2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Dediğin gibi sığınılacak bir tek Allah hep dua et.. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri sağlıkla kavuşursun bebeğine

ay çok güzel ya :) ben de 12.haftadaki randevuda hayran kalmıştım herşeyiyle tam bir bebek olmuştu ve iki elini çapraz şekilde omuzlarına koymuştu çok güzeldi:) sabah yogası yapıyor heralde demişti doktor:))

bildiğim kadarıyla en iyisi sola yan yatmak, en iyi o şekilde besleniyormuş bebek.. oğlumda besleyen damarlardan biri eksikti, çok az kilo alıyordu haftasına göre, sola yatmaya özen gösteriyordum o yüzden..

canım neyi üzerine aldın anlamadım..
benim bu mesajı yazdığım arkadaş "buradaki değerlere bakıyorum da keseyi görmek yeterli değil, zaten canım sıkkındı iyice sıkıldım" demişti..yani tam olarak bu cümle değilse de mealen buydu..
ben de burada başkalarının değerleriyle kendi değerlerini kıyaslamasının doğru olmadığını söyledim. sonra da dediğim gibi kalp atışlarını benle aynı günde duyan oldu ama ben o gün duyamadım. bu yüzden canımı sıkmam doğru değil dedim..
yani ortaya yazılmış bir mesaj değildi, direkt birine yazılmış bir cevaptı..
yazdığımda olumsuz şeyleri yazmayın diye bir ifade mi var? elbette paylaşım için buradayız, kim ne isterse yazar, ben o arkadaş canını sıkmasın diye yazdım.. kimseyle kendisini kıyaslamasın diye..

Çok geçmiş olsun,bizim şer gördüğümüzde Allah bir hayır görür bizimde öyle görmemiz lazım ama ilk anda aklımıza gelmiyor o üzüntüyle. Allahım yine nasip eder. sabır diliyorum sana kendine iyi bak

nekroz orada maksadım "kendinize olumsuz sonuç çıkarıp üzülmeyin endişe etmeyin doktorunuz ne derse ona bakın" demekti.
ve direkt o arkadaşa yazmıştım "canım iyice sıkıldı" dediği için..
tecrübeli bir anne olarak "her gebeliğin kendine has" olduğunu hatırlatmak isterim, oğlumda yaşadığım hiçbişeyin aynısını bunda yaşamıyorum.. ben kendim bile bunu farklı farklı yaşıyorsam hepimiz bambaşka tecrübeler göreceğiz demektir.. mesela senin bchg değerinle benimki asla aynı olamaz, bambaşka anlarda hamile kalmış insanlarız, bambaşka doktorlara hastanelere gidiyoruz.. bir elin parmakları değiliz.. burada endişelerimizi paylaşırız tecrübelerimizi paylaşırız ama bunlar canımızı sıkan sonuçlara gitmemeli..
tek demek istediğim buydu..

gözünaydın salsa, doğumu türkiyede mi düşünüyorsun? ben de aslında gitmek isterim ama burada ssvd deniyorlar, bir de iznim doğum öncesinde gidecek diye istemiyorum

canım çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..gerçekten çok zor bir imtihan..Allah yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruz ilerleyen aylarda inşallah..

Benden tavsiye hemen nane limon daya sen şu yaramaz minişe annesine neler çektiriyor Bende işe yarıyor. Canım sende dene geçer umarım :)

canım nane hamilelikte pek önerilmiyor, bitki çayı olarak sadece ıhlamur, nane düşük riskini artırır allah korusun..

Kızlar bizde c.tesi doktora gittik hem kontrol hemde belki kalp atışını duyarız diye.. ama duyamadık 6+3tüm gittiğimizde doktor normal dedi haftaya duyulmazsa sıkıntı dedi.. Kalp atışlarını duyanlar ne zaman duymaya başladınız! 6.haftada duyan var mı! ben bu hafta 7.haftamın içindeyim inşallah bu hafta duyarız.. keseyi de gazdan net göremedik bu sefer.. ilk gıttıgımde cok net gormustuk.. ama sorun yok dedi şükür..

Merhaba hanımlar,
Bir sıkıntı çıkmazsa ben de Eylül annesi olacağım. Bu ikinci gebeliğim. 20 aylık bir oğlum var. 2013 haziranda dünyaya getirdim oğlumu.
Bu çarşamba doktor kontrolüm var. Bebeği geçen hafta göremedik,sadece keseyi gördük. Bebeğini görenler yada kalp atışını duyanlar var mı? Bir de akşam aşırı yorgunluk dışında yavaş yavaş midede tuhaflık başladı bende. Bel ağrısı çok fazla var. Sizler ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz?

Sıkıntı yok, anladım ben seni...

Sıkıntı yok, anladım ben seni...

evet sanırım wake de benim dediğimi değil o arkadaşın dediğini üzerine alınmış...sonradan tekrar okuyunca anladım..
wake için üzüldüm hakkaten, Allahım en kısa zamanda güzel haberler nasip etsin..

desene senle aynıyız bazen hamile olduğumu unutuyorum inan :) bende şuan 7+2 yim ama haftaya kontrolüm bakalım darısı başıma bende bi hayırlısıyla duysam kuzumun kalp atışlarını.
inşallah duyarsın canım ,ben de çok düşüyordum acaba dış gebelik mi acaba kalp atışını duyacak mıyım diye ama şimdi oluruna bıraktım yoksa insan işin içinden çıkamıyor. şimdi de doktor bir ay sonra ikili test için gel dedi buna taktım

canım bende 7+2 iken duydum 6. hafta da duyamamıştık

Merhaba kızlar ...keyifler iyidir inş :)ya bnm göğüsler bni mahvediyor ..cnm acıyor. Resmen ya ,bulantı yok şükür ,halsizlik ve diğer şeylerde yok ama dün bi gariptim depresif sinirli ..bugün iyiyim inş ,bebeğiniz için hatim başlayan varmı kızlar aranızda ,inş ana babalarına Asi olmayan saglıklı hayırlı evlat olsunlar ...aminn

Canım bebişin hayırlı olsun ben 6+1 de duydum ama vajinal ultrasonla fakat herkesin bir olmuyo inş haftaya duyarsın meleğinin kalbini

Ben de kesi gördüm.on gün sonra da kalp atışlarını duyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…