• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ede

ederim canım benim . Hiç korkma aynı şeyler bende de oldu sağ salim geliyorlar dünyaya Rabbimin izniyle . Yarın kaçta olacaksın ?
Canım sabah 8 de Olacağım :((
Ay canım bende bebeğime kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum :((
Yarın bu saatlerde neler bekliyor olcak beni bakalım

Doğumu değil de sonra karşılaşma aninizi dusun bir şey anlamadan geçecek. Benim iki arkadaşım da genel anesteziyle oldular o kadar memnunlar ki hemen de ayağa kalkmışlar. Seninki de güzel geçecek insallah

Ay canım ya mutlu oluyorum böyle iyi şeyler okuyunca Allah'ım kolay doğum versin herkese
Çok dua edin bize

zaten doğumdan korkuyorum daha çok tedirginim artık merak içinde bekliyorum sürekli
çokta kafana takıp üzülme boşuna dua et sürekli kolay bir doğum olması için.herşey yolunda gidince doktora bile gerek yok.kaldı ki bebeklerimiz sağlıkla doğsun da nasılsa orada bize yardımcı olacak doktor ve hemşireler hazır olacak.

Âmin canım inş sağlıkla çıkar evladınla sağlıkla evine dönersin canım; bütün duamız bu şuan; hepimiz için Allah doğumlarımızı güzel, mutlu birer anı olarak hatırımızda bıraksın inş canım
Âmin canım âmin
Hepimiz güzel anılat yazalım birbirimize
Kolay sağlıklı Doğumlar olsun inşallah

Canım sabah 8 de Olacağım :KK43:(
Ay canım bende bebeğime kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum :KK43:(
Sabah bebeğin kucağında olacak muhteşem bişey bu o kadar çok hayal ediyorum ki o anı tadını çıkar canım Allaha emanetiz hepimiz inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini

Canım çok geçmiş olsun ben senin çoktan iyileştiğini düşünmüştüm peki dikişlerinin hala acıması normalmiymiş Allah korusun belki enfeksiyon falan oldu o yüzden geç iyileşiyor Allahım bebeğini korusun tez zamanda şifa versin inşallah Allah yardımcınız olsun canım
Devlet hast pansuman vs yapmadılar ilaç bile yazmadilar ben kendim eczane den pansuman için ilaç ve gazlı bez aldırdım eşime yapıyorum ama hiç ayna ile bakmadım dikişler é Cesaretum yok.
Ama benim dikiş im fazla galiba canım çünkü çatal da bayagi dikti yani. Dikiş sayımı soylemediler tabi.
Önümüzdeki günlerde özel hastane ye gideceğim inşallah dikişler ı göstermek için.
Böyle kasiniyor gibi oluyor dikişler annem Diyor ki iyileşiyor demekki kasiniyor dedi .
Hastanede yan yatakta bir arkadaş vardı o da 28 haftalık doğum yapmış hiç dikisı yoktu çok rahat di hatta beni doğum dan sonra odaya getirdiler o bebek battaniye si örüyordu bi haftadır yatıyor muş kendisinde de enfeksiyon varmış da.
Yani herkes aynı olmaz iyi dr denk gelirse acilmana yardimci olur hareket ettirir vs.

Kızlar gece beni kaşıntı bastı ama kudurdum resmen heryerim kaşındı şuan birazdaha iyim Çarşamba kontrol var burda bazı arkadaşlar da kaşıntı şikayeti vardı sanki ve problem çıkmıştı tam hatırlayamadım :KK43:

Canım o kasintı şikayet ı ile doğum yapan benim genel kaşıntı bacak ayak tabanı el avuç vs derken acil é gitmiştik.
Karaciğer degerlerine bakarlar doktoruna mutlaka söyle

Devlet hast pansuman vs yapmadılar ilaç bile yazmadilar ben kendim eczane den pansuman için ilaç ve gazlı bez aldırdım eşime yapıyorum ama hiç ayna ile bakmadım dikişler é Cesaretum yok.
Ama benim dikiş im fazla galiba canım çünkü çatal da bayagi dikti yani. Dikiş sayımı soylemediler tabi.
Önümüzdeki günlerde özel hastane ye gideceğim inşallah dikişler ı göstermek için.
Böyle kasiniyor gibi oluyor dikişler annem Diyor ki iyileşiyor demekki kasiniyor dedi .
Hastanede yan yatakta bir arkadaş vardı o da 28 haftalık doğum yapmış hiç dikisı yoktu çok rahat di hatta beni doğum dan sonra odaya getirdiler o bebek battaniye si örüyordu bi haftadır yatıyor muş kendisinde de enfeksiyon varmış da.
Yani herkes aynı olmaz iyi dr denk gelirse acilmana yardimci olur hareket ettirir vs.
Evet en mantıklısı başka bir doktora daha dikişleri göstermek inşallah enfeksiyon yoktur en kısa zamanda iyileşir doktor çok önemli dediğin gibi gelişmelerden haberdar et bizide canım

Değerli arkadaşlar,
Her akşam mutlaka sizleri okuyor, haberlerinizi takip ediyorum. Rabbim anne olma saadetini yaşattığı tüm güzel Eylül annelerinin evlatlarına ve kendilerine en kısa zamanda Şafi ismi ile şifa versin inşallah. Biz bekleyen annelere de sabır ve kuvvet ile inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Sizlere bir sorum olacak, bu alanı takip ettiğim için özellikle dikkatimi çekti. Evrembus isimli bir üye vardı. Uzun süredir kendisi yazmıyor.. Acaba haberi olan var mı içinizden? Umarım her şey yolundadır.
Dualarım sizinle..

Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar
Benim dün kontrolum vardı kan tahlili istedi canım şu an bi aksilik olmazsa normali bekliyoruz inşallah

Canım sabah 8 de Olacağım :KK43:(
Ay canım bende bebeğime kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum :KK43:(
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Senin günahlarından bihaber birsürü kişi dua ediyoruz, melekler amin diyor inşallah :) sen ve hepimiz çok şanslıyız! Bir de dua edenler hamile olunca var sen düşün :) hayırlı haberlerle inşallah..

Kizlar karnın aşağı indiğini nasıl anlıyoruz.benim esim ve gorumcem karnimin aşağı indiğini söyledi ama ben bi değişiklik farketmyrm.var mi bunun tarifini yapabilecek?? Bide 3-4 gundur sürekli bel- kasik agrim var.acaba doğum yakinmi ki????:anneadayı::KK76::KK76::KK49:

Kizlar karnın aşağı indiğini nasıl anlıyoruz.benim esim ve gorumcem karnimin aşağı indiğini söyledi ama ben bi değişiklik farketmyrm.var mi bunun tarifini yapabilecek?? Bide 3-4 gundur sürekli bel- kasik agrim var.acaba doğum yakinmi ki????:anneadayı::KK76::KK76::KK49:

Bel ve kasık ağrısı bebeğin doğum kanalına indiğini gösterir. Bir de nefes alman rahatladıysa indiğini anlarsın.

Kizlar yarin Allah izin verirse nst giricem doktor randewum var.inşallah herşey yolundadır .nst de doktorlar kesin doğum tarihi veriyormu ?

Back