2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aminn inşallah. Ya ben de hatim başlamak istiyorum ama bebeğimi öğrenmeden önce başlamıştım zaten şimdi onu yarıda bırakamam bu başladığımı bebişim için devam ettirip bitirsem olur mu ki acaba

Bende çok korkuyorum. haftaya p.tesi gidecez görmeye iinşallah görürüz hemsire de aynı şeyi söyledi stres yapma hamileligin tadını çıkar dedi.

bende kısmetse eylül 2015 annesi olacağım. SAT 21/12/2015. ikinci çocuğuma hamileyim... umarım güzel paylaşımlarımız olur. Daha öncede 2012 mart anneleri grubundaydım.
hayırlısı olsun cnm.
bende daha önce 2012 nisan anneleri grubundaydım. :)

Kızlar 1. gebeliğimde de bulantı vardı ama şu an daha bir tiksinmeli ve daha yorugunum. 2. gebelikler daha mı zor geçiyor ne dersiniz? birden çok bebeği olanlara soruyorum.

Benim 4+6 da ilk kontrolumde 4 mm di kesem doktor normal demişti 5+6 da ikinci kontrolde 16 mm di normalden büyük demişti takma kafana her bebek farklı oluyor bianda büyüyor kese zaten benimki haftada 4 kat büyümüş seninkide büyür allahın izniyle

Kızlar kontrolden geldim çok şükür hiç bir problemimiz yokmuş 8+3 günlük olmuşuz:) 1.83 cm olmuş boyu elleri falan çok belliydi , doktor kelebek gibi baksana yanlara dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz.

Yuh largopen 1000 mg, bence bir başka doktora daha sor. Benim bildiğim fitil veriliyo o durumda

Maşaallah gözün aydın. Sorun olmayınca randevular ileri atılıyor işte ne güzel :)
Darısı başımıza inşallah.

Kızlar 1. gebeliğimde de bulantı vardı ama şu an daha bir tiksinmeli ve daha yorugunum. 2. gebelikler daha mı zor geçiyor ne dersiniz? birden çok bebeği olanlara soruyorum.

Benimde 2.cocuk kizimda bulantilar berbatti ama bunda cok nadir aksamlari oluo birde sabah midem agriyo gibi bisey oluyo elma yiyince geciyo sukurki sizede oneririrm elmayi sabahlari ac karna yendiginde mideyi temizliyomus

inşallah kısa sürede geçer canım, bolca dinlen, Rabbim ömür vermişse gelecek hiç endişelenme..

canım zeynep kamil şartlarıyla meşhur zaten.. diğer devlet hastaneleri de böyle malesef.. insanlar gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki.. bence de sadece özele devam et

benim de bulantılarım fena ama ilaç almadım bi zararı olduğunu sanmam yoksa vermezler.
dayanılamayacak gibi olsa ben de alırdım, sadece bulanıyor çıkarmıyorum o yüzden idare ediyorum , bana soğuk su iyi geliyor, sürekli baya soğuk su içiyorum onu da az az içiyorum

Benimde 2.cocuk kizimda bulantilar berbatti ama bunda cok nadir aksamlari oluo birde sabah midem agriyo gibi bisey oluyo elma yiyince geciyo sukurki sizede oneririrm elmayi sabahlari ac karna yendiginde mideyi temizliyomus

bunu ben de deneyeyim, yiyebilir miyim bilmiyorum ama iyi gelir belki

hakkaten öyle canım, çok güzel bi dönem.. bi de şu hormonların etkisiyle ani duygu değişimlerimiz olmasa daha güzel olacak:)) biraz engellemek elimizde ama endişe hali baskın oluyor genelde..

Benimde midem
gllzr92st: 39082167 .!.:
Benimde midem agriyo elma gerçekten fayda ediyor mu bazen agrisi sirtima vuruyor.

benim de bulantılar daha çok.. ama uyku hali o kadar değil.. gerçi ilkinde raporluydum düşük riskinden, evde uyuyup duruyordum progestanı alıp:) şimdi bi de oğlan var evde ilgi bekleyen, o yüzden uyumaya fırsat yok..

canım zeynep kamil şartlarıyla meşhur zaten.. diğer devlet hastaneleri de böyle malesef.. insanlar gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar sanki.. bence de sadece özele devam et
Ya öyle ama işte devlette daha tecrübelidir doktorlar diye gitmek istiyordum özelin yanında. Ama gidemicem bu gidişle, sadece 2li de, detaylı ultrasonda filan giderim diyorum şimdi de bakalım :)
Gerçekten Allah muhtaç etmesin, çok fena şartlar.

Bebeğimi de göremedim hala, off çatlıyorum.
Ama üzmicem kendimi. Kötü birşey olmadığına inanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…