• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bu doğumun yaklaştığının bir belirtisi yok mudur? sırtım belim ağrıyor kasılmalar çok fazla özellikle hareket halinde oldukça. aşağı vajinama doğru bıçak gibi bazen sokulma olup duruyor. biri bilgilendirirse çok iyi olur

evet canım, allahın dediği olur. alnımda o bebeği kucağıma almak varsa tansiyon 20 de olsa alırım. dua et bana canım. ben de sana ve bebeğine (o harika doğsun diye sabırsızlıkla beklediğimiz meleğine) rabbim sağşlık sıhhat vers,n inşallah.
Canım benin dua edeceğim. Sağ salim geleceksiniz bak gör canım benim ...

Ben sagma dan önce göğsüm é lansinoh krem sürüyor m ucuna oyle sagiyorum. Sagdiktan sonra da göğüs ucunda kalan son damla sütü göğsüme sürüyor m.
Bizim de 30 ml é çıkarmışlar bugün sütum daha az geldi. Dikişler im in ağrısından oturup yemek yiyemiyorum rabbimden tez zamanda şifa diliyorum.
Senin sütun de bol bereket li olur inşallah canım.
Pek giremiyorum nete topik sahibi savha savha da doğum yaptı hayırlı olsun inşallah.
Aslında doğum yapanlar in bebeklerin isme dua edilebilir bi Liste yapsak.
Yapacak annelerimizé de
Yasin dağıtmak takip gerektirir pek giremiyor z malum.
Ben kızım için teyze lerinden dua bekliyorum Amine Gökçe gece gündüz dualarını zi bekliyor.
Rabbim herkes in evladına sağlık sıhhat versin inşallah.
Uzun yazdım ama biz hiçbir resmi işleme başlamadık. Kimlik olsun doğum parası olsun vs .
Biraz kendimize gelelim inşallah
Canım benim Rabbim tüm bebeklerimize şifa versin inşallah. Doğum yapmayanlarda sağ salim alırlar bebişleri inşallah .. Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Bak lohusasın daha da hassassız. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , amine Gökçe sağ salim aramızda olacak inşallah..

aminnn evet o stres kasılma oldu mu daha da çok artıyo :KK43:
biraz var kasılmalarım.bu heyecandan kurtulmak mümkün değil heralde.ilk kez doğum yapacaklar bilmemekten korkuyor.deneyimliler sancıdan ağrıdan... birde yanımda olup normal doğum şöyle zor yok böyle zor diye konuşanlar yok mu işte onları boğazlamak istiyorum:mad:

kızlar bu doğumun yaklaştığının bir belirtisi yok mudur? sırtım belim ağrıyor kasılmalar çok fazla özellikle hareket halinde oldukça. aşağı vajinama doğru bıçak gibi bazen sokulma olup duruyor. biri bilgilendirirse çok iyi olur
valla doktorumun söylediğine göre bel,sırt,kasık,kaburga ağrıları normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.bende bu ağrıları yaşıyorum.zaman yaklaştıkça gerçekten zorluyor.ama bunlarda birer mucize bize bebeğimizi getiricek.

cnm aynı şey bende de oluyo sanırım bebek yerleşmeye baslıyo artık bende öyle düşünüyorum

biraz var kasılmalarım.bu heyecandan kurtulmak mümkün değil heralde.ilk kez doğum yapacaklar bilmemekten korkuyor.deneyimliler sancıdan ağrıdan... birde yanımda olup normal doğum şöyle zor yok böyle zor diye konuşanlar yok mu işte onları boğazlamak istiyorum:mad:

off evet heleki ay sende de söyle olur benim böyle olmuştu falan hiç çekilmiyolar

Merhaba arkadaslar,
Bende dun doktora gittim.kilosu 2kez gittim kontrole ayni 2400.doktor normal dedi saglikli dedi.bilemedim a aklima takildi iste
..

