Çok enterasan bî ay içindeyiz, şuan 1cm olan bebeklerîmiz kısmetse 12. Haftada bütün organları uzuvları olşmuş 8 cmlîk minyatür bebeklere dönüşücek:) ben de eğer anne namaz kılıyorsa bebek de aynı pozisyonlarda görülür diye duymuştum çok heyecanlı bî süreç Allah sağlıkla yaşatsın hepimize, ben hamilelîği çok sevmiştim hem arınma, hem kendinî dinleme, Allah la muhteşem bi bağ oluşuyor, iyi ki kadınızay çok güzel ya :) ben de 12.haftadaki randevuda hayran kalmıştım herşeyiyle tam bir bebek olmuştu ve iki elini çapraz şekilde omuzlarına koymuştu çok güzeldi:) sabah yogası yapıyor heralde demişti doktor:))
Moralini bozma canım bazen doktorlar çok anlayışsız olabiliyor ,bikereye mahsus özele git ayrıntılı bilgi al bnce
Allah şifa versin canım. Sakın lekelenmelere moralini bozma. Ömrü varsa bebeğinin hiçbir şey olmaz. Hakkımızda en hayırlısı yazılmış zaten. Sen tedbirini al ama moralini bozma. Lekelenmelerden, yorulmadan, ondan bundan herşeyden önemlisi moral. Öpüyorum :)Cnm cok tsk ederim. Bugun yine lekelenme oldu igne ve hap kullanmama ragmen. Dr surekli yatmam gerektgini soledi.lavabo disinda kalkma dedi.dikkatli olmaya calisacam. Rabbim insallah kismet etmistir yavrucum saglikli olur.bir arkadasimiz burda paylasmisti Ya Mubdi cekin diye bol bol cekip dua ediyorum.
maşallahhhh,daha biz böle görünemedkbugün böyleyiz :)
maşallahhhh,daha biz böle görünemedk
Masallahh cnm ...bugün böyleyiz :)
Çok güzel rabbim onu sana bağışlasın inş canım. Biz de sizi bir gün geriden takip ediyoruz.:)bugün böyleyiz :)
Çok güzel rabbim onu sana bağışlasın inş canım. Biz de sizi bir gün geriden takip ediyoruz.:)
Doktor moralimi bozdu kızlar ya
Zeynep kamile gidiyorum, hay gitmez olaydım.
Önce keseyi bile göremedi, görülmüş müydü önceden dedi evet dedim, sonra buldu, 12 mm olmuş.
2 kere kahverengi lekelenmem olmuştu, çok yorulduğum zamanlarda, daha önceki gebeliğimden bildiğim için progestan kullandım o da yani hepi topu iki kere.
Daha kalp atışı duymadan niye kullanmışım diye kızdı, belki düşük yapacaktın engel oldun dedi. Ağzının üstüne bir çarpıcaksın, ne dediğini anlıcak belki o zaman.
Bebeği göremedi, alttan muayenede görülebilir belki dedi, o cihaz da kendisinde yokmuş, karşı ki odalardan rica edecekmişim de girecekmişim, her doktor odasının önünde bin tane hamile sıra bekliyor, rica edicem de içeri gircem. Yani bu hastanelerde köpek kadar değerimiz yok afedersiniz çıldırtıyorlar beni.
Zeynep kamilde de özelin yanı sıra devamlı takip edilmek istiyordum ama yok yani kalsın, psikolojimi bozdular zaten tıklım tıkış. Allah kimseyi böyle yerlere muhtaç etmesin. amin
Canım bebişin hayırlı olsun ben 6+1 de duydum ama vajinal ultrasonla fakat herkesin bir olmuyo inş haftaya duyarsın meleğinin kalbini
allah tekrar nasip eder inşallah, hayırlısı canım. herşeyin bir vakti varmış ya senin pıtırcıkta onu bekliyor herhalde.. dualarımız seninle rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin sana..Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Ya kızlar ben doktora gidiyorum bana hiç açıklama yapmıyor yok şu kadar haftalıksın yada kesen şu kadar felan demedi sadece kese göründü dedi 1 ay sonra gel dedi hiç sevmedim doktoru bu dediğim doktor devlet hastenesinde gitmicem oraya artık özele gidicem ne kadarlık olduğumu bilmiyorum sadece internet baktığım kadarıyla 6 haftalık kafam karıştı hepten
Merhaba kızlar, doktor idrar yollarımda ki iltihap için antibiyotik verdi,largopen, gebelikte hiç bir zararı yok kullanabilirsin beş gün dedi. Prospectüsu okudum, gebelik için yeterince araştırma yapılmadigindan gebelikte kullanımı önerilmez diyor. Hiç kullanmasam ne olur.
MasaAllah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Benimde cumartesi gunu randuvum cok heyecanliyim :)bugün böyleyiz :)
MasaAllah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Benimde cumartesi gunu randuvum cok heyecanliyim :)
Amin canim insaAllah.. senin karnindanmi baktilaramin cnm :) cumartesi günü senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
canım ben o hastanede iki aşılama tedavisi birde tüp bebek raporu için gidip geldim, yol uzaktı zaten birde inanılmaz kalabalık bir hastane, kadın doğuma gitmek nasip olmamıştı ama kapısının önünde kadınları görüyordum, karınları burunlarında saatlerce ayakta bekliyorlardı, hakikaten zor istanbulda devlet hastanesinde kontrole gitmek. bende bir özel bir devlet taraftarıyım sanırım yakacık kadın doğuma gidicem devlet olarak
Merhaba kızlar, doktor idrar yollarımda ki iltihap için antibiyotik verdi,largopen, gebelikte hiç bir zararı yok kullanabilirsin beş gün dedi. Prospectüsu okudum, gebelik için yeterince araştırma yapılmadigindan gebelikte kullanımı önerilmez diyor. Hiç kullanmasam ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?