2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede kavuşun inşallah birbirinize! kaptığı enfeksiyon neymiş, Yazmış mıydın hatırlayamadım merak ettim?

Canım sabah 8 de Olacağım (
Ay canım bende bebeğime kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum (
Yarın bu saatlerde neler bekliyor olcak beni bakalım
Canim benim Allah yardimcin olsun.saglikla kavusursun insallah bebegin.hic korkma bol bol dua et.hayirli guzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma ilm firsatta yaz.

Gögüs altindan 4parmak sigiyorsa ve yumusaksa rahat nefes aliyorsann inmistir demek diye biliyorum..

Merhaba arkadaslar,
Bende dun doktora gittim.kilosu 2kez gittim kontrole ayni 2400.doktor normal dedi saglikli dedi.bilemedim a aklima takildi iste
..

Merhaba, ben senden 3 gun ilerdeyim. Ben de dun kontrole gittim ve 2400'du. Bebeklerimiz biraz minik olcak gibi

Bel ve kasık ağrısı bebeğin doğum kanalına indiğini gösterir. Bir de nefes alman rahatladıysa indiğini anlarsın.
evt çok rahatladı hatta bnde diyodum maşallah ne güzel geçti sıkıntim.demk ondanmis.doğumkkanalına indi ise bebek doğuma nekadar vardır tahminen

Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum

chekcim yrn ii hbrlerini alıcaz inş, dualarımız seninle.. sağlıkla kavuş inş miniğine, sevgiler

evrembusu hepimiz merak ediyoruz, inş iyidir bebişi de kendisi de ama uzun zmndır hbr alamadık..

Kizlar yarin Allah izin verirse nst giricem doktor randewum var.inşallah herşey yolundadır .nst de doktorlar kesin doğum tarihi veriyormu ?
yok cnm sadece sancı varmı onu gosteriyo.doğum tarihini söylemiyor lar.yanı bana hiç öyle biseyden söz etmediler

evt çok rahatladı hatta bnde diyodum maşallah ne güzel geçti sıkıntim.demk ondanmis.doğumkkanalına indi ise bebek doğuma nekadar vardır tahminen

İşte o konuda kesin bir şey söylenemez. İnşallah fazla bekletmeden gelir kuzucuk :)
42. haftaya kadar beklenebilir.

İşte o konuda kesin bir şey söylenemez. İnşallah fazla bekletmeden gelir kuzucuk :)
42. haftaya kadar beklenebilir.
inş okadar bekltmez kuzucum yaaaa.hergun ikna etmeye ugrasyrm oğlum bak herşeyin hazır, herkes emrine amade,evin tek çocuğu olcksn çabuk acele et diyorum:) umarm dinler anne sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…