Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum
Bende doğum sancısı çekerken açıklığı olanlar à Son raddede yardimci olmak için dr zeytinyağı istedi sprey li bi şişede idi kadının rahime sıkıyor lari 8 cm di kadın ikinamiyordu.bebek nerden çıkıcaksa oraya canım içeri doğru sür masaj yap istersen pamuğau batır yağa onu koy oraya orayı yumuşatıyor tabi canım nolcak bende tam olarak yazamamışım
saglık ocagi yapiyor gebelik izleminde.Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar
Doktorun da 10 gün daha rahimde kalırsa bebiş çok iyi olur sende bebişte hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Yatıyorum hep yormuyorum kendimi ama kızım var 3.5 yaşında onla uğraşmak çok zorluyor beni sağolsun eşim ilgileniyor çoğunlukla36+0 da korkmaya gerek yokmus yanı 37 ye gırdıgın gun bıle gelse bebıs gelsın kı onceısnden gelıpte kuvese gırmeyen bebekler var hayırlısıyla gelır ınsallshta korku tansıyonu yukseltıyor
Hadı bıra daha sabretsın bebısın ozamanda allah kolaylık versın benım kızımda 31 ınde 2 yasına gırecek cok zor onlarla ılgılenmek esın destek olması buyuk avantaj umarım kıskanmazlar kızlarda kardeslerını benım kızım meme tutkunuydu 5 ay once kestım memeden sımdıye kadar unutmadı o zorlayacak benı cok hemdeDoktorun da 10 gün daha rahimde kalırsa bebiş çok iyi olur sende bebişte hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Yatıyorum hep yormuyorum kendimi ama kızım var 3.5 yaşında onla uğraşmak çok zorluyor beni sağolsun eşim ilgileniyor çoğunlukla
yanı cnm o açıklık olan kısımdan içeriyeddoğru mu puskurtuyordu?? Bide cnm şunu çok merak edyrm.açıklık olunca sen de hissediyormusun yanı mesela aynadan Baksan gorurmsn .açılan yer içeri kisimmi yoksa dış vajen kısmı da aciliyomu??Bende doğum sancısı çekerken açıklığı olanlar à Son raddede yardimci olmak için dr zeytinyağı istedi sprey li bi şişede idi kadının rahime sıkıyor lari 8 cm di kadın ikinamiyordu.
Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar
çok şükür gayet iyi cnm. en son 4 gün önce gittiğimde 3000 gr, 51 cm boyu vardı. çatı muayenem vs yapıldı. şimdilik herşey yolunda ama gerisini allah bilir tabii. ama senin de az kalmış cnm :)
Hem de ne uğraş :) sağolsun arkadaşımla yaptık. Çok tesekkür ederim. Mutlulukla dağıtmak nasip olur insallahÇok güzel olmuş canım sağlıkla ikram edin inş; ben de oğlumun doğum Gününe böyle arabalı yapıp paketlemiştim, biraz uğraştırıyor ama çok hoş olmuş canım ellerine sağlık
Bende kızımı 2 sene emzirdim ve kendiliğinden bıraktı memeyi. Umarım kıskançlık olmaz aşırı derecede, ama iki çocuk beni çok yoracak bunu çok iyi biliyorumHadı bıra daha sabretsın bebısın ozamanda allah kolaylık versın benım kızımda 31 ınde 2 yasına gırecek cok zor onlarla ılgılenmek esın destek olması buyuk avantaj umarım kıskanmazlar kızlarda kardeslerını benım kızım meme tutkunuydu 5 ay once kestım memeden sımdıye kadar unutmadı o zorlayacak benı cok hemde
Canım bende ve yabancıhayat arkadaştan çıktı...safra Karaciğer ve alerji gibi etkenlerden olabiliyor ve ihmale gelmez benimki alerjidenmiş cok şükür iğnelerde geçti ama diğer arkadas dogum yapmak zorunda kaldı benimde değerlerim yüksek çıksa bende erken dogum yapabilirdim...yarın doktoruna git bence önlem olarak Ciğer geliştirici iğne yapıyolar ve testlerini yaparlar ama inşallah seninde sıcaktan ya da basit biseydendir hemen aklına Kötüleri getirme canımKızlar gece beni kaşıntı bastı ama kudurdum resmen heryerim kaşındı şuan birazdaha iyim Çarşamba kontrol var burda bazı arkadaşlar da kaşıntı şikayeti vardı sanki ve problem çıkmıştı tam hatırlayamadım
Bu havada ütü anca böyle yapılır
Ben evdeyim canım dikişler im biraz acı veriyor burda da kötü bir örnek oluşturmak istemem inşallah tez zamanda ağrım geçer.
Kızım kuvezde tedavi si devam ediyor 10 gün sonunda belli olacak mis durumu enfeksiyon u geçip geçmediği.
Bugün 1 le 3 arası bebeği görme saati ama agrimdan dolay ı gidemeyecegim zaten bizim kızımız 4.seviye kuvez de oraya aileyi bile sokmuyor lar.
Yürüyemiyorum ağrıdan eşim hastane de beni tekerlekli sandalye ile götürüyor yenidoğan katına .
Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum süreci yasatsin inşallah.
Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum
ederim canım benim . Hiç korkma aynı şeyler bende de oldu sağ salim geliyorlar dünyaya Rabbimin izniyle . Yarın kaçta olacaksın ?Canım ya inşallah sağ salim çıktığımızı da yazarız bebekle
Birden beklenmedik zaman olunca insan korkuyor
İçimde ya uyanamazsam ya bana bebeğime bir şey olursa korkusu var
Sende de olmuş muydu
Çok dua et canım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?