off evet heleki ay sende de söyle olur benim böyle olmuştu falan hiç çekilmiyolar
aynen canım ya çarşamba günü tedbir amaçlı hastaneye yattım.yanımdaki kadına gelenler yok yan odadaki kadın 2 gündür yürüyemiyormuş epiduralden dolayı.birinin bebeği ölmüş.çıldırcaktım.esas beni kasan olay doktorum önümüzdeki pazar şehir dışına çıkacakmış.dua ediyorum hergün oğlum ogün gelme sakın diye:)

Merhaba arkadaslar,
Bende dun doktora gittim.kilosu 2kez gittim kontrole ayni 2400.doktor normal dedi saglikli dedi.bilemedim a aklima takildi iste
..
canım 2400 normal benim bebeğim 2550-2600 arası doktor gayet iyi dedi.her bebek aynı irilikte olamaz ki!ama 2 kez demişsin ne kadar süreyle gittin ki???

aynen canım ya çarşamba günü tedbir amaçlı hastaneye yattım.yanımdaki kadına gelenler yok yan odadaki kadın 2 gündür yürüyemiyormuş epiduralden dolayı.birinin bebeği ölmüş.çıldırcaktım.esas beni kasan olay doktorum önümüzdeki pazar şehir dışına çıkacakmış.dua ediyorum hergün oğlum ogün gelme sakın diye:)

benim de eylülde izne ayrılıyo doktorum olmayacak kontorolüm de ay sonuna atıldı hayırlısı artık ne olacak hiç bilmiyorum :(

benim de eylülde izne ayrılıyo doktorum olmayacak kontorolüm de ay sonuna atıldı hayırlısı artık ne olacak hiç bilmiyorum :KK43:
canım rica etseydin keşke:S senin sezeryan mı???öyleyse doktorun yapar doğumunu nasılsa 38-39 haftada alıyorlar bebeği.birde bebeklerin sadece %5 gününde geliyor bizim bebekler bakarsın ayın sonuna doğru birbir gelirler:)))

canım rica etseydin keşke:S senin sezeryan mı???öyleyse doktorun yapar doğumunu nasılsa 38-39 haftada alıyorlar bebeği.birde bebeklerin sadece %5 gününde geliyor bizim bebekler bakarsın ayın sonuna doğru birbir gelirler:)))

normal görünüyo su an cnm da bakalım hayırlısı artık

canım 2400 normal benim bebeğim 2550-2600 arası doktor gayet iyi dedi.her bebek aynı irilikte olamaz ki!ama 2 kez demişsin ne kadar süreyle gittin ki???
10 gun ara olmustur cnm.boyu uzamis 49 cm olmus ama kilosu ayni gibi insanin aklina takiliyo.

normal görünüyo su an cnm da bakalım hayırlısı artık
benimde normal olacak bir aksilik çıkmazda allah nasip ederse.canım doğumda doktor burda olmayacaksa hastanedeki diğer doktorlardan birinede görün istersen bunu doktorunlada paylaş hatta seni emanet edebileceği biri vardır.üstelik sende doktoru tanımış olursun.umarım gerek kalmaz.ama sen yinede riske atma doktoru önceden tanıman seni rahatlatabilir.

10 gun ara olmustur cnm.boyu uzamis 49 cm olmus ama kilosu ayni gibi insanin aklina takiliyo.
canım doktor normal dediyse sen takma kafana olmadı devlet hastanesine bir gidip görün için rahatlasın.kaybedecek birşeyin olmaz endişeni atarsın.

benimde normal olacak bir aksilik çıkmazda allah nasip ederse.canım doğumda doktor burda olmayacaksa hastanedeki diğer doktorlardan birinede görün istersen bunu doktorunlada paylaş hatta seni emanet edebileceği biri vardır.üstelik sende doktoru tanımış olursun.umarım gerek kalmaz.ama sen yinede riske atma doktoru önceden tanıman seni rahatlatabilir.

zaten doğumdan korkuyorum daha çok tedirginim artık merak içinde bekliyorum sürekli

valla doktorumun söylediğine göre bel,sırt,kasık,kaburga ağrıları normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.bende bu ağrıları yaşıyorum.zaman yaklaştıkça gerçekten zorluyor.ama bunlarda birer mucize bize bebeğimizi getiricek.

teşekkürler canım. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşaallah.

Back