• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Peki canim alttanda muane ediyormu ? Yada kacinci haftamda eder ?
beni geçen hafta etti 36+2 ydim.yanı birçok arkadaşı da 37.haftada etti diye bilyrm .çatına bakiyo normal dgm yapbilirmsn diye.ama benim gittgm diğer bi Dr çatı darlığı doğum anından önce anlaşılmaz dedi muayene etmedi.ebe arkdslarm var onlarda aynısşeyi söyledi. Oyuzden ben çok itibar etmyrm geçen haftaki çatı muayenesine.bana çatın dar dedi.ama bn normali deneycm sonuna kdr.dogurcgma da inanym Allah in izniyle tabi

Canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede kavuşun inşallah birbirinize! kaptığı enfeksiyon neymiş, Yazmış mıydın hatırlayamadım merak ettim?

Canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmistı birde rahim kültür u diye bir test yaptılar bendeki enfeksiyon aynısı imiş ama doğum esnasında mi kaptı yoksa karnımda iken var mıydı bilemiyorlar.

@kattina 11 ağustos da dogurdum canım bana dr korse tak veyà takma demedi zaten dikişler in derdinden pek düşünmedim onu.
Nasıl bir korse alsam altta n tayt gibi olanlar ı giyemem dikişler im acır sadecé karnı sıkı tutan var mıdır sen daha tecrübeli sin.
82 kilo ile doğum à gittim 78 kiloyum pek kilo gitmemiş.
70 Kilo ile hamile kalmıştı m.
Bir de dikişlerime batikonlu su ile pansuman ediyorum krem vs hiçbir şey vermediler önümüzdeki günlerde özel bi dr muayene düşünüyorum

inş okadar bekltmez kuzucum yaaaa.hergun ikna etmeye ugrasyrm oğlum bak herşeyin hazır, herkes emrine amade,evin tek çocuğu olcksn çabuk acele et diyorum:) umarm dinler anne sözü :KK68:

Cinsel ilişki doğumu başlatabilir. Acı yemek, hurma yemek , ahududu yaprağı çayı içmek günde 2 bardak... Bunlar doğumu tetikleyebilen şeyler :KK45:

Kızlar ben de şu perşembeyi merakla bekliyorum ; testin sonucuna göre Dr verdiği 31 Ağustos ya da 1 Eylül gününü erkene alır mı, hadi bugün ya da yarın sezeryana alalım der mi trombositler düşüyorsa; benim de kafam çok karışık, doğum Öne mi gelecek, herşey yolunda gidecek mi hiç bilemiyorum, Rabbim herkesi de bizleri de yavrularımızı da ailelerimizi korusun inş

Günaydın hanımlar
xenforo-smilies-kk36.gif

20506_1625511967730909_7400612306788582535_n.jpg

Kizlar gunaydin
Disim apse yapmis ama agri falan yok gecmesinimi bekliyim disciye gideyim mi bilemedim. Benege bi zarari okurmu ki apsenin?

Günaydın kızlar,

Doğum yapanların gözüaydın, Allah analı-babalı büyütsün inşallah:KK36:
Biz bekleyenlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Cumartesi kontrolüm vardı, 35+4 de oğlum 2.850 gr olmuş, 3 haftada 750 gr almış, doktor bile bu bebek nasıl büyümüş böyle dedi... Kendimde 4 küsür doğduğum için iri bebekten korkuyorum açıkçası, normal yapamayacağım diye :KK17::KK17:
Nst de 2 tane sancım çıktı, doktor bu sancılar için erken, herşeyin normal ama bu sancıları görünce acaba erken doğar mı diye düşünüyorum dedi o_O Sancılar artarsa mutlaka gel dedi. Dünde oldu biraz ama, bugün iyiyim çok şükür.
1 hafta daha işe gelicem kısmet olursa, tek çalışan ben kalmadım değil mi?
:rolleyes::rolleyes:

Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .
canım ya ne güzel allahım sağ salim bize de yaşatır inşallah onların mis kokusunu çekeriz içimize çok heyecanlıyım zor olacağını düşünüyodum umarım ben de güzel hatırlarım doğum anımı burçak nasıl bu arada allahım sizi hiç ayırmasın...

Back