Oh iyi bari ciddi bi durum değilmiş canım korkma hiç. Progestan kullanıyormuydun sen ?Yok
Yok baş parmagimin tirnaginin üzeri kadar vardı yoktu. Kanama degil de kahverengi lekeydi. Şimdi yok çok şükür kesildi. 5 tane serum vereceklermis. Sabaha kadar burdaymisiz
ewet canım bende reklamlara çoook sinir oluyorum bu ara hele bitane reklam var durup durup gösteriyorlar gıcıklar...Yalnız farkettiysen biz canımızın ne çektiğini bile yazmıyoruz birbirimizi düşünüp ama televizyonda facebookta çarşaf çarşaf millet ne yaptığını ne yediğini paylaşıyor ne kadar rezil bi dünyada yaşıyoruz ya insanların durumu varmı alacak Yada yapabilecek kimsenin düşündüğü yok. Kul Hakkını nasıl ödeyecekler acaba
geçmiş olsun canım senin gebeliğin iyi geçiyor diye biliyordum kendini zorluycak bişeymi yaptın..Yok
Yok baş parmagimin tirnaginin üzeri kadar vardı yoktu. Kanama degil de kahverengi lekeydi. Şimdi yok çok şükür kesildi. 5 tane serum vereceklermis. Sabaha kadar burdaymisiz
O iz durumu saklı yemeye çalışırsan olurmuş öyle derler ama hepsi psikolojiktir heralde yaa Allah korusun tabi bebeklerimizi ama o an yiyemediği oluyo bazen anne adaylarının ve bebeğine bişey olduğunu duymadık hiç sırf bu sebeple. Tabi yinede elimizden geleni yapıcaz doğuma kadar o ayrı konu :) tedbiri elden bırakmamak lazımbende meyveler falan görüyorum ertesi günü yiyiyorum bir şekilde ama bazı korkularım var iz kalmasından falan korkuyorum bu durum onlamı alakalı acaba yiyemeyincemi iz kalıyor yoksa,gizli bişey yendiğindemi alakalı...
Oh iyi bari ciddi bi durum değilmiş canım korkma hiç. Progestan kullanıyormuydun sen ?
Bir iki reklamda bir pat diye çıkan mı :))))ewet canım bende reklamlara çoook sinir oluyorum bu ara hele bitane reklam var durup durup gösteriyorlar gıcıklar...
Çekmeyen anlayamaz derler ya bizim ki de o hesap... İnstagram, facebook falan girmiyorum zaten artık, malesef çok kendini beğenmiş olmuşuz artık yemeğin tadı ve kimlerle yendiğinden daha önemli nerede yendiği ve görüntüsünün ne kadar süslü olduğu.Yalnız farkettiysen biz canımızın ne çektiğini bile yazmıyoruz birbirimizi düşünüp ama televizyonda facebookta çarşaf çarşaf millet ne yaptığını ne yediğini paylaşıyor ne kadar rezil bi dünyada yaşıyoruz ya insanların durumu varmı alacak Yada yapabilecek kimsenin düşündüğü yok. Kul Hakkını nasıl ödeyecekler acaba
geçmiş olsun canım senin gebeliğin iyi geçiyor diye biliyordum kendini zorluycak bişeymi yaptın..
ewet canım şimdi nette okudum rüyada görünen o yiyecekler veya kokusunu aldığımız yiyecekler fizyolojik olarak vücudun ihtiyacı olduğu için böyle bir tepki veriyormuş vücut,alınan gıdayla o eksiğini tamamlıyormuş... :)O iz durumu saklı yemeye çalışırsan olurmuş öyle derler ama hepsi psikolojiktir heralde yaa Allah korusun tabi bebeklerimizi ama o an yiyemediği oluyo bazen anne adaylarının ve bebeğine bişey olduğunu duymadık hiç sırf bu sebeple. Tabi yinede elimizden geleni yapıcaz doğuma kadar o ayrı konu :) tedbiri elden bırakmamak lazım
İz olacak diye korkmayın annem bana hamile iken neler neler aşermiş ama çekinmiş söylememiş hiçbirini çok şükür ne geçici ne kalıcı hiç doğum izim belirgin lekem falan yok...O iz durumu saklı yemeye çalışırsan olurmuş öyle derler ama hepsi psikolojiktir heralde yaa Allah korusun tabi bebeklerimizi ama o an yiyemediği oluyo bazen anne adaylarının ve bebeğine bişey olduğunu duymadık hiç sırf bu sebeple. Tabi yinede elimizden geleni yapıcaz doğuma kadar o ayrı konu :) tedbiri elden bırakmamak lazım
izmirli misin canımİz olacak diye korkmayın annem bana hamile iken neler neler aşermiş ama çekinmiş söylememiş hiçbirini çok şükür ne geçici ne kalıcı hiç doğum izim belirgin lekem falan yok...
Bir yakınım ebe. Bana bak canım onu çekti bunu çekti deyip yiye yiye fil gibi olma öldürürüm seni diyo :))) hamilelerin nazlanma bahanesi o bence ama olsun canım okadarcık da bidaha ne zaman nazlancak insan dimi ama :)))İz olacak diye korkmayın annem bana hamile iken neler neler aşermiş ama çekinmiş söylememiş hiçbirini çok şükür ne geçici ne kalıcı hiç doğum izim belirgin lekem falan yok...
:)))))) ewet gidip şikayet edicem valla hamileyiz biz burda canım olmazki böle...Bir iki reklamda bir pat diye çıkan mı :))))
Merak ettim yaa hangisi bu:)))))) ewet gidip şikayet edicem valla hamileyiz biz burda canım olmazki böle...
izmirli misin canım
Bir yakınım ebe. Bana bak canım onu çekti bunu çekti deyip yiye yiye fil gibi olma öldürürüm seni diyo :))) hamilelerin nazlanma bahanesi o bence ama olsun canım okadarcık da bidaha ne zaman nazlancak insan dimi ama :)))
Aman hayırlısıyla doğsunlar da diyetisyene gideriz birde onun için grup açarız 2015 Eylül anneleri zayıflıyor diye olur biter hallederiz Allah'ın izniyle canım :)))boşver :)Evet, buçukluyum
Birde ben baya kilolu hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum çok kolayda kilo alıyorum şu son 5-6 senedir.
Nasıl? Neresinde? Bayağ gül resmi gibi mi oluyo hiç denk gelmemiş banaBirde hamileyken gül koklarsan bebekte pembe gül oluyor ben gördüm bi kaç bebekte
Bende izmirliyim canım bebişin doğum tarihi çok güzel 9 eylül inş o gün kucağına alırsın :))))Evet, buçukluyum
Birde ben baya kilolu hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum çok kolayda kilo alıyorum şu son 5-6 senedir.
Bazı yöntemler geliştirdik aslında çeşitli doktorlarla, 12-13 kilo da vermiştim, yine vereceğime eminim. Biraz daha kilo verip hamile kalmak isterdim aslında ama yaş geçiyor birde biyolojik saatim çıldırınca böyle oldu...Aman hayırlısıyla doğsunlar da diyetisyene gideriz birde onun için grup açarız 2015 Eylül anneleri zayıflıyor diye olur biter hallederiz Allah'ın izniyle canım :)))boşver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?