cnm.aslında bu cuma sezeryan günü verdiler ama kabul etmedim. Dr umu degstm çatın dar dedi.ama samimi gelmiyo bana.başka 2 Dr la ve ebe arkdslarimla konstm,grstm onlar doğum anında ancak anlaşılır çatı darlığı dediler. Ama su an 37+3 um .bebeğim 3500.4 ustu olsa sezeryana alırlar biliyrm.oyuzden 10 güne dogmali diyorum .

Kizlar bende epidural normal istiyorum trombosit degerim 94 cikti beniim gibi dusuk cikan var mı hic

Merhaba kızlar maşallah hepinizin doğumu yaklaştı. Ben de eylünrabbim nasib etmedi.:KK61: Ama hep sayfayı takip ettim neler yaşadığınızı okudum. Bazen çok üzüldüm ben de olabilirdim burda yazan anne adayı diye. Bazen de buna da şükür dedim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar; vatana millete ana babasına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin. Bir de benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Hamişlerin duası kabul olur derler. İnsallah bana da o duyguyu tatmak nasib olur. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar nasib etsin

uzulme cnm .sorun ne.dusuk mu yaptin.bnde once 3 bebegimi kaybettm.seni anliyorm.ama guzel gunlerin de gelck ins.herzamn anne olabilecegine inan.bol dua et cnm.ins enkisa zamnda bebegin gobisinde olur:KK68:

Cnm nişan gelmiş gözün aydın dr git hemen doğum yakın..
Ama sümük kıvamlı değildi. Evdekilere diyorum kimse umursamadi, 36hafta dolmadan kanama oluyordu böyle erken doğum riski vardı hastanede yattim iki kere. Mecbur sancıyi bekleyecem evdeki insafsızlar alakalı olmuyor çünkü

Sizde bebislerinizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz inş. Ne güzel bu zamanlara kadar gelebilmissiniz. Darısı başıma olsun ins.

Ama sümük kıvamlı değildi. Evdekilere diyorum kimse umursamadi, 36hafta dolmadan kanama oluyordu böyle erken doğum riski vardı hastanede yattim iki kere. Mecbur sancıyi bekleyecem evdeki insafsızlar alakalı olmuyor çünkü
daha önce kanaman oluyomus diye sanrm alismislar.tabi insan kiriliyo ama boşver cnm bebeğine odaklan sen takma.

beni geçen hafta etti 36+2 ydim.yanı birçok arkadaşı da 37.haftada etti diye bilyrm .çatına bakiyo normal dgm yapbilirmsn diye.ama benim gittgm diğer bi Dr çatı darlığı doğum anından önce anlaşılmaz dedi muayene etmedi.ebe arkdslarm var onlarda aynısşeyi söyledi. Oyuzden ben çok itibar etmyrm geçen haftaki çatı muayenesine.bana çatın dar dedi.ama bn normali deneycm sonuna kdr.dogurcgma da inanym Allah in izniyle tabi
İnşallah gönlüne gore olur canim

Kizlar bugün nst te girdim çok şükür bi yaramazlik yok.ben 3 kilo vermisim ama bebeğim nerdeyse 3200 olmuş mansallah çok tombis.bu biraz canimi sikti.doğum içinde 20 eylül dedi.daha bir ay var buda daha en az 1 kilo daha alicak demek.4 kiloyu gecicek normal doğum olmucak o yüzden .bide ultrason da bebeğim 36+3 cikti normalde 34+3 20 eylül çok geç deilmi ozaman USG te gore 40 haftayi geçmiş olcam SAT tarihine göre de 38+3 olacak .SAT tarihinden emimde değilim.ilk zamanlar geri sayim yaptigimda 20 araligi gosteriyordu oda ne kadar doğru bilmiyorum.ay sonundatekrar gidicekmisim muaneye sonrahaftada bir gitmeye baslicakmisim :\

Allah en yakın zamanda nasip etsin canım .. Hakkında hayırlısı olsun..

oskeortmen oskeortmen cnm ya kusura bakmazsan bişey sorcam, kafa mafa kalmadı bende.. Bu bebek isimliklerini nerde ve ne diyerek çıkarttırmıştın? sticker mıydı? yapışkanlı çıkartmam lazım artık da..
canım zazzle.comda kendim hazırladım. sonra kalın a4 lere çıktı aldım. matbaalar çok para istedi. benim biraz zor oldu tek tek kesmek ama güzel oldu neticede :KK66:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 127
  • image.jpg
    image.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 104
uzulme cnm .sorun ne.dusuk mu yaptin.bnde once 3 bebegimi kaybettm.seni anliyorm.ama guzel gunlerin de gelck ins.herzamn anne olabilecegine inan.bol dua et cnm.ins enkisa zamnda bebegin gobisinde olur:KK68:
Tek tutunduğum dal dua. Yoksa gercekten cok zormuş. Tedavi görüyordum. Doktor ara verelim demişti. Doğum günümde öğrenmiştim hamiş olduğumu. Kandil gecesi de düşük yaptm. Tek tesellim benim bebeğim olabiliyo demek ki idi. Ama acısı hiç geçmedi. İnşallah olur diye bekliyoruz işte elden hiç bi şey gelmiyor

Hmmm anladım canım inşallah gönlüne göre olur. Bende,şimdi çıktım de dan nst,ye,gireceğim şimdi. Hem içte,hem dışta 1 cm açılma var kafası güzel baskı yapıyor ama tam kanalda değil henüz, doğum eylülü bulur dedi. Ağustos olmaz dedi. Bakalım nst,de,güzel çıkar inşallah. 37+1 reyiz 3000 gram olmuş kızım iki haftaya 3500 u geçmez inşallah :) kolay kolay doğarlar inşallah hepsi.

member: 263402"]Hmde dan nst,ye,gireceğim şimdi. Hem içte,hem dışta 1 cm açılma var kafası güzel baskı yapıyor ama tam kanalda değil henüz, doğum eylülü bulur dedi. Ağustos olmaz dedi. Bakalım nst,de,güzel çıkar inşallah. 37+1 reyiz 3000 gram olmuş kızım iki haftaya 3500 u geçmez inşallah :) kolay kolay doğarlar inşallah hepsi.[/QUOTE]
inş cnmm.kuzuna maşallah:nazar: sana normal dgm yapamazsn filan dedimi cnm? Cati muayenesi yaptimi?? Ahh cnm sen 3500 u gecmesn diye dua ediyosn ben 4 u:KK14: Allah yardmcmz olsun artik yavas kilo alsn bebislerimiz..ins bu hafta icinde baslar dogumum yoksa sonum sezeryan gorunuyo nekadar dirensem de:KK61::KK61::KK31:

Back