2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım hastane ve açık renklileri hallettim gerisi duruyor artık zamanla hallederiz acelesi yol digerlerinin :anneadayı: ilk başlarken zevkli tabi ama sonradan zor geliyor :KK45:

Ben hepsini aynı anda bitirip bir anda halletmeyi düşünüyorum kısmet olursa... Doğum da yaklaştı artık ne zaman olacağı belli olmaz. Bebeğin kilo artışı da hızlı gidiyor. Belki doktor erken almaya falan kalkar.

Yeni doğum yapan arkadaşlar, çok çok geçmiş olsun.. Hayırlısıyla darısı başımıza inşaAllah ;) İyice gecem gündüzüm de karıştı, geceleri uyuyamayıp sonra öğlene kadar uyuyan bir bünye oldum :P Bir şey değil bebiş de bu düzene alışmasa bari :D

Günaydın kızlar herkese. Giremedim birsuredir kimler doğurdu? 31 ağustosa kadar çalışacaktım ama dayanamadım yarın izne ayrılıyorum.ellerim çok şişiyor sabah kalktigimda balon gibi. Böyle olan var mı?
Günaydın ben varım ellerim bana ait değil sanki her ikiside gece boyunca uyuşuyor ve sabah balon gibi uyanıyorum bir şeyi tutmakta zorlanıyorum birse parmaklarımda hissizlik var doktorum karpal tunel dedi ödem sinirleri sıkıştırıp parmaklara giden sinirlere baskı yapıyormuş doğumu beklicez şimdi müdahele edemeyiz dedi en ufak şeyleri bile tutmakta zorlanıyorum şuan dört gözle doğumu bekliyorum

Kızlar depend hasta bezinin merak edenler é söyle bir şey söyleyim ben doğum dan sonra 1 tane taktım pek dolmadı ama temiz olsun diye değiştirdim ikinciyı taktım sonra da kotex uzun ped takıyorum çünkü havalar sıcak nemli olmasın mikrop kapmasin diye sürekli değiştiriyor m .
Aldığım dependler kaldı onları anneme veririm adet ken çok kanaması oluyor.
Depend külot gibi olduğu için havası z kalıp bu sicaklarda dikişler vs iltihab olmasın diye sürekli ped değiştiriyor m.
Kanamam az hatta ama sırt üstü yatınca arkaya geçmesin diye uzun ped takıyorum.

Kızlar depend hasta bezinin merak edenler é söyle bir şey söyleyim ben doğum dan sonra 1 tane taktım pek dolmadı ama temiz olsun diye değiştirdim ikinciyı taktım sonra da kotex uzun ped takıyorum çünkü havalar sıcak nemli olmasın mikrop kapmasin diye sürekli değiştiriyor m .
Aldığım dependler kaldı onları anneme veririm adet ken çok kanaması oluyor.
Depend külot gibi olduğu için havası z kalıp bu sicaklarda dikişler vs iltihab olmasın diye sürekli ped değiştiriyor m.
Kanamam az hatta ama sırt üstü yatınca arkaya geçmesin diye uzun ped takıyorum.
Bende depend almıştım ne olur ne olmaz diye ped de koydum çantama orkid infinity diye pamuklu bi modeli var ondan pede aleejim var normalde bu iyi gelmişti tavsiye ederim. Desene dependler elimizde patladı :)) nasılsınız bu arada bebeğin nasıl ne zaman çıkacaksınız hastaneden

Canım karnı 2 haftaya yakın geriden geliyordu
Ama bugün suyu da az çıktı 1 hafta önce normaldi bugün karar verdi doktorum :KK43:
Genel anestezi ile olacak
Hiç ameliyat vs olmadım korkuyorum :KK43:

Canım seni uyuturlarken Hamilesin amà uyandığın da dünyanın en güzel annesi olucaksın :) güçlü ol meleğinin sana çok ihtiyacı var. Herşey çok güzel olucak. Emin ol bende korkuyorum ama aylarca beklediğimiz mucizelerimize kavuşucaz bu heyecan korkunun önüne geçmeli :)

gunaydın kızlarrr...
ya bişey soracağım. Benim bugüne kadar tansiyonum hep düşüktü. 10 a 7 bin üstüne çıkmazdı. Az önce olçtum. 14 e 9. Bir sıkıntı olur mu acaba.

Bende depend almıştım ne olur ne olmaz diye ped de koydum çantama orkid infinity diye pamuklu bi modeli var ondan pede aleejim var normalde bu iyi gelmişti tavsiye ederim. Desene dependler elimizde patladı :)) nasılsınız bu arada bebeğin nasıl ne zaman çıkacaksınız hastaneden

Ben evdeyim canım dikişler im biraz acı veriyor burda da kötü bir örnek oluşturmak istemem inşallah tez zamanda ağrım geçer.
Kızım kuvezde tedavi si devam ediyor 10 gün sonunda belli olacak mis durumu enfeksiyon u geçip geçmediği.
Bugün 1 le 3 arası bebeği görme saati ama agrimdan dolay ı gidemeyecegim zaten bizim kızımız 4.seviye kuvez de oraya aileyi bile sokmuyor lar.
Yürüyemiyorum ağrıdan eşim hastane de beni tekerlekli sandalye ile götürüyor yenidoğan katına .
Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum süreci yasatsin inşallah.

Evet senin çok az kalmış. Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah :) Bebeğin durumu nasıl? Sağlık durumu, boyu, kilosu falan? Benim Karnım kocaman oldu iyice :) zorlanmaya başladım.

çok şükür gayet iyi cnm. en son 4 gün önce gittiğimde 3000 gr, 51 cm boyu vardı. çatı muayenem vs yapıldı. şimdilik herşey yolunda ama gerisini allah bilir tabii. ama senin de az kalmış cnm :)

gunaydın kızlarrr...
ya bişey soracağım. Benim bugüne kadar tansiyonum hep düşüktü. 10 a 7 bin üstüne çıkmazdı. Az önce olçtum. 14 e 9. Bir sıkıntı olur mu acaba.

Benim de tansiyonum düşüktur,10 a 6_7 falan,doktor olctugunde de bu arada cikiyor ve normal gebelige gore diyor, ama evde olctugum zaman 13,14 cikiyor yuksek diye bi heyecan basiyor,meger dijital olcum yapan cihazlar bazen hatali sonuc verebiliyormus, ee doktor eski usul cihazla olcuyor,eczanelerde oyle,onlarin cihazlarina güvenmek gerekiyor, o nedenle takmiyorum artık

Sen ne ile olcum yapıyorsun

Back