2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum

Canım şuanlık normal görünüyor ama zaman ne gösterir bebeğim neyi tercih eder bilmiyorum ama yukarda Allâh var sezeryandan çok korkuyorum Allâh hayırlı doğumlar nasip etsin önce sana sonra zamanı gelen herkese.

Hamisler ilk çatlağım oluşmuş göbek deliğimin altında ve yanlarda çok moralim bozuldu yüz yüz kuyruğuna kadar gel ve çatla. Neyse oğlumun canı sağolsun ona herşeyim feda.

bebek nerden çıkıcaksa oraya canım içeri doğru sür masaj yap istersen pamuğau batır yağa onu koy oraya orayı yumuşatıyor tabi canım nolcak bende tam olarak yazamamışım
Bende doğum sancısı çekerken açıklığı olanlar à Son raddede yardimci olmak için dr zeytinyağı istedi sprey li bi şişede idi kadının rahime sıkıyor lari 8 cm di kadın ikinamiyordu.

Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar
saglık ocagi yapiyor gebelik izleminde.
onun haricinde kadin dogum istemiyor.
sonuclari gosteriyorum ben.
benim gebelik sekerim oldugu icin dahiliye doktorum 2 defa,bir cok test verdi idrar tahlilide dahil.

36+0 da korkmaya gerek yokmus yanı 37 ye gırdıgın gun bıle gelse bebıs gelsın kı onceısnden gelıpte kuvese gırmeyen bebekler var hayırlısıyla gelır ınsallshta korku tansıyonu yukseltıyor
Doktorun da 10 gün daha rahimde kalırsa bebiş çok iyi olur sende bebişte hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Yatıyorum hep yormuyorum kendimi ama kızım var 3.5 yaşında onla uğraşmak çok zorluyor beni sağolsun eşim ilgileniyor çoğunlukla

Hiç duymamistim Zeytinyağını öğrendiğim iyi oldu açılma 8 cm ken 10 cm olması gerekiyor diye 2 saat ağrı çektim. OTE="yabanci hayat, post: 42189521, member: 617839"]Bende doğum sancısı çekerken açıklığı olanlar à Son raddede yardimci olmak için dr zeytinyağı istedi sprey li bi şişede idi kadının rahime sıkıyor lari 8 cm di kadın ikinamiyordu.[/QUOTE]
Hic

Kızlar gece beni kaşıntı bastı ama kudurdum resmen heryerim kaşındı şuan birazdaha iyim Çarşamba kontrol var burda bazı arkadaşlar da kaşıntı şikayeti vardı sanki ve problem çıkmıştı tam hatırlayamadım

Onlar ordan çıkınca hersey bitecek sanıyoruz ama yaşamış biri olarak hiç de öyle olmuyormus daha oğlum 11 aylik kızımın da doğmasına bir ay var 4 ay geçelim gündüzlu gaz sancısı çektik 5 . ayında alttan 2 dış birden çıkardı onun sıkıntısı ayrı zaten ama Rabbim öyle bi güç vermiş ki annelere nelere katlanilmiyor sağlıklı dogsunlar da gerisi bos

621139"]Kız ece beni kaşıntı bastı ama kudurdum resmen heryerim kaşındı şuan birazdaha rşamba kontrol var burda bazı arkadaşlar daayeti vardı sanki ve problem çıkmıştı tam hatırlayamadım [/QUOTE]
Canim bende de vajinal kasinti vardi mantar cikti fitil kullaniyorum doktor ama ozellikle sormustu vucudunda var midiye bende yok dedim vucutta olunca ne oluyor onu bilmiyorum

Hadı bıra daha sabretsın bebısın ozamanda allah kolaylık versın benım kızımda 31 ınde 2 yasına gırecek cok zor onlarla ılgılenmek esın destek olması buyuk avantaj umarım kıskanmazlar kızlarda kardeslerını benım kızım meme tutkunuydu 5 ay once kestım memeden sımdıye kadar unutmadı o zorlayacak benı cok hemde

Bende doğum sancısı çekerken açıklığı olanlar à Son raddede yardimci olmak için dr zeytinyağı istedi sprey li bi şişede idi kadının rahime sıkıyor lari 8 cm di kadın ikinamiyordu.
yanı cnm o açıklık olan kısımdan içeriyeddoğru mu puskurtuyordu?? Bide cnm şunu çok merak edyrm.açıklık olunca sen de hissediyormusun yanı mesela aynadan Baksan gorurmsn .açılan yer içeri kisimmi yoksa dış vajen kısmı da aciliyomu??

Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar

Benim her hafta düzenli kan ve idrar tahlilim yapılıyor...

çok şükür gayet iyi cnm. en son 4 gün önce gittiğimde 3000 gr, 51 cm boyu vardı. çatı muayenem vs yapıldı. şimdilik herşey yolunda ama gerisini allah bilir tabii. ama senin de az kalmış cnm :)

Evet az kaldı :) Artık ne zaman gelecekleri belli olmaz dimi :) şimdilik bizde de hersey yolunda gibi çok şükür. Bebek biraz hızlı kilo alıyor bu yüzden normal mi yoksa sezaryen mi olacak hala belli değil. Doktor 3500 gramı geçerse sezaryen yaparım dedi ama bizin paşa 35+0 da 2910 gramdı zaten. Ne olacak bilemiyorum. İnşallah hayırlısı olur :)

Çok güzel olmuş canım sağlıkla ikram edin inş; ben de oğlumun doğum Gününe böyle arabalı yapıp paketlemiştim, biraz uğraştırıyor ama çok hoş olmuş canım ellerine sağlık
Hem de ne uğraş :) sağolsun arkadaşımla yaptık. Çok tesekkür ederim. Mutlulukla dağıtmak nasip olur insallah

Bende kızımı 2 sene emzirdim ve kendiliğinden bıraktı memeyi. Umarım kıskançlık olmaz aşırı derecede, ama iki çocuk beni çok yoracak bunu çok iyi biliyorum

Canım bende ve yabancıhayat arkadaştan çıktı...safra Karaciğer ve alerji gibi etkenlerden olabiliyor ve ihmale gelmez benimki alerjidenmiş cok şükür iğnelerde geçti ama diğer arkadas dogum yapmak zorunda kaldı benimde değerlerim yüksek çıksa bende erken dogum yapabilirdim...yarın doktoruna git bence önlem olarak Ciğer geliştirici iğne yapıyolar ve testlerini yaparlar ama inşallah seninde sıcaktan ya da basit biseydendir hemen aklına Kötüleri getirme canım

Bu havada ütü anca böyle yapılır

ya benim de aklımdan geçiyor ama evimin yakınında çok boş arsa var toz toprak olur diye çıkmadım balkona sanırım doğumdan eve gelince ütülenecek herşey bu üşengeçlikle

en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inş canım ya sanada acil şifalar diliyorum

Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum

Doğumu değil de sonra karşılaşma aninizi dusun bir şey anlamadan geçecek. Benim iki arkadaşım da genel anesteziyle oldular o kadar memnunlar ki hemen de ayağa kalkmışlar. Seninki de güzel geçecek insallah

Ede
ederim canım benim . Hiç korkma aynı şeyler bende de oldu sağ salim geliyorlar dünyaya Rabbimin izniyle . Yarın kaçta olacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